Môže sa zmeniť sexuálny život po svadbe?
Ani neviem ako začať, je mi trápne zakladať diskusiu ale som taký zúfalý z toho, myslíte si že sa dá takto ďalej fungovať vo vzťahu ? Sme mladý pár, s partnerkou sme 7 mesiace a ešte sme spolu nemali sex. Objatia, bozky áno ale nič viac. Niekedy keď sa fakt snažím tak je vzájomný orál ale to bolo možno 10x ak to spocitam odkedy sme spolu. Z jej strany tam niesu žiadne signály. Skúšal som hľadať riešenia, pýtal som sa prečo to nechce tak povedala že jej to k životu nechýba. Vraj sú aj iné aktivity ako sa zabaviť. Včera sme boli spolu vonku a mali sme kopec energie keďže nám bolo super a tvrdila že na ďalší deň si to užijeme. No dneska som sa spýtal či príde domna alebo ja k nej a ona povedala že to nemyslela ako sexuálne ale skôr že skocime na nejakú diskotéku. Nejako ma aj chuť prešla keďže po toľkom odmietaní už ani sa mi nechce dávať ďalšie signály. Vraj sa jej veľmi páčim ale ona není sexuálne založená a ak som sa pýtal či to aspoň neskusime tak povedala že sex chce až po svadbe. Vraj sa po svadbe zmení. Myslíte že sa to po svadbe zmení ? Mňa toto fungovanie ako spolubývajúci nebaví a v posledných dvoch mesiacoch sme sa nejako aj odcudzili. Jej sex nechýba a mne áno.
Čo si o tom myslíte ?
Tak s takým "arzenálom" čo ma ten človek, sa jej nedivím,že nechce nič. Ja by som tiež nemala záujem o tvoje putá a to a sexuálna nie som. Ešte nejaké iné "vymoženosti" a ďakujem pekne. Nájdi si takú,čo jej putá vadiť nebudú.
Sa divím,že ešte neušla.
Ja si myslím, že s tebou zabíja čas kým si nenájde niekoho iného a nieje jedna z tých ze dá každému, alebo ju sex fakt nebaví a to sa nezmení nikdy a ničím a už vôbec nie svadbou. Hľadaj si aj ty inú. Ber to ako môj nazor
@anonym_autor velmi sa mi paci pristup tvojej partnerky a takto by sa mali správať vsetky zeny. Sex patri do manzelstva.
@lentilka209 ano “presne tak”. A po svadbe zistim, ze som kupila macku vo vreci a ze ma muz nevie uspokojit a problem je na svete. 🙈🙈🙈🙈 To potom bude “krasne a stastne” manzelstvo….
A to jej aj hovoris o putach,lanach a svojich sexualnych praktikach?
chyt ma za gule? To si jej tiez povedal?
Ako mna by to tiez skor odradilo, keby mi chlap povie, pred alebo popri nejakej sexualnej aktivite, chyt ma za gule😅asi by vsetko hned vyprchalo
@anonym_autor Utekaj a neobzeraj sa
@anonym_autor je to asi asexuálka. Ale páčiš sa jej, čo dáva nejakú nádej. Zjavne ju sex ale nebaví ako taký. Nemá ani sexuálne predstavy a chúťky. Normálne je, že po nežnostiach chce žena skúsiť aj viac. Nežnosti objatia pohladenia to robíte? Keď jej vadí aj masáž je to zlé. Určite nechod do tohto vzťahu. Poznám pár v mojom veku, kde jej prestal chutiť sex po veľa rokoch manželstva. Absolútne ho ona odmieta. Príčiny budú asi iné, možno jej ublížil nejako citovo a teraz veľmi tlačí. Ale viem, že on je z toho veľmi frustrovaný. Nejde to bez sexu.
@anonym_autor mozno mas len vadny kus
Je priateľka veriaca? Ja som. S manželom sme spolu chodili 6 rokov. Bez sexu☝️☝️☝️ Ja som takisto nechcela sx pred svadbou. A ...? Čuduj sa svete, máme 4 deti. Bocian ich nepriniesol😉 Hlavu hore mladý muž 💪 Komunikujte o tom🙏
Ja mam technicku otazku- co je to "pride do mna"? 🙃
@anonym_81f42b
Po vychodniarsky,rozumej " ku mne"...
