Muž ma podvádza s družinárkou detí: Čo robiť?
Ahojte, co by ste robili keby ste sa dozvedeli ze muz vas podvadza s druzinarkou vasich deti (poznali sa uz prrdtym ako tam nastupila z jeho prace)
Nemam ziadne priame dokazy, ale vyvolavaju si po nociach, klame ze jej nevola ze niesu v kontakte zablokoval si telefon, doma na vsetko kasle, klamal ze robil nadcasy, doma tvrdil ze je v praci ale tam nebol, zrazu uplne zmenil spravanie, otocil o milion stupnov je ku mne hnusny arogantny povysenecky. Citila som som dlhsie zmenu spravania ale ked som sa ho milion krat pytala co sa deje odpoved bola ze si to namyslam a nic.
Vymyslala dom spolocny program, dovolenky vsetko, starala sa o neho, cakala dom ho kedy pride z prace a ten chuj bud slopal alebo sa kurvil. Posledne 2 tyzdne sa to vyhrotilo lebo zmena spravania bola hrozna, prestal komunikovat uplne, len stekal arogantne. Nechce sa bavit o nicom. Neriesi financie deti dom nic. Vsetko zapiera ale relevantne vysvetlenie mi dat nechce. Ja uz som zufala, raz sa so mnou bavit bude musiet, k dohode prist musi. Som hotova, neviem co mam robit a on si tu v klude chrape. Neviem co mu zrazu preplo. 3 roky dozadu som mu nasla spravy od nej ako lutuje ze sa s nim nedala dokopy ked mala sancu. Sme spolu 20 rokov mame 2 deti
Keď dobre viem ani nemôže mať vzťah s niekym takym
nechápem jeho odutosť, čo sa čertí, že mu nedovolíš milenku?
A odešel k rodičům nebo je u milenky? Jinak držím pěsti ať to zvladneš ty i děti 🫶
Teď začne ze sebe dělat chudáka žes ho vyhodila a ještě bude házet vinu na tebe....🤮. A ta krasavice se ti neozvala?
@charaka komentar za milion.neznasam tieto dristy, ze manzela si ries, milenka je slobodna a nic ti neslubovala.viem, ze moralne hodnoty tejto spolocnosti su uplne v sra..kach, ale pardon, jedna zena ktora berie detom otca a rozbija rodinu, poza chrbat manzelky, je podla mna tiez vinna.predsa este mame nejake hodnoty, alebo sme uz na uplnom dne???nie, budeme ju velebit ako pannu orleansku?obidvaja su vinovati, som.zvedava, ci by si mala tolko sucitu keby sa nejaka zaplietla s tvojim muzom🙂 alebo si ty tiez takto so zenacmi uzivas?
@autorka - nezatahuj do konfliktu deti, je to nefer. Viem, ze si ublizena, ale obmedzovat telefonicky kontakt s dietatom sa lahko moze obratit proti tebe. Zajdi do kostola a radsej sa z toho hnevu vymodli, alebo si obuj tenisky a chod si zabehnut aspon 10 km, lebo toto co robis, tu dramu okolo, je mi trapno aj za teba.
Autorka...nenechaj sa vytacat tu nikym...len ten kto to zazil ta pochopi🥰
To poznam aj mne sa donasali za tie roky ze mojho uz ex vidali s inymi,dokonca aj o sexe to bolo...a stale utajoval...a pred pol rokom vsetko mi priznal a sprotivil sa mi este viac....neznasam ked viem pravdu a dotycny si mysli aka som tupa ze som mu uverila...bejvavalo....teraz si uz moje ojazdit aj susedu...je mi jedno co snim bude.Mas len jeden zivot,preco by si ho mala stravit s niekym takym co si to NEZASLUUUUZI
Vobec si nemyslim, ze hra zaujem o deti. Preco by to robil? Moj syn zil rok u otca, nevies si predstavit, co to je, ostat zit bez dietata. Nikdy mu nebran v kontakte s detmi, nikdy neznevazuj jeho zaujem o deti (najma pred detmi). Ako otca svojich deti si ho vybrala ty. Ani ty nie si bez chyby a nepacilo by sa ti, ak by otec poukazoval pred detmi na tvoje chyby. Je to hlupe. Drzim palce.
Ano, presne preto dopraj detom, aby si otca uzili, davaj ich otcovi co najviac. Vsetko, co si menovala, moze otec zmenit, vela otcov po rozvode sa detom venuje este viac, intenzivnejsie. No mnohi menej, vaz si teda kazdu jeho spravu, telefonat, ktory sa tyka deti. Lebo deti otca potrebuju, takoveho/makoveho, ked im venuje cas a pozornost, vzdy sa to rata. Pri/po rozvode este viac
@dadis ja si myslím, že otcovia, ktorí kašlú na deti, im narobia v živote viac škody ako osohu. Najlepšie urobia, keď sa zdekujú úplne, pretože občasný predstieraný záujem v detskej duši akurát tak zakaždým vzbudí nádej v otcovskú lásku a potom, keď sa na nich zakaždým vykašle, sú sklamané.
Pred deťmi by som ho nijako neočierňovala, ani neobhajovala. Povedala by som im pravdu ako to je, nijako by som mu nebránila ich vidieť ale ani mu ich nepchala nasilu ak oni nechcú.
@lily246 Ano, tiez som ich nasilu nepchala. Ze otec spravi viac skody? No takeho otca maju, akeho im matka vybrala, to zmenit nevieme (ano, aj ja som jedna z tych, co svoj vyber spatne lutuje). Nebudeme sa tvarit, ze maju dobreho otca, no nemozu sa stretavat, lebo som sa s detmi odstahovala z Ba do Sniny a neberiem mu mobil 🤦♀️
@dadis ale ved autorka mu v ničom nebráni pre jezkove oči. Čerstvo sa dozvedela že ju manžel podvádza, určite to nie je ľahká situácia. Ona podľa mna len chce, nech si pán manžel utriedi veci v hlave a kým to nemá na poriadku, radšej nech nehovorí deťom nič. Čo úplne chápem.
@konikmodry111 Ano, vysvetlila to potom s tym telefonatom. Ja skor reagujem na komenty typu, ze nie je svaty, ze zaujem predstiera, ze nerobit z otca hrdinu, vystahovat ho, alebo pobalit sa a odstahovat do ineho mesta.. a zabranit kontaktu s otcom, aby si utriedil?? Ved a keby sa teraz rozhodne, ze druzinarku nechce, tak budu opat idylicka rodinka?? Ved ta zena ho nechce, tak naco cakaju?
@dadis
inak ja som tie komenty zmazala, že ju podvadza so staršou, neviem, či máš okolo 50 rokov, nechcela som nikoho uraziť, tiež nemam rada, ked sa ženam vnucuje vek, že su atraktivne len do 35, ale tam išlo o to, že som myslela, že cely čas o nejakej družinarke 20 ročnej hovoríme,To akoby prišiel manžel za tebou, že ťa podviedol s 65 ročnou, tak ja neverím, žeby si sa nezačala rehotať, to sa neda tváriť vážne ani keby človek chcel
@karolinakr Nemam okolo 50 😅, zatial okolo 40. To, ako ta milenka vyzera, ci kolko ma rokov je uolne nepodstatna informacia v tomto. Vo mne az vrelo, ked mne niekto hovoril, ze "moja" milenka je aka spatna, ze preco ma vymenil (mmch, nie je vobec skareda a podla mna ovela krajsia odo mna🙄). Taketo "utesovanie" je naco dobre. Raz ten muz nemal problem trtkat s inou, to si vyriesim. Ci ta zena stala/nestala za to, ci spolu ostanu/neostanu a podobne dristy su uplne mimo temu.
Autorka to ti svokra priznala,že sa jej priznal? Máš s ňou dobrý vzťah? Co si o ňom teraz ona mysli?
Je zamilovaný a cítí se důležitě a navíc se baví jak ostatní chcou vědět jak to je a on je nechává vycukat a mlží ....myslí si jak neni kdoví jak chytrý....potřeboval by pánví po hlavě, aby se mu rozsvítilo...
To nebolo vidno aký magor za tie 20 rokov?

Kľud a rozvahu buď múdrejšia ty! S takým pablbom by som nebola ani kvôli deťom