icon

Muž ma podvádza s družinárkou detí: Čo robiť?

14. aug 2024

Ahojte, co by ste robili keby ste sa dozvedeli ze muz vas podvadza s druzinarkou vasich deti (poznali sa uz prrdtym ako tam nastupila z jeho prace)
Nemam ziadne priame dokazy, ale vyvolavaju si po nociach, klame ze jej nevola ze niesu v kontakte zablokoval si telefon, doma na vsetko kasle, klamal ze robil nadcasy, doma tvrdil ze je v praci ale tam nebol, zrazu uplne zmenil spravanie, otocil o milion stupnov je ku mne hnusny arogantny povysenecky. Citila som som dlhsie zmenu spravania ale ked som sa ho milion krat pytala co sa deje odpoved bola ze si to namyslam a nic.
Vymyslala dom spolocny program, dovolenky vsetko, starala sa o neho, cakala dom ho kedy pride z prace a ten chuj bud slopal alebo sa kurvil. Posledne 2 tyzdne sa to vyhrotilo lebo zmena spravania bola hrozna, prestal komunikovat uplne, len stekal arogantne. Nechce sa bavit o nicom. Neriesi financie deti dom nic. Vsetko zapiera ale relevantne vysvetlenie mi dat nechce. Ja uz som zufala, raz sa so mnou bavit bude musiet, k dohode prist musi. Som hotova, neviem co mam robit a on si tu v klude chrape. Neviem co mu zrazu preplo. 3 roky dozadu som mu nasla spravy od nej ako lutuje ze sa s nim nedala dokopy ked mala sancu. Sme spolu 20 rokov mame 2 deti

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
katkabg
15. aug 2024

Aj ja som bola s muzom 20 rokov.Posledne roky som mu trpela chlast,k..venie a ked sa ozral tak aj debilbe spravanie....a vies co???Pri poslednom jeho ozrati a hulakani po mne pred kamaratmi,som si povedala dost.A ano teraz som stastna,podala som o rozvod a cakame uz len pozvanku od sudcu nech podpiseme ze nas rozvedu.A ja zijem novy zivot,dala som sa do kopy uzasnym muzom,ktory ma tajne lubil....ani som o tom nevedela.Je to nas viacmenej spolocny kamarat.Keby som vedela ze budem taka stastna snim a aj on somnou.....uz davno by som sa rozviedla.Ale nevadi,minulost som zahodila za hlavu....zijem pritomnostou ❤️

autor
Autor odpoveď zmazal
koniarova
15. aug 2024

@katkabg len asi nás aj za čo a kde. Držím palce.

zuzubb007
15. aug 2024

Neviem tri roky ťa odrbkava ako vravíš a načo čakáš? Na dáky zázrak? Už ste mali byť dávno od seba

katkabg
15. aug 2024

@koniarova muzovy som nechala vsetko,dom auta ....s holou ritou ma zobral v sebe terajsi priatel,ktory mi dokonca aj advokatku zaplatil.....to uz samo o sebe hovori ako velmo ma lubi.Vzivote mu to nezabudnem a budem mu vdacna do konca zivota.To co mi dal terajsi priqtel za 2 m.tolko mi byvali muz za 20r.nedal.Strasne som.stastna ze existuju takyto muzi.

koniarova
15. aug 2024

@katkabg držím palce.❤️

katkabg
15. aug 2024

@koniarova ja budem rada ked nas sud konecne rozdeli od seba....nech uz ma sbim nic nevuaze,len nasa 15r.dcera.Ta mi povedala ze som to uz davno mala urobit

autor
Autor odpoveď zmazal
milanemila
15. aug 2024

Mne je na grc z takychto zbabelcov, kt nemaju gule po 20r spoluzitia prist a na rovinu povedat ako sa veci maju, namiesto toho ta doma tyranizuje a chce si to ulahcit tym, ze to vlastne skoncis ty 🤦🏼‍♀️ je normalne, ze clovek moze prestat lubit a nechce zotrvat vo vztahu alebo manzelstve, ale ocakavala by som aspon tolko ucty a slusnosti k partnerovi, ze to ukonci normalne.
Ja by som mu prestala robit akykolvek “servis” doma od prania az po varenie, nech s stara sam o seba 🤷🏼‍♀️
Uz aj to je divne, ze isiel na pohreb otca svojej byvalej kolegyne.

luccija
15. aug 2024

Hlavne nerob scény v škole a nevypisuj jej.

