Muž ma podvádza s družinárkou detí: Čo robiť?
Ahojte, co by ste robili keby ste sa dozvedeli ze muz vas podvadza s druzinarkou vasich deti (poznali sa uz prrdtym ako tam nastupila z jeho prace)
Nemam ziadne priame dokazy, ale vyvolavaju si po nociach, klame ze jej nevola ze niesu v kontakte zablokoval si telefon, doma na vsetko kasle, klamal ze robil nadcasy, doma tvrdil ze je v praci ale tam nebol, zrazu uplne zmenil spravanie, otocil o milion stupnov je ku mne hnusny arogantny povysenecky. Citila som som dlhsie zmenu spravania ale ked som sa ho milion krat pytala co sa deje odpoved bola ze si to namyslam a nic.
Vymyslala dom spolocny program, dovolenky vsetko, starala sa o neho, cakala dom ho kedy pride z prace a ten chuj bud slopal alebo sa kurvil. Posledne 2 tyzdne sa to vyhrotilo lebo zmena spravania bola hrozna, prestal komunikovat uplne, len stekal arogantne. Nechce sa bavit o nicom. Neriesi financie deti dom nic. Vsetko zapiera ale relevantne vysvetlenie mi dat nechce. Ja uz som zufala, raz sa so mnou bavit bude musiet, k dohode prist musi. Som hotova, neviem co mam robit a on si tu v klude chrape. Neviem co mu zrazu preplo. 3 roky dozadu som mu nasla spravy od nej ako lutuje ze sa s nim nedala dokopy ked mala sancu. Sme spolu 20 rokov mame 2 deti
Drzim palce, ale ver tomu, ze mozes sama mat krajsi zivot… chapem aj financnu stranku ale ved normalne mu povedz, ze ako to mieni riesit a mozno mu dojde, ze to nie lentak… tiez neviem kolko mate rokov ake stare su deti, ale urcite sa zaobides aj bez neho, ked je taky… teraz ked su deti na Tvojim krku tak ma v podstate taku zabavku ale vytriezvu aj oni, ked zrazu s nimi budu deti o ktore sa treba aj starat. V podstate verim, ze mu vyhovuje taka situacia, ty sa o vsetko staras a on si odbehuje ale ked bude mat zrazu deti u seba a bude sa o nich musiet starat tak uz to nebude taka zabava uz mu pojde na nervy aj ta nova… v kazdom pripade ti prajem vela sil
Docitala som po 10.30.,co si napisala, hentak si predstavujem cloveka, ktoreho opantala sekta, alkohol, gemblenie, nador na mozgu🧠... vsetko spolu... Ty mu musis pritiahnut opraty a to hned. Poriesit vase prachy-nesype ich druzinarke, masinam, neodklana na svoj ucet? Pories vsetko ohladom financii, zachran co sa da a ulej si nieco pre seba. Jeho rodine napis listy, co a ako. Nic neries, tiez roky nic neriesi a necha vyhnivat. Sadni na vlak a chod sa niekam zresetovat. Nech sa chuj s druzinarkou stara. 😈🦄
Prečítala som tvoju vyčerpávajúci odpoved smerovanu mne asi tak do polovice, viac sa nedalo, lebo stále len opakuješ ako si iba MYSLÍŠ že je to práve s ňou, ale nikde nemáš dôkaz že je to reálne ona. Preto ti odporúčam, rieš to s mužom a nie s ňou, lebo nikde nemáš istotu a narobis si poriadnu hanbu, ak to ona nebude, čo si myslím že aj keby bola tak by sa nepriznala a ešte by spravila z teba na hlavu padnutu ženskú a aj tak by si nič tým tvojim výstupom nedokázala. Ďalej by má zaujimalo prečo si stale s ním, keď to trvá už dlhší čas a len sa problémy zhoršujú. Neviem čo od neho čakáš, že teraz sa zmení? Evidentne už nechce vo vašom vzťahu pokračovať a má evidentný problém s alkoholom, čo viac akože chceš ďalej na to, aby si sa vschopila, podala žiadosť o rozvod a zobrala deti preč? To teraz budeš sebe robiť zle a pátrať po tej neznámej s ktorou si vola, aby si jej to mohla vytmavit a potom si myslieť že si vyriešila cely problém? Pozri sa, odpovedám ti neposledy, lebo nerozumieš tej predošlej odpovedi. Ak by o teba mal tvoj muz záujem a mal záujem o vás vzťah, tak by nikdy neodišiel a nemal potrebu podvádzať tá s inou. A to že už nechce ti dáva najavo týmto spôsobom, chce, aby ty si bola tá ktorá poda žiadosť o rozvod, aby on nebol za zlého že opustil rodinu. Zatiaľ mu to nevychádza.
