Môže muž opustiť partnerku kvôli vzhľadu?
Ahojte,mam 159 cm a 62 kg,viem že to nie je idealne ,mam velke stehna aj kus brucho ,ale priatel mi stale hovori že mam nieco so sebou robit ale akože v dobrom ,len mňa vobec nebavi športovať ani chudnuť ani nič ,vsetko mi to vydrzi par dni neviem prečo ,myslite si že môže muž nechat ženu kvoli vzhladu ? Že proste niektore sme plnšie ? 🤣
Jasné, proste, keď sa mu to nepáči nebude celý život žiť s tým vedomím mať pri sebe ženu čo má nepriťahuje fyzicky, mne keby povie muž rob dačo zo sebou na druhý deň začnem makať na sebe lebo si poviem sakra tak asi ma pravdu, a vekom to bude len horšie s váhou, na tvojom mieste by som prestala s výhovorkami, áno ľahšie je papkat a sedieť pred telkou, ale tak buď chces alebo nechceš schudnúť
Nechať ťa môže z veľa dôvodov. A tento môže byť samozrejme jeden z nich.
Dufam ale, ze priatel vyzera uplne rovnako, ako ked ste sa zoznamili a tiez nevyjeda s tebou pred telkou 🫣?
Inak, taketo reci su podla mna uplne v poriadku, ak si vyzerala pred rokmi (ked ste sa zoznamili) inak. Pokial vyzeras rovnako, tak by ma urcite trapilo, z akeho dovodu zrazu muza pri rovnakom vzhlade nepritahujem a preco ma chce zmenit. Mne sa napr. nepacia pupkati chlapi a tiez by ma zamrzelo, ak by moj muz rokmi spohodlnel a pribral a asi by aj jeho zamrzelo, ak by som sa ja opustila. Urcite to vztah moze velmi ovplyvnit.
Za a nie ste obézna..z3kg by som vedú vôbec nerobila..za b ak má partner nemiluje takú aká som nech ide vcerty..za10r mi bude vykrikovať gravitáciu a dvojitú bradu?z peknej misy sa nenájes a ak si myslí že láska je len krása.,tak mu povedzte že všetko je pominutelne a aj tie najkrajšie budú za10r vyzerať inak....
pokojne sa môže zahľadieť do bezbruchej a štihlostehnovej, keďže ti naznačuje, že máš so sebou niečo robiť, tak asi sa mu tvoje vnady nepáčia. A keďže tebe sa nechce športovať ani chudnúť, musíš hľadať asi takého, ktorému sa páčia veľké stehná
No ved niektore su plnsie a nie kazdemu sa to musi pacit. Konkretne mame v rodine pripad, kde chalan nechal po roku babu, lebo bola silnejsia a jemu sa to nepacilo. Pre tie, ktore zacnu hejtovat, na co sa s nou daval dokopy, ked sa mu nepacila, tak sam povedal, ze do tvare bola pekna a mala super povahu, preto tomu chcel dat sancu. Mal ju rad, ale jednoducho ho to nevzrusovalo a intimita medzi nimi viazla. Snazili sa, podporoval ju, aby s tym nieco robila, nedarilo sa a napokon frustracia z nedostatku pritazlivosti zvitazila.
@katty123456 tak toto je riadny omyl, aj ženy v 50tke dokážu vyzerať postavou mega, to len ženy si nahovárajú tieto rozprávky aby sa mohli tváriť spokojne
Koľko máš rokov? Ono chcieť lepšie vyzerať musíš len kvôli sebe, nie kvôli partnerovi...a musíš k tomu dospieť ty sama, je to proces, nie je to tom že si poviem zo dňa na deň idem chudnúť ...nie....ty sama musíš chcieť zmeniť svoj vzhľad aby si sa cítila dobre....a k tvojej otázke, poviem len toľko vzhľad nie je až tak dôležitý, ale ak partner chce niečo iné, tak ťa môže opustiť či máš 100kg alebo 50kg.....
Nechať ťa môže kedy chce, jeden z dôvodov bude tá lenivosť niečo so sebou robiť.
Áno môže prečo by nemohol ? To si vyzerala tak aj keď ste sa spoznali, keď je taky nespokojný?
@zuzubb007 Presne! Chodim na skupinove cvicenia a mnoho 50-60 rocnych zien vyzera ovela lepsie, ako mlade 20-30 rocne bezdetne zeny.
Tak chlapi/ženy opúšťajú svoje polovičky z rôznych dôvodov . A niektorý aj pre vzhľad.
Nepíšeš ako dlho ste spolu, či tá už takúto spoznal alebo nie.
Ono ak si ty si sebou spokojná tak je to v poriadku.
Preco by nemohol? Moze si na to najst hocijaky dovod 😀 A ty sa citis takto dobre? Ono zase nie je taka veda zhodit par kil a nemusis zrovna hned zacat chodit do posilky 5x tyzdenne a jest len salaty.