@domix147 no ja som jej to hovoril že mi to chýba že chcem fungovať jak normálny pár a bola dosť nasratá, tvrdila že to není dôležité a tak. Som to ďalej neriešil ale ta ach. Vo vnútri má to tak trápilo ani neviem ako to vysvetliť, je to proste divné. Snáď chápeš čo tým chcem povedať. Ja sa vo všetkom prispôsobím ale ta toto je skôr taká potreba ? Alebo ako to nazvať. Možno to vyznelo bars hnusne alebo urážlivo ale ta ako to vysvetliť. Aj poslednýkrát čo sme spolu spali ta nejavila nijaký záujem a mňa tá chuť prešla, jakeby som bol veľmi škaredý alebo nejaký divný si pripadám že proste nič nechce. Ja som v tejto oblasti dosť šialený typ mám aj pomôcky ako putá, lana a takéto blbosti zas nebudem všetko menovať a poslednýkrát čo sme mali orál ta to horko ťažko som ju presvedčil ale ta ja ju preniesol na rukách do postele, tak s chuťou som ju bozkával, objímal cele telo, som sa tešil aj na orál proste 2x sa urobila lebo s chuťou som ju celú lízal ešte som nemal dosť a tak keď malo dôjsť k sexu ta vravela že to nechce že má už dosť že nevládze. Myslel som si že dáme pauzu a budeme pokračovať ale ta ledva vstala a keď mala ísť robiť orál ta sa s prepáčením nato vysrala proste keď som videl jak to nasilu robí ta mi to prišlo divné jakeby som ju do toho tlačil. Chytila mi ho jemne a jakeby ju napínalo a som jej vravel že naj sa nehanbí že kľudne naj má poriadne chytí alebo dačo vieš a ona nič. Proste som sa jediný snažil ešte keď ležala chcel som 69 ta som jej vravel že naj aspoň trochu dopraje a aj tak sa jej nechcelo, bože a ja nikdy nebol na také zvyknutý proste mám rád aj keď chytá poriadne zadok alebo šak naj aj čapne keď chce abo naj chytí gule vieš a ona nič. Proste som si prišiel nenormálny abo divný. Bože keď to píšem mi je tiež blbo jakeby som chcel niečo nenormálne...
@anonym_autor
Normálny rozhodne nie si,navštív sexuológa.
Nechceš tu ešte detailne opisovať aj farbu tvojho ejakulátu?
Koho tieto tvoje úchylné kydy zaujímajú?
@anonym_autor áno môže, moja manželka chcela čakať až do svadby, a potom sa to zmenilo extrémne že som sa cítil jak muži vo filme nevera po slovensky keď ich začali ženy uháňať, môžeš byť rád že nemáš takú čo mala cela dedina 🙂
@anonym_autor áno môže, moja manželka chcela čakať až do svadby, a potom sa to zmenilo extrémne že som sa cítil jak muži vo filme nevera po slovensky keď ich začali ženy uháňať, môžeš byť rád že nemáš takú čo mala cela dedina 🙂
@anonym_7e57cf uf 😃 tak to radšej nie
@anonym_autor po svadbe sa to zmeni ale este k horsiemu. Ak mas moznost utekaj
@greywolf hej veď už.
Je priateľka veriaca? Ja som. S manželom sme spolu chodili 6 rokov. Bez sexu☝️☝️☝️ Ja som takisto nechcela sx pred svadbou. A ...? Čuduj sa svete, máme 4 deti. Bocian ich nepriniesol😉 Hlavu hore mladý muž 💪 Komunikujte o tom🙏
@anonym_d4d35d není veracia. Jej len ten sex proste nechýba, bývalý ju aj kvôli tomu nechal lebo nevydržal, to tvrdila.
@anonym_autor mozno mas len vadny kus
@anonym_45907c veď hej
@anonym_autor je to asi asexuálka. Ale páčiš sa jej, čo dáva nejakú nádej. Zjavne ju sex ale nebaví ako taký. Nemá ani sexuálne predstavy a chúťky. Normálne je, že po nežnostiach chce žena skúsiť aj viac. Nežnosti objatia pohladenia to robíte? Keď jej vadí aj masáž je to zlé. Určite nechod do tohto vzťahu. Poznám pár v mojom veku, kde jej prestal chutiť sex po veľa rokoch manželstva. Absolútne ho ona odmieta. Príčiny budú asi iné, možno jej ublížil nejako citovo a teraz veľmi tlačí. Ale viem, že on je z toho veľmi frustrovaný. Nejde to bez sexu.