No ja nych ho tak poslala do peeeeecka ....ja mojho teraz uz byvaleho.Ty chlaoy si myslia ze zena im bude donekonecna trpiet vsetko.....no to viiiis
autorka prešlo som si niečím veľmi podobným ,zmena správania manzela o 360 stupňov ,milenka ,odmietanie komunikácie a žiadne riešenie z jeho strany ...ked chceš nápis IP ,môžeme pokecať ..😉veľa sily prajem ...
Tak to je zle.
@zuzubb007 Ale prosím ťa, jediná chyba čo spravila že bola ideálna manželka, lietala ako handra, robila všetko aj veci čo mal vybavovať on a ten hajzel sa zatiaľ ku*vil s nejakou pizdou. Nech si ho ta druzinarka bere, zaslúžia si jeden druhého.
Autorka sa bude starať len o seba a deti, nie o veľké klamarske prechlastane decko.
Ja neviem, to Vám všetkým fakt stojí za to to ponižovanie, keď manžel/partner už robí dobre inej? Akože nemáte sebaúctu? Veď sa vzchopím, prehodnotím možnosti, financie a jasne dám na stôl podmienky. Zachcelo sa mužovi súložiť inde, ok, ale nech za to platí a poriadne. Nuž a niekoľkokrát tu omieľaná téma, že ženy veria mužom na 110% s tromi deťmi, bez finančnej rezervy snáď ani nemusím opakovať …
Aj tak by sa to uz nezmenilo, akurat by si usetrila par rokov. Dolezite je aby si sa teraz zabezpecila.
Ziadny chlap za to nestoji
Nikam ho neposielaj, nerob dramu a nehadaj sa s nim. To, ze nechcel ist, neznamena, ze chce pri tebe ostat a ze ta miluje. Skor opak je pravdou.
@autorka ak vieš, že to tak je, skús sa s ním o tom konkrétne porozprávať, povedz mu že to smeruje k rozvodu a musí si vybrať, sám som to zažil, no a keď som mal konkrétne dôkazy v rukách, povedala mi, že sa jej rýpem v súkromí, chápeš, v manželstve. Odpustil som jej 2x, k ničomu to nebolo, netreba strácať čas aj keď to veľmi bolí. Ďalšia podobne, boli sme spolu 2,5 roka, povedala mi, že ku mne nikdy nič necítila, nikdy ma nemala rada, ani som sa jej nikdy nepáčil, že chce takého, za ktorým sa iné na ulici budú otáčať, vraj aj keby to čo som jej povedal bola pravda, je slobodná žena, môže sú robiť čo chce, kedy chce a s kým chce, neskôr povedala že má skupinku, kde je viacero ľudí, má v nej dostatok zábavy a sexu a mňa už nepotrebuje
Čiže, skús sa s ním porozprávať a podľa toho sa zariaď
@milos81 Stačí si otvoriť xtém,kde ženy trpia narcisov, násilníkov,nevernikov, spia s mužmi len tak, lebo im sľúbi, že neskôr budú pár. A ešte ich milujú. A nechcú dcére, synovi vziať rodinu. Že máš nejaké komplexy, nie je univerzálna formulka na všetky ženy. Aj ja poznám dosť chlapov na hovno a dosť skvelých. Ale nebudem tu o dobrých mužoch ironicky písať ako vedecko-fsntastickej sorte. A predstav si, že čítam a dosť veľa. Je to evolučný fakt, že u žien prevláda emocionálna stránka a u mužov racionálna. ✌️
To je este stale tvoj manzel, nemas podane papiere o rozvod a spite v jednej posteli?
Kedy si zacnes samu seba vazit?! Zbal ho a nech sa o neho stara ina, uvidis dokedy ju to bude bavit
A ked dojde s fnukom naspat ani by som mu dvere neotvorila
Lebo mu brní vieš kde....
Lebo ona ho doma nechce.
@taktotedanie ako ja detto...tie som pd dlhom vahani dala koniec 20r.manzelstvu.....aaasle nelutujem....je zomna novy clovek 🩷 takyto chlapy si nezasluzia ani bycikel opret o nich🤭🤭🤭 zivot je kratky.....treba si ho uzit naplno
@anjelicek26 netaraj, ved láka ženatého. Vedome ubližuje žene a deťom. To je ako nič? Co sú to za keci, že ona lásku nesľubovala? Za to môže toto robiť?