Muž ma nepriťahuje
Ženy, muž ma nepriťahuje. Je mi vyslovene odpudivý. Nevonia mi - aj keď nesmrdí. Nie je to akoby na fyzickej úrovni.. neviem si s tým rady, snažím sa, poradňa, rozhovory.. nepomáha nič
Pomôže na to niečo?
@bambulienka25 okrem toho?😀😩
ako dlho ste spolu? mate deti? Kedy sa to zmenilo?
@kittykat22 sme spolu len 2 roky.. bola to bláznivá láska, zobrali sme sa po pol roku.. prestal ma priťahovať cca v obdobi svadby, keď zo mna opadla tá bláznivá zaľúbenosť a uvidela som obrovské rozdiely medzi nami .. bola som veľmi hlúpa. Ale stretla som milého muža po zlých skúsenostiach a skočila som do toho ako blazon
Tak sa netrapte zbytocne a ukoncite to. /neberies nahodou hormonalnu antikoncepciu, ta moze zmenit libido aj preferenciu partnera na urovni cuchu?/
@meluela momentálne nie. Vysadila som ju presne v obdobi kedy mi muž začal byt odpudivý.. môže to vplývať ?
Tak to je dosť blbe si zobrať niekoho koho prestaneš mať rád hned po svadbe... A potom sa všetci pýtajú, prečo je taká rozvodovosť, a prečo sa toľko vzťahov rozpadáva... no pre toto... rozdiely, ktoré nie sú schopní u partnera akcpetovať...
https://www.sciencedirect.com/science/article/a... bolo viacero vyskumov na tu temu, nie je to uplne jednoznacne, ale viacere potvrdili ze to clovek pocas uzivania HAK vnima inak. Skus si znova nasadit hak ci ti nezacne vonat.
Tak na čo ste si ho brala?
Preto by sa ludia nemali brat skor ako po 2 rokoch. Nebrat sa pocas najvacsej zamilovanosti.
Ano. Antikoncepcia na to vplyva. Tak ako na to vplyva...zamilovanost,ktora tak do 2r pominie. To vsak nie je koniec sveta. Len cas zacat budovat vztah na roznych inych urovniach... ;)
Pomoze si najst takeho ktory ta bude pritahovat a nevydas sa zanho uz po pol roku ale ked si budes ista, ze je to ten pravy a budete mat aspon rok odzity v spolocnej domacnosti
@lucia851
@mamina0078 úplne súhlasím.. nuž bola som hlúpa a pobláznená.. myslela som si že už nikdy noc lepšie nepríde 😂
Prvé by som hľadala príčinu prečo máš také pocity z čoho pramenia
@xsimonkax nuz prebrala sa do reality.🙂 To tak byva, ked ide niekto bezhlavo do manzelstva na zaklade chtica.
@stanulienkat na toto ani neviem iné povedať, ako to, že je to pravda. Ja si priznávam, že to bola kardinálna chyba ale čo s tým spravím..
Môže byť že realita sa ti začala rozchádzať s očakávaniami a veľmi si sa na to zamerala.: Oh ešte včera som bola zaľúbená, čo sa to deje prečo už nie som? Ja chcem aby mi voňal ako včera toto neznesiem.” Pritom ešte pred dvesto rokmi sa skoro všetky pary brali nie z lásky ale kvôli majetkom a vyberali im ich rodičia. Bolo to tak celé stáročia a počet rozvodov bol rovnaký ako teraz. Tá zamilovanosť je niekedy na škodu. Ja som si vzal svoju kamarátku a zaľúbenie prišlo postupne. Boli sme stále lepší a lepší kamaráti až sme zistili že nevieme jeden bez druhého byt. A potom sme si prešli všetkým aj ofučaním sa neistotou až to napätie povolilo krásne. Akí ste kamaráti? Inak si rozumiete? Píšeš že nesmrdí ale nevonia ti. Očakávaš že ti bude voniať a vadí ti že ti nevonia alebo cítiš v jeho pachu niečo odpudivé? Ono veľmi často nesúlad v sexe predchádza niekoľko týždňov až mesiacov pred tým nesúlad vo vzťahu nejak ti ublížil urazil ťa. Sklamal ťa v nejakých postojoch raz druhý raz tretí raz a o mesiac na to zabudnes ale prejaví sa to v sexe. Neskumaj čo to bolo ale skúste začať spolu chodiť ako kamaráti čo možno budú mat vzťah. Mal som na strednej priateľku čo zo zamilovania prešla do odporu ku mne lebo som si ju nevšímal na jednej diskotéke a správal som sa zle. Boli sme z toho obaja nešťastní ale pomohlo prestať sa sústrediť na chodenie za ruky bozky sex a chodili sme na rande len ako kamaráti ktorí sa rozprávali o škole spolužiakoch problémoch s učením o zalubach o športe o filmoch. A zrazu to prišlo a bolo to krásne. Nesmel som ale ani slovkom na ňu tlačiť a pýtať sa jej: prečo ma nechceš ja ťa mám rad odpustí mi a podobne veci. To je tabu slova sú tam zbytočne. Neviem či ti tento príklad pomôže možno u vás je to iné. Ešte môže byt že máš sama nejaké iné starosti alebo depresie slabé o ktorých ani nevieš. A takto sa to prejaví.
Nechapem, ako si niekto moze po pol roku zobrat muza, ktory jej je odpudivy. Ved to nie je, jeden den sa mi paci, druhy den fuj. Netrapte sa, rozidte sa, hladajte si k sebe niekoho prijatelnejsieho. Nemate deti ... Jedina chyba bola, ze ste skocili do predcasnej svadby.
Vysadila si anikoncepciu. No snad vas nanepadne sa spolu vyspat z nostalgie, aby ste potom zostali spolu kvoli dietatu.
Skús si dať antikoncepciu naspäť, možno to pomôže. Je to dosť zvláštne, že predtým si bola zamilovaná a zrazu ťa vôbec nepriťahuje. Žena, keď berie tabletky, tak jej voňajú iní muži. Preto treba hľadať muža vtedy, keď ich neberieš. Ak si ozaj nerozumiete a nemáte deti, tak jedine rozvod. Nabudúce lepšie hľadať.
@janickacrazy žiaľ nemôžem.. srdce a tlak mi z nej príšerne hapruje :( musela som ju vysadiť akútne
Aha, tak potom už jedine úprimný rozhovor s mužom a asi ísť od seba, lepšie ako žiť takto. U teba sa to asi nezmení, keď ťa nepriťahuje fyzicky, to sa nedá len tak poriešiť.
Môžme si ruky podať čo sa týka skúsenosti a odpudivosti 🤣Ja som na tom podobne s tým že mám s priateľom dieťa