icon

Môže sa muž zamilovať až po sexe?

Včera o 15:59

Môže sa podľa vás muž zamilovať až po sexe, aj keď predtým tvrdil, že vzťah nechce?

Predtým hovoril, že vzťah nechce a že nevie, či tam z jeho strany vôbec sú city. Potom medzi nami došlo k sexu a odvtedy mám pocit, že namiesto toho, aby sa stiahol, sa deje presný opak.

Vyhľadáva ma viac, chce sa stretávať aj vtedy, keď vie, že sex nebude, je pozornejší, pribudlo veľa dotykov a fyzickej blízkosti. Trávime spolu čas a celkovo sa k sebe správame skôr ako dvaja ľudia vo vzťahu než ako kamaráti alebo nezáväzná známosť. Len sme to nikdy nepomenovali.

Preto ma zaujíma hlavne skúsenosť mužov: môže sa stať, že až sex a následná blízkosť v mužovi niečo „prepnú“ a začne si vytvárať alebo uvedomovať city, ktoré predtým nemal/nevedel pomenovať?

Alebo môže chlap toto všetko robiť, cítiť sa s niekým dobre, vyhľadávať jeho spoločnosť a správať sa prakticky ako partner, a napriek tomu stále nechcieť vzťah?

Budem rada za reálne skúsenosti z oboch strán. 🙂

Strana
z2
anonym_ee9b4f
Včera o 20:06

@anonym_autor Urcite. Stalo sa mi to. Je z toho vydarene a pekne uz 5 rocne manzelstvo.

anonym_478724
Včera o 20:29

Zachutilo mu, ľudsky ste si tiež sadli, ale zamilovaný byť nemusí

anonym_ec74b3
Včera o 20:44

@anonym_autor Áno môže sa muž zamilovať po sexe, mal som sex s kamarátkou, chceli sme to obaja nezáväzne, po sexe som sa zamiloval.

anonym_4e6ad7
Včera o 21:44

Áno. Sme spolu 20 rokov 😉

pr85
Dnes o 04:55

@anonym_autor Konečne už vďaka tejto diskusii rozumiem, prečo je na Slovensku tak veľa pohlavných chorôb a interrupcii. Lebo ženy (aj muži) majú nezáväzný sex a dúfajú, že sa ten druhý do nich zamiluje. A potom sa čudujú, keď sa niečím nakazia alebo ostanú nechcené tehotné. Sex na pritom patrit len do manželstva. Je to jedna z najintímnejších veci.

lenja1
Dnes o 05:18

Jasne že môže veľa krát s takéhoto kamarátstva s výhodami jeden to neustojí a taha do toho city. Podľa mna skôr ženy ale aj chlap to môže pokaziť. Ak je sex ozaj dobrý tak šanca je o to väčšia. Ak ženu sex ozaj baví vie sa uvoľniť tak chlapa to taha viac. A ešte ak predtým mal skôr taku čo ľahla a čakala 😂

cippi
Dnes o 06:07
@anonym_fe3cd1

Sex a následný oxytocín dokážu v chlapovi prepnúť veľa vecí a zrazu zistí, že s tou ženou chce byť stále. Problém je, že veľa mužov dokáže fungovať v partnerskom móde aj bez toho, aby ten vzťah reálne chceli. Vyhovuje im tá pohoda a pozornosť. Pokiaľ sa s ním neotvoríš téme čo my vlastne sme, riskuješ, že pre neho to bude stále len príjemný nezáväzný čas a ty sa emocionálne namotáš. To, že ťa vyhľadáva aj bez sexu, je dobré znamenie, ale definitívnu odpoveď ti dá len úprimný rozhovor.

@anonym_fe3cd1 Presne tak muž keď si so ženou sadne môže s ňou rád tráviť čas ale neznamená to že chce vzťah tam je rozdiel žena keď s mužom trávi čas väčšinou chce reálny vzťah muž môže takto tráviť čas aj s ďalšími dvoma ak mu sadnú napríklad. Takí sú muži. Vôbec neznamená že chce s dotycnou chodiť. A práve keď sa žena spýta kde sme často začnú výhovorky zo strany muža alebo cuvanie. Ja som tiež mal takúto kamarátku dlho ako ale nikdy som nechcel a ňou nejako chodiť stále som chcel voľnosť ale ako rozumeli sme si😁. Ona bola zaľúbená čo mi aj povedala následne. Chcel som ujsť keď to hovorila ale ustal som to a sme kamoši dodnes😁

evkano1402
Dnes o 07:11

No šak aj Oňur najprv Seherezadu posexoval a az tak sa zamiloval. Takze urcite ano.

anonym_fe3cd1
Dnes o 10:27
@cippi

@anonym_fe3cd1 Presne tak muž keď si so ženou sadne môže s ňou rád tráviť čas ale neznamená to že chce vzťah tam je rozdiel žena keď s mužom trávi čas väčšinou chce reálny vzťah muž môže takto tráviť čas aj s ďalšími dvoma ak mu sadnú napríklad. Takí sú muži. Vôbec neznamená že chce s dotycnou chodiť. A práve keď sa žena spýta kde sme často začnú výhovorky zo strany muža alebo cuvanie. Ja som tiež mal takúto kamarátku dlho ako ale nikdy som nechcel a ňou nejako chodiť stále som chcel voľnosť ale ako rozumeli sme si😁. Ona bola zaľúbená čo mi aj povedala následne. Chcel som ujsť keď to hovorila ale ustal som to a sme kamoši dodnes😁

@cippi Opísal ten klasický mužský paradox... chcem všetky výhody partnerstva, blízkosť, pozornosť, porozumenie, ale akonáhle sa to má pomenovať, zapína sa útek reflex. 😁 Je super, že ste s kamoškou ostali kamoši, ale ruku na srdce...pre tú ženu to muselo byť celkom náročné. Práve preto si myslím, že úprimnosť je lepšia, aj za cenu, že chlap cúvne. Aspoň žena nestáca čas s niekým, kto chce len polovičný balíček.

anonym_3f2699
Dnes o 17:34
@anonym_autor

@martina911 To si si z môjho príspevku vyvodila ty. 🙂 Nesnažím sa nikoho pripútať sexom. Sex sme chceli obaja a až následne som si všimla zmenu v jeho správaní, preto sa pýtam na skúsenosti ostatných.

@anonym_autor Podľa mňa sa namotal na teba

autor
Dnes o 19:25

Tak malý update 😄 Nakoniec sme sa o tom otvorene porozprávali a povedal mi, že vzťah chce. Nechceme na nič tlačiť ani sa nikam ponáhľať, ale zároveň sme si priznali, že toto už úplne kamarátstvo nie je a ani jeden sa toho nechceme vzdať. Tak uvidíme, kam nás to postupne zavedie.

Strana
z2