Chudnutie je v podstate veľmi jednoduché - kalorický príjem a kalorický výdaj....ak si dáš veľké ciele a očakávaš rýchle výsledky - pohoríš na plnej čiare....stačia ti urobiť malé zmeny a denne 25-30minút pre seba - a je jedno či to bude rýchla chôdza, cvičenie z youtubu alebo sa prihlásiš niekde na cvičenie kde začneš chodiť .....a pamätaj že to nie je o váhe...lepšie vyzerá plnoštíhla žena čo cvičí ako ochabnutá žena ako prútik ktorá ale necvičí a je mľandravá......a najviac robí tvoja psychika ako sa cítiš a aké máš vyžarovanie.....len vtedy ak budeš spokojná ty sama so sebou a budeš sa cítiť pekná, len vtedy budeš vyzerať pekná aj pre okolie
@oceanahory "mnoho 50-60 rocnych zien vyzera ovela lepsie, ako mlade 20-30 rocne bezdetne zeny" ale no taaak! Srandičky, srandičky? Žena môže vyzerať aj v 60 super. Na svoj vek. Ale 20-30 rokov už mať nebude a ani tak už nikdy nebude vyzerať. Neklamme si, prosím.
Pri výške 159 CM a 62 kg máš so sebou niečo robiť? Predbehla by som toho Adonisa a doporučila mu hľadať si nejakú Miss Universe, ak na to samozrejme má, vzhľadovo aj finančne. Ja by som sa obzrela za niekým, komu normálna žena vyhovuje😁
Ano moze, nie je na to zakon. Rovnako aj ty si mozes najst niekoho, komu tvoj vzhlad vadit nebude.
Nechať ťa môže z hocijakého dôvodu, aj tohto. Nepíšeš či ste sa tak už spoznali alebo si kilá nadobudla počas vzťahu. Mne by sa tiež nepáčilo, keby si začnem s niekým kto ma priťahuje fyzicky, on sa zmení a prestane ma priťahovať po tomto smere. 🤷🏼♀️
Môže, jasné 😀 pozri, ja som bola obézna skoro celý život...mala som partnera, ktorému som sa páčila obézna, priťahovala som ho ... áno, je to možno pre mnohých nepochopiteľné, ale sú aj muži, ktorým sa veľké ženy páčia...no ale jedného pekného dňa mi "preplo", začala som cvičiť, chodiť na kruhové cvičenia, do fitka...schudla som cez 30 kg..zrazu zo 100kg ženy sa stala žena so 64kg...a partnerovi sa to nepáčilo...už pri 80tich kilách mal poznámky, že keď budem chudnúť viac, tak ho prestanem priťahovať, nebudem pre neho atraktívna...ale nepočúvala som...išla som ďalej...lebo som sa cítila lepšie a proste fitko bola moja droga...
Partner sa s tým zmieril, sex bol oveľa oveľa lepší....a vieš čo? po 11 rokoch ma vymenil za 120 kilovú ženu 🤣😀 takže áno...vzhľad robí veľa...
@h2 Ja si neklamem 😅. Nech sa paci, staci ak si pozries tu na MK skupinu "Cesta k mojej premene", niektore 50-tnicky vyzeraju lepsie a su vysportovanejsie, ako ja, co mam 31 rokov 🤷. Vek je jedna vec, ale postavu si vie pekne udrziavat kazdi, bez ohladu na vek, ale nestaci sediet pred telkou. Samozrejme fit 50-tnicka nikdy nebude vyzerat lepsie ako fit 20-tka, ale bude vyzerat urcite lepsie, ako mlada baba rozkisnuta na gauci. 🙄
@h2 20-30 mat nebude, na pleti to vidiet, ale postavou a kondickou naozaj mnohe starsie zeny prestia tie mlade, prikladam ako dokaz foto svojej klientky 50+
toto su dost blbe otazky. ci ta moze nechat koli vzhladu?
no moze aj nemusi.
vsetko zavisi od jeho preferencii, hodnotoveho rebricka a charakteru a emocii. v tonto zmysle absolutne nevieme aky je tvoj partner, to by si nala vediet ty. ňco sa tyka inych vztahov v podobnych pripadoch, tak existuje prave vela variacii, koli tomu co som napisala o nadstaveniach muzov ( samozreme toto sa netyka len muzov )
no moze aj nemusi.
vsetko zavisi od jeho preferencii, hodnotoveho rebricka a charakteru a emocii. v tonto zmysle absolutne nevieme aky je tvoj partner, to by si nala vediet ty. ňco sa tyka inych vztahov v podobnych pripadoch, tak existuje prave vela variacii, koli tomu co som napisala o nadstaveniach muzov ( samozreme toto sa netyka len muzov )
no moze aj nemusi.
Tak ono je rozdiel byť plnšia a rozdiel byť tučná, a nič s tým nerobiť kvôli vlastnej lenivosti. Áno, myslím si, že toto je kombinácia, kvôli ktorej totálne vyprchá chémia a chlap ti dá zbohom...
Na rozchod existuje vela dovodov a ano toto moze byt jeden z nich ak ho uz tak nepritahujes. Dobre ale je ze Ti hovori aby si s tym nieco spravila. Ja som cvicenie tiez neznasala kedysi. Takze jedine strava, Ta je aj tak zaklad

Nie nemoze, ked ta raz ma uz si ta musi nechat navzdy 🙈 stale ti akoze v dobrom hovori, ze mas so sebou nieco robit a tebe sa nechce :D ja fakt dufam, ze toto je dalsia z vymyslenych tem. Ak nie, tak ta vymeni hned ked mu do cesty pride nieco “lepsie”.