@zuzubb007 to ako môžeš napísať?môže byť najdokonalejšie žena, matka, sex denne, keď chlap chce, nudí sa, zapozera sa nájde si frajerku.Nie je fér to hodiť na ženu.

autor
Autor odpoveď zmazal
koniarova
15. aug 2024

Čaká, že ťa to prejde a mihnutím oka sa budeš chovať, akoby sa nič nestalo. Ver tomu, že ona ho u seba nechce.

simca06022011
15. aug 2024

a to pred 3r ti to nevadilo? ja by som ho poslala kade lahsie, ale tentokrat, by som veeru aj nevynechala ani pani druzinarku, hanbila by sa ako posledna chudera ci sa s oteckami vychrapuje.. nech si daju pozor aj ine matky... lebo sa rada liepa po oteckoch. samozrejme, majster sveta by bol poziadany, aby okamzite odisiel. A pyta sa niekto z rodiny? kludne poviem, ze ma milenku.

maminkadeticiek
15. aug 2024

Ona je vydata?Ma deti?

simca06022011
15. aug 2024

A to kolko ma ten chlap rokov?? a ty?... ked isiel na dochodok?

charaka
15. aug 2024

To je ohromné zmýšľanie, že sa postaráš o to, aby všetci vedeli, čo je zač... To je riadne úbohé. Je to jej súkromie a nikoho do toho nič, s kým chodí, aj keď je to ženatý chlap. Nepoznáš ju, môže to byť ten najmilší človek na svete, ale jednoducho sa zamilovala do "nesprávneho" chlapa... Vydiskutuj si to s tvojim mužom, ale s chladnou hlavou... rozveďte sa, ale v prvom rade si porieš deťúrence...

autor
Autor odpoveď zmazal
som_realistka
15. aug 2024

je možné, že ju začal utešovať, veľa chlapov v určitom období života majú pocit že musia zachraňovať ńejakú úbohú dušu, niečo podobné sa stalo aj mne. Ale dobrovoľne priznávam, že ja som pomstychtivá osoba, tak keď som to predýchala, už som len čakala kedy mu podkopnem nohy, o pár dní som stretla jej kamarátku, s ktorou som sa aj ja dobre poznala, a ona sa ma spýtala ako sa mám, ja na to, že výborne, že takú pohodu som doma už dávno nemala, a že sme sa vrátili do mladomanželských čias, skoro ju vystrelo. A následne skoro vystrelo vtedy ešte manžela, lebo jeho vyvolená toto nezvládla a tri dni sa opíjala od žiaľu že ju podvádza. Takže vonku sa usmievaj, a nech si každý myslí o tom svoje.

autor
Autor odpoveď zmazal
luccija
15. aug 2024

Hlavne nekonaj v hneve a dobre si všetko rozmysli...inak asi o veľa neprídeš, keď ešte aj pije a ako chlap asi nič moc.Ale 20 r je 20 r.

charaka
15. aug 2024

Vina ich dvoch... tak si to rieš s nimi v súkromí a nie pred celým svetom. Bože môj, toto zmýšľanie je úbohé ozaj. Ja kebyže ma muž podvádza, je arogantný... tak mu poviem, nech sa páči, choď a vyriešim si tú bolesť sama v sebe a nie robiť scény... V konečnom dôsledku ti bude lepšie bez neho, keď sa takto odvrátil od rodiny...

autor
Autor odpoveď zmazal
charaka
15. aug 2024

Snaž sa byť pokojná aspoň pred deťmi a daj tomu čas... ja som veľmi mierumilovný človek, neprajem zle ani najväčšiemu nepriateľovi... každopádne držím palce, nech sa to vyrieši čím skôr.

seepferdchen
15. aug 2024

@basska_b najhorsie je konfrontovat tu druhu. Bude za hysterku a este ten chlap si bude mastit ego aky je dolezity. Konfrontovat moze jedine jeho, on robi rozhodnutia, on ma zaväzky…

seepferdchen
15. aug 2024

Je to hnusna situacia a verim, ze to s Tebou zamavalo. Ale. Bud k sebe uprimna. Urcite nekontaktuj “ju” len sa zhovadis a ona sa len potesi, lebo jej dokazes, ze ta ohrozila. Jemu by som povedala, ze takyto vztah pre teba nema zmysel. Ved ty mas tiez pravo na novy vztah a ak s tebou “skoncil” cim skor odide tym lepsie. Povedz mu, nech si ujasni, co chce a nech ta “neblokuje”…Spomen deti, ze moze ich mat dva tyzdne on a dva tyzdne Ty. Mozno mu len prepina ale mozno za to fakt nestoji.

nenne27
15. aug 2024

@zuzubb007 to je taky bullshit ze az.kto je dokonaly?nikto.tak by sa mohli vsetci ku...i a ste..ky vyhovarat ze partner nebol dokonaly

shogun
15. aug 2024

autorka, kamoska riesi aktualne rozvod, ale neviem odkial si, aby som kontakt pripadne posunula..

autor
Autor odpoveď zmazal