Môže sa zmeniť sexuálny život po svadbe?
Ani neviem ako začať, je mi trápne zakladať diskusiu ale som taký zúfalý z toho, myslíte si že sa dá takto ďalej fungovať vo vzťahu ? Sme mladý pár, s partnerkou sme 7 mesiace a ešte sme spolu nemali sex. Objatia, bozky áno ale nič viac. Niekedy keď sa fakt snažím tak je vzájomný orál ale to bolo možno 10x ak to spocitam odkedy sme spolu. Z jej strany tam niesu žiadne signály. Skúšal som hľadať riešenia, pýtal som sa prečo to nechce tak povedala že jej to k životu nechýba. Vraj sú aj iné aktivity ako sa zabaviť. Včera sme boli spolu vonku a mali sme kopec energie keďže nám bolo super a tvrdila že na ďalší deň si to užijeme. No dneska som sa spýtal či príde domna alebo ja k nej a ona povedala že to nemyslela ako sexuálne ale skôr že skocime na nejakú diskotéku. Nejako ma aj chuť prešla keďže po toľkom odmietaní už ani sa mi nechce dávať ďalšie signály. Vraj sa jej veľmi páčim ale ona není sexuálne založená a ak som sa pýtal či to aspoň neskusime tak povedala že sex chce až po svadbe. Vraj sa po svadbe zmení. Myslíte že sa to po svadbe zmení ? Mňa toto fungovanie ako spolubývajúci nebaví a v posledných dvoch mesiacoch sme sa nejako aj odcudzili. Jej sex nechýba a mne áno.
Čo si o tom myslíte ?
Buď spáva s niekým iným, alebo je lesba alebo ťa má len na trávenie voľného času. Lebo to dievča ťa má úplne na haku
@anonym_autor Hladať si milenku po 30 ročnom nefunkčnom manželstve, ale po 7 mesiacoch???? Halóóó veď prvé 2-3 roky sú stav najväčšej zamilovanosti a sexuálnej túžby po tom druhom a tebe nepríčetní ľudia radia namiesto logického rozchodu, aby ste si navzájom neubližovali, to ešte zhoršiť milenkou. A milenka by ako k tomu prišla? Veď tie tiež vždy chcú viac a nie byť len matrac. Jedine, žeby si si kúpil umelú.
@enmery no šak toto. Ako na zoznámkach sa dá zoznámiť s milenkami aspoň tak mi odporučali ostatný. Len po 7 mesiacoch to není normálne. Budem s ňou musieť hodiť reč
Buď spáva s niekým iným, alebo je lesba alebo ťa má len na trávenie voľného času. Lebo to dievča ťa má úplne na haku
@doriiis tak pýtal som sa prečo nechce mať nič intímne a hovorila že jej to nechýba že sú dôležitejšie veci vo vzťahu že to není podstatne. Len moje potreby má úplne v riti vieš...
Rozumiem, že sa v tejto situácii cítite osamelo, hoci ste vo vzťahu. To, čo opisujete, nie je len o nedostatku fyzického styku. je to o hlbokom nesúlade v tom, ako definujete blízkosť a ako čítate potreby toho druhého. Sexualita je kontinuum a spôsob, akým sa (ne)prepájate dnes, je prototypom toho, ako sa budete prepájať v manželstve. Vyjednávate o intímne drobky (občasný orál po veľkom úsilí), čo u vás prirodzene vedie k pocitu poníženia a následnému odcudzeniu. Ak jeden povie „nie“ a druhý sa musí „snažiť“, aby získal aspoň niečo, vytráca sa z toho vzájomnosť a nastupuje dynamika moci a kontroly. Ľudia sa po svadbe v oblasti túžby a sexuality nezlepšujú, skôr sa upevnia v tom, čo fungovalo (alebo nefungovalo) predtým. Ak vám partnerka hovorí, že jej sex k životu nechýba, hovorí vám svoju pravdu. Je to jej nastavenie. Veriť, že sa to zmení po svadbe, je hazard s vaším aj jej časom. Vy teraz nefungujete ako partneri, ale ako kompatibilní spolubývajúci s rozdielnymi očakávaniami. Odmietanie, ktoré zažívate, nie je len odmietnutím aktu, je to ignorovanie vašej základnej potreby byť videný a prijatý v celej svojej mužskej energii. Ak budete v tomto nastavení pokračovať, vaša frustrácia sa skôr či neskôr zmení na tichý odpor alebo otvorený konflikt, ktorý ten vzťah definitívne pochová. Ak by ste mali istotu, že sa jej postoj k sexu nezmení ani po svadbe, koľko mesiacov alebo rokov by ste boli ochotný investovať do vzťahu, v ktorom je vaša intimita podmienená čakaním na zázrak?