@slovakboy tak ona tvrdila že sa jej páčim ale proste sex nechcela nikdy s nikým a keď ho mala tak s donútenia a jej na tom už stroskotal vzťah keďže ex ju kvôli tomu nechal. Asi je asexualna. Nežnosti a pohladenia posledný mesiac už nerobíme keďže to stále len pri tom ostane a mňa to prestalo baviť po toľkej snahe. Čiže už ani to nemáme.
@anonym_autor Utekaj a neobzeraj sa
@anonym_7dd178 asi najlepšie riešenie
A to jej aj hovoris o putach,lanach a svojich sexualnych praktikach?
chyt ma za gule? To si jej tiez povedal?
Ako mna by to tiez skor odradilo, keby mi chlap povie, pred alebo popri nejakej sexualnej aktivite, chyt ma za gule😅asi by vsetko hned vyprchalo
@anonym_80154f nie nehovorím. Reálne tie putá mi dala byvalka 🤦♂️ každý má iné preferencie v sexe. Niekto má rád normálny sex a niekto to má rád proste živo. Nevidím na tom nič zle. Sexuálne praktiky som jej nehovoril. Šak každý to má rád inak, akože mne keď dala byvalka putá ta som ich mal vyhodiť či čo, vieš sú aj ženy čo majú radi takého vecí. Bože že putá 🤦♂️ zato že ty takého vecí nepreferujes je len tvoja preferencia a každý sme iný, stačí to len pochopiť.
@lentilka209 ano “presne tak”. A po svadbe zistim, ze som kupila macku vo vreci a ze ma muz nevie uspokojit a problem je na svete. 🙈🙈🙈🙈 To potom bude “krasne a stastne” manzelstvo….
@monec035 no šak hej.
@mimachicha veď máš pravdu. Tu na modrom koníku majú všetke ženy šťastné manželstva 🤣 čakali asi do svadby a kupovali mačku vo vreci 🤣🤣 Žijú šťastne až do smrti 🤣🤣🤦♂️
Realita je taká že toľko rozvodov je lebo kúpovali mačku vo vreci alebo si nesadli s partnerom v inej oblasti.
Tak s takým "arzenálom" čo ma ten človek, sa jej nedivím,že nechce nič. Ja by som tiež nemala záujem o tvoje putá a to a sexuálna nie som. Ešte nejaké iné "vymoženosti" a ďakujem pekne. Nájdi si takú,čo jej putá vadiť nebudú.
Sa divím,že ešte neušla.
@anonym_7c6230 vieš čo mne tie putá dala byvalka akoze som ich mal vyhodiť ? Bože 🤦♂️ sú ženy čo majú radi aj iné veci trochu vášnivé, drsnejšie. Som akože mal povedať byvalke že je ''mimo'' alebo ju poslať k sexuológovi že není normálna ? Ach bože. Sex je o preferenciach a každý to má rád inak, niekto si ho chce užiť poriadne.
Ja to poviem takto jednoducho … na začiatku vzťahu by sme mali dzigat ako dva nadržané zajace 😆😆😆😆 všade to tak je . A ak to neni nie je to ok a nezmení sa to skôr to bude klesať .
@angelous1991 no šak stále to tak bolo a toto je môj prvý vzťah kde proste nič.
@anonym_autor takže u vás nie je problém len sex, ale celá intimita. Nech si k sebe hľadá asexuala.
@letfenixa áno presne tak. Ako objatia chce ale tam to ostáva a mňa už aj tie objatia omrzeli keď si pomyslím že viac už nič nebude
Milujem putá, drsný sex, bíč, bsdm 🥰 ale zase môj partner nie. Čo už.
Je tu tema, kde baba nechce nic so svojim priatelom, nebudete to vy dvaja? ona zase pise, ze ten chalan ju neustale do toho tlaci a ona este nechce.
Ak jeden chce a druhy nie, lebo mu sex nic nehovori, tak nie, to sa nezmeni, je to nekompatibilita a ak zostanete spolu, budete sa trapit, obaja. Ona potrebuje asexuala, su aj taki chlapi.
@wolf_ ale zas príde mi to sebecké sa kvôli tomu rozísť, zas všetko okrem toho intímneho života nám klape...
@anonym_autor vsetko okrem? Ved sex je zaklad

Ja to poviem takto jednoducho … na začiatku vzťahu by sme mali dzigat ako dva nadržané zajace 😆😆😆😆 všade to tak je . A ak to neni nie je to ok a nezmení sa to skôr to bude klesať .