Muž ma podvádza s družinárkou detí: Čo robiť?
Ahojte, co by ste robili keby ste sa dozvedeli ze muz vas podvadza s druzinarkou vasich deti (poznali sa uz prrdtym ako tam nastupila z jeho prace)
Nemam ziadne priame dokazy, ale vyvolavaju si po nociach, klame ze jej nevola ze niesu v kontakte zablokoval si telefon, doma na vsetko kasle, klamal ze robil nadcasy, doma tvrdil ze je v praci ale tam nebol, zrazu uplne zmenil spravanie, otocil o milion stupnov je ku mne hnusny arogantny povysenecky. Citila som som dlhsie zmenu spravania ale ked som sa ho milion krat pytala co sa deje odpoved bola ze si to namyslam a nic.
Vymyslala dom spolocny program, dovolenky vsetko, starala sa o neho, cakala dom ho kedy pride z prace a ten chuj bud slopal alebo sa kurvil. Posledne 2 tyzdne sa to vyhrotilo lebo zmena spravania bola hrozna, prestal komunikovat uplne, len stekal arogantne. Nechce sa bavit o nicom. Neriesi financie deti dom nic. Vsetko zapiera ale relevantne vysvetlenie mi dat nechce. Ja uz som zufala, raz sa so mnou bavit bude musiet, k dohode prist musi. Som hotova, neviem co mam robit a on si tu v klude chrape. Neviem co mu zrazu preplo. 3 roky dozadu som mu nasla spravy od nej ako lutuje ze sa s nim nedala dokopy ked mala sancu. Sme spolu 20 rokov mame 2 deti
@karolinakr to je ťažká otázka 🤣 asi s oveľa škaredsou. A u teba to ako bolo? 😔
hm...toto bude mať ešte zaujímavy koniec 🙄
A čo takto ju milá autorka konfrontovať, že je neetické si začínať so zadaným otcom jej žiakov? Povedať jej, že taká informácia by isto zaujímala aj iné mamičky a predovšetkým jej zamestnávateľa. Ide o hrubé porušenie pracovnej morálky aj voči zamestnávateľovi, ale aj voči deťom ktorým ísť príkladom.
minule tu bola diskusia, že nejaka si začina len so ženatými a tu máš výsledok
Správne. Akože toto je maximálne neprofesionálne chovanie z jej strany a keby toto zistia vaše deti, môže to vážne narušiť nie len všeobecne dôveru voči doslelým, ale učiteľom celkovo. Ak by nastúpila v septembri, kontaktovala by som priamo jej zamestnávateľa že si neprajem, aby sa takáto osoba pohybovala v školskom zariadení a už vôbec nie učila moje deti. Takto by som jej to aj oznámila formou SMS, nech zváži ďalšie kroky.
@jajanka31 tieto rady sú na úrovni filmov od pilcher.... To je absolútne jednoduché,nechať vlastný dom,prácu,zobrať dve deti zo školy,kde majú zazemie,kamartov,pravdepodobne rodinu,blízkych,odpelhat sa niekde,pravdepodobne do prenájmu,nájsť novú školu,prácu a teda nechať pána manžela a jeho pani druzinarku nech si užívajú. By som ťa chcela vidieť,ako toto praktizujes v reále. 🤣🤣🤣💪
Akože v tomto prípade ,by som ja pani druzinarku kontaktovala a aj pána manžela a poslala ich do toho druhého mesta. Akože pardon....
Bola to chyba, že si muža od všetkého odbremenovala a ľutovala, chudáčik. Keby sa viac krútil okolo detí a okolo domácnosti, nemal by toľko času na chujoviny.
Nezávidím Ti Tvoju situáciu.
Držím palce!
@srdeenko19 nič take zaujimave, žiadne drama, len si človek uvedomi svoju hodnotu a stupne mu sebabedomie hm..
To ze je od neho starsia o par rokov, neznamena, ze je obstarozna trtkacka. Vtaka si v gatiach mal drzat tvoj muz. A ze ju nemiluje? To si len ty naivne myslis. Ak by nic k nej necitil, tak by ju smykol a blokol a nerozvijal by s nou vztah. Myslim si, ze tam je nieco viac a zbytocne sa chlacholis. Ze nie je mladsia a krajsia je uplne irelevantne.
@maciatkolulu nemam dovod ti nieco dokazovat ale ano. Odisla som od manzela a vobec som sa necitila ako v ziadnom filme. Bolo to uplne realne. Az velmi. Ty si poradila autorke co? Ostat s chlapom co ju podvadza a robit mu sluzku?
@maciatkolulu a ano bezne to zeny praktizuju a odchadzaju od chlapov co ich podvadzaju a aj s detmi. A aj do inych miest. Okrem toho ked som autorke pisala rady o dome, o tom kto ho vlastni nebola ani zmienka.
@jajanka31 takže ty si zobrala deti a nechala chlapa,tzn,že majetok bol pravdepodobne iba výlučne jeho. To je žiaľ ale nutnosť. A nie nejaké hrdinstvo,alebo sebavedomie,lebo skôr,či neskôr,by si musela odísť. Zobrala si deti len tak,dva týždne pred koncom prázdnin a šup do cudzieho mesta,vybavila si prácu,dovtedy si pravdepodobne mala nič moc prácu,keď si ju dokázala len tak nechať a šup do iného mesta,kde sa ponuky len tak hrnuli. Našla si hneď podnájom,samozrejme za tip top cenu a tak. Prosiiim ťa. Ja ako rozvedená s vlastným bytom ti v kľude napíšem,že toto čo píšeš sa robí jedine z nutnosti a naozaj z vážnych dôvodov,kde nie je čas hľadať iné riešenia. Toto čo mám autorka sa dá riešiť v kľude a s rozumom,tak,aby to bolo najmä v záujme deti a aj autorky. Nuž a keď si prečítala ešte raz,čo som napísala,tak tam máš aj naznačené ,čo má robiť.
Ahoj,tak ako vizera situacia u teba teraz???
Samozrejme, že on neodide. Veď ma full servis pri Tebe. O domácnosť je postarane, o deti,... Jemu je vyborne takto. A má bonus, chodí trtosit so starou rachetlou. 😤
Grcam z ko*ota... takýmto degešom by som priala stretnúť samých seba aby pochopili aké to je....
😀 uvar mu kapustné fliačky a kefírom
Vies co....ja som odisla...nechala som 20rokov za sebeou...vsetko som mu nechala dom,auta...vsetko....dcerku 15 rocnu mame raz on raz ja....odisla som...necakal to....proste som si povedala dost....a veru nasla som v kamaratovy nasom spolocnom to co som uz davno hladala a teraz som naozaj stastna❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ani to popisat neviem....takeho uzasneho muza mam pri sebe az sa mi plakat chce....ze by som umrela bez neho.Zivot mame len jeden....a som si polozila otazku....takto chces skoncit?Odpoved bola jasna.....NIEEEE.Som stastna ze som urobila to co som urobila
Neviem ale keby som mohla kricat tu na MK tak kriciiiim od stastia
Autorka, toto budeš mať ťažké.
Degener...
Oddýchni si teraz na chvíľu. Obávam sa, že to ešte len začne.

@srdeenko19 teba by čo viac nasralo, keby ta podvadzal s oveľa krajšou alebo oveľa škaredšou?
mňa to druhé, brala by som to ako osobnú urážku