@anonym_autor .. .. však vravím, že ťa má úplne na haku.Hladaj si inu
@doriiis ja som jej aj vravel že sa cítim trochu zanedbaný po intímnej stránke a vtedy namna vyskočila a vravela že čo riešim také bludy. Ta sme sa len pohádali a šiel som domov ...
@earlgrey no veď ja tiež takých poznám. Ako zas ja tiež sa nechcem nijako obmedzovať. Asi s ňou dám rozhovor že nechcem poza chrbát ju podvádzať že bude lepšie ak pôjdeme od seba keďže si nerozumieme, len není to bars sebecké ?
@anonym_autor vôbec to nie je sebecké...skôr ona je sebec...7 mesiacov len pusinky a objatia...čo má 15 rokov?
@anonym_autor .. .. však vravím, že ťa má úplne na haku.Hladaj si inu
@doriiis keď ja som dával toľko snahy, toľko chute som jej robil a ona nič. Vieš, ja tiež by som chcel zažiť aj z opačnej strany tu snahu a tak. Nie len odmietanie. Tiež chcem žeby si to somnou chcela užiť a nie žiť len jak spolubývajúci
@anonym_autor vôbec to nie je sebecké...skôr ona je sebec...7 mesiacov len pusinky a objatia...čo má 15 rokov?
@earlgrey práveže ma 25 rokov. Ta úprimne mňa už ani tie objatia nebavia keď pol roka sa len objimame, držíme za ruky. poslednýkrát keď sa chcela túliť ta som vravel že zbytočne bude robiť chuť keď aj tak nikdy nič z toho není.
@earlgrey práveže ma 25 rokov. Ta úprimne mňa už ani tie objatia nebavia keď pol roka sa len objimame, držíme za ruky. poslednýkrát keď sa chcela túliť ta som vravel že zbytočne bude robiť chuť keď aj tak nikdy nič z toho není.
@anonym_autor Východniar ako repa 😁 a ty máš koľko rokov?
@anonym_autor Východniar ako repa 😁 a ty máš koľko rokov?
@earlgrey ako píše sa mi ťažko po slovensky. Ja sa rozprávam len po rusnacky a v robote sme rusnacky kolektív. Jem staryj 22r
@anonym_autor a ona už mala sex? Alebo budeš jej prvý?
@monulka205 mala ale ju to nebavilo. Práveže nič sexuálne ju nebaví dokonca sa ani ona sama nerobí čo mi príde divné. Ja som práveže ten divoký typ, možno to vyznie trochu blbo ale ta mám rád trošku drsnejšie a odvážnejšie veci v intímnom živote, nebudem to menovať lebo je mi divné písať čo všetko mám rád...
@earlgrey ako píše sa mi ťažko po slovensky. Ja sa rozprávam len po rusnacky a v robote sme rusnacky kolektív. Jem staryj 22r
@anonym_autor Takže frajerka je staršia od teba...zaujimavé...tak sa s ňou ešte raz porozprávaj a keď nič z toho, ja by som na tvojom mieste riešila rozchod. Aj tak si už dosť dlho čakal 🤣 ja som vydržala čakať len mesiac a keď sa chlap nemal k činu, poslala som ho do teplých krajín. Áno, sex nie je najdôležitejší ale je sakra veľmi dôležitý vo vzťahu ... a nech si každý hovorí čo chce...
@anonym_autor .... Tak chápem ako chápem. Keby ma niekto odmietal 7 mesiacov tak ho pošlem do teplých krajín.
@doriiis veď to
@anonym_autor Takže frajerka je staršia od teba...zaujimavé...tak sa s ňou ešte raz porozprávaj a keď nič z toho, ja by som na tvojom mieste riešila rozchod. Aj tak si už dosť dlho čakal 🤣 ja som vydržala čakať len mesiac a keď sa chlap nemal k činu, poslala som ho do teplých krajín. Áno, sex nie je najdôležitejší ale je sakra veľmi dôležitý vo vzťahu ... a nech si každý hovorí čo chce...
@earlgrey no šak toto. Šak zato že je dôležitý a nech si hovoria čo chcú ale to do vzťahu patrí. Ja som ešte divoký typ v tejto oblasti proste tých 7 mesiacov bolo mučenie. Asi som mal tiež poslať po prvom mesiaci doriti a nestracat čas.
@earlgrey no šak toto. Šak zato že je dôležitý a nech si hovoria čo chcú ale to do vzťahu patrí. Ja som ešte divoký typ v tejto oblasti proste tých 7 mesiacov bolo mučenie. Asi som mal tiež poslať po prvom mesiaci doriti a nestracat čas.
@anonym_autor Bohvie prečo je ona s Tebou, ale ver mi, láska to nie je. Neľúbi Ťa.
@anonym_autor nevidím to ružovo..ak s ňou ostaneš, budeš frustrovaný veľmi dlho...veď ti sama povedala, že sex ju nebaví a ani to nepotrebuje, tak nech si hľadá asexuála, ktorý bude v siedmom nebi už len z objatí a pusiniek a ty hľadaj inú.
@anonym_autor Bohvie prečo je ona s Tebou, ale ver mi, láska to nie je. Neľúbi Ťa.
@enmery šak zato že je to divné. Ja už aj tak hľadám niečo cez internet jak mi kamoši z okolia hovorili. Akurát sa smiali že tak dlho som čakal jak blbý že oni by už dávno užívali v tak mladom veku a neriešili somariny kto si čo myslí
@enmery proste to je dôležité vo vzťahu, zas si otoč kartu. 7 mesiacov by si čakala a chlap by nejavil záujem ? Asi nie. Tiež by si si hľadala niekoho kto ti bude vyhovovať
@anonym_9409df To je otrasny slovny zvrat. Vsak to nedava zmysel😃
@anonym_81f42b to sa ti.len preto zda, ze to nepoznáš. Na východe je to bežné, ak sa teda rozpráva narecím. Sú aj horšie zvraty, tie radšej nenapíšem😂.
@anonym_autor nevidím to ružovo..ak s ňou ostaneš, budeš frustrovaný veľmi dlho...veď ti sama povedala, že sex ju nebaví a ani to nepotrebuje, tak nech si hľadá asexuála, ktorý bude v siedmom nebi už len z objatí a pusiniek a ty hľadaj inú.
@earlgrey no šak toto, dúfam že nájdem nejakú divokú v tejto oblasti.
@anonym_81f42b to sa ti.len preto zda, ze to nepoznáš. Na východe je to bežné, ak sa teda rozpráva narecím. Sú aj horšie zvraty, tie radšej nenapíšem😂.
@anonym_9409df ja som párkrát spustil rusnačinu na kolegu z Bratislavy a má nerozumel 😂
@anonym_autor Vy si síce rozumiete,ale ako kamaráti a pre to ťa to stále oblbuje,že aké je to super až na ten intímny život.Podľa mňa ju ani nepriťahuješ.A po svadbe?No,posvadbe by si bol ešte v horšej prdeli než si teraz.Strácaš s ňou čas.Ver že,ak by prišiel pre ňu nejaký "dokonalý",tak sa na neho vrhne ako sup.Iba ťa oblbuje,ze nie je na s.x...
@anonym_9409df ja som párkrát spustil rusnačinu na kolegu z Bratislavy a má nerozumel 😂
@anonym_autor tú nerozumiem ani ja, a to som z východu, kdeto ešte Bratislavcan😂

@marca12 ako hej. No od ostatných ľudí čo som len dostal radu tak bolo že nájsť si milenku ale veď to tiež není riešenie. Proste je to nefér aj keď veľa párov tak funguje.
@anonym_autor Hladať si milenku po 30 ročnom nefunkčnom manželstve, ale po 7 mesiacoch???? Halóóó veď prvé 2-3 roky sú stav najväčšej zamilovanosti a sexuálnej túžby po tom druhom a tebe nepríčetní ľudia radia namiesto logického rozchodu, aby ste si navzájom neubližovali, to ešte zhoršiť milenkou. A milenka by ako k tomu prišla? Veď tie tiež vždy chcú viac a nie byť len matrac. Jedine, žeby si si kúpil umelú.