icon

Môže sa zmeniť sexuálny život po svadbe?

5. mar 2026

Ani neviem ako začať, je mi trápne zakladať diskusiu ale som taký zúfalý z toho, myslíte si že sa dá takto ďalej fungovať vo vzťahu ? Sme mladý pár, s partnerkou sme 7 mesiace a ešte sme spolu nemali sex. Objatia, bozky áno ale nič viac. Niekedy keď sa fakt snažím tak je vzájomný orál ale to bolo možno 10x ak to spocitam odkedy sme spolu. Z jej strany tam niesu žiadne signály. Skúšal som hľadať riešenia, pýtal som sa prečo to nechce tak povedala že jej to k životu nechýba. Vraj sú aj iné aktivity ako sa zabaviť. Včera sme boli spolu vonku a mali sme kopec energie keďže nám bolo super a tvrdila že na ďalší deň si to užijeme. No dneska som sa spýtal či príde domna alebo ja k nej a ona povedala že to nemyslela ako sexuálne ale skôr že skocime na nejakú diskotéku. Nejako ma aj chuť prešla keďže po toľkom odmietaní už ani sa mi nechce dávať ďalšie signály. Vraj sa jej veľmi páčim ale ona není sexuálne založená a ak som sa pýtal či to aspoň neskusime tak povedala že sex chce až po svadbe. Vraj sa po svadbe zmení. Myslíte že sa to po svadbe zmení ? Mňa toto fungovanie ako spolubývajúci nebaví a v posledných dvoch mesiacoch sme sa nejako aj odcudzili. Jej sex nechýba a mne áno.
Čo si o tom myslíte ?

Strana
z9
angelous1991
Včera o 18:40

Ja to poviem takto jednoducho … na začiatku vzťahu by sme mali dzigat ako dva nadržané zajace 😆😆😆😆 všade to tak je . A ak to neni nie je to ok a nezmení sa to skôr to bude klesať .

anonym_7c6230
Včera o 18:43

Tak s takým "arzenálom" čo ma ten človek, sa jej nedivím,že nechce nič. Ja by som tiež nemala záujem o tvoje putá a to a sexuálna nie som. Ešte nejaké iné "vymoženosti" a ďakujem pekne. Nájdi si takú,čo jej putá vadiť nebudú.
Sa divím,že ešte neušla.

monec035
Včera o 18:52

Ja si myslím, že s tebou zabíja čas kým si nenájde niekoho iného a nieje jedna z tých ze dá každému, alebo ju sex fakt nebaví a to sa nezmení nikdy a ničím a už vôbec nie svadbou. Hľadaj si aj ty inú. Ber to ako môj nazor

mimachicha
Včera o 18:54
@lentilka209

@anonym_autor velmi sa mi paci pristup tvojej partnerky a takto by sa mali správať vsetky zeny. Sex patri do manzelstva.

@lentilka209 ano “presne tak”. A po svadbe zistim, ze som kupila macku vo vreci a ze ma muz nevie uspokojit a problem je na svete. 🙈🙈🙈🙈 To potom bude “krasne a stastne” manzelstvo….

anonym_80154f
Včera o 20:26

A to jej aj hovoris o putach,lanach a svojich sexualnych praktikach?
chyt ma za gule? To si jej tiez povedal?
Ako mna by to tiez skor odradilo, keby mi chlap povie, pred alebo popri nejakej sexualnej aktivite, chyt ma za gule😅asi by vsetko hned vyprchalo

anonym_7dd178
Včera o 21:36

@anonym_autor Utekaj a neobzeraj sa

Strana
z9