icon

Muž ma podviedol

8. nov 2022

Nie je mi dobre. Mam chuť sa zbaliť a už sa navrátiť. Môj manžel moj vysnívaný muž ma podviedol a nie bez následkov. Zistila som to náhodou. My mame dve malé deti. Keď som sa dozvedela chcela som ho zabiť..potom tu kur...vu, plakala som. Rozbila som mu počítač dostala som strašný amok. Muž je teraz na služobke, deti mi zobrala švagriná vyhovorila som sa, že mi je zle. Nemôžem to nikomu povedať. My sme celkom normálna rodina. Žili sme šťastne ja som bola hlupa puča a žila v tom, že ma miluje aj naše deti. Čo mám robiť?

derdia
9. nov 2022

Boze ak je to pravda, je mi to nesmierne luto...drz sa...a snad len, ze neboj raz bude lepsie...len to musis vyplakat, sklamanie, bolest, vsetko...je to velka zrada😔😔😔

mamula20
Odpoveď bola odstránená
oblecenie99
9. nov 2022

@h2 Pôvodne sme riešili tie vyššie konkrétne prípady, kedy sa to vyporiadavalo v dedičskom konaní, ale chápem, ako to myslíš, ináč dobrý argument 🙂 keď sa už prevalí niečo takéto, a manželstvo sa rozpadne, morbídne povedané, tá manželka z pohľadu financií dopadne lepšie, ak bude vyplácať z toho domu len nemanželské dieťa, a nie manželovu časť.. ale toto by som ako útechu potenciálnej rozvádzajúcej sa klientke ja asi nehovorila.. Ťažko určiť, kto by to ako prežíval, či je lepšie to vedieť za života toho debila, rozviesť sa s ním, nejak sa vysporiadať, čert ho ber aj ten dom, predá sa a rob si so svojou časťou peňazí, čo chceš, alebo riešiť to v dedičskom konaní s už nemanželským dieťaťom, toto fakt vie zabolieť... vieš, tie delenia BSM za života bývalých manželov tiež ešte môžu dopadnúť všelijako, tam sa zase napr. preukazuje, kto, kedy a koľko dal do spoločného, nie je to také jednoznačné kto, koľko a čo dostane, je to individuálne od prípadu k prípadu, kdežto pri dedení sa pozerajú na podiely.. kľudne som do domu mohla dať ja väčšinu financií, pri delení majetku to budem preukazovať, možno to mám vydokladované, možno sa na to aj prihliadne, ale v dedičskom... v čase vyporiadania BSM môže mať ten podiel druhého manžela nejakú hodnotu, o pár rokov v dedičskom zase menší podiel nemanželského dieťaťa ešte vyššiu, veď čo za šialenstvo bolo s cenami doteraz, ak len počítam od súčasnosti nejakých 7 rokov dozadu.. ale to je už iba teoretizovanie.
Toto je z môjho pohľadu to najhoršie na tej nevere, jeden si užije a ten druhý to musí riešiť. Musí sa s tým vysporiadať, prekonať a v závere si za to ešte aj draho zaplatí (doslova).

simca06022011
9. nov 2022

@mandzula iste ano, neverim ze "nahodou" ak to nie je nejaka jednoduchsia dievcina, co asi nie je, je to teraz v mode... chlapi deti kade-tade narobene, taki kt. na to maju, alebo si niektore myslia, ze na to "maju". A potom su prekvapene... Vid. Kolar, ale aj teraz nejaky raper ci kto to je, 12te dieta a rodia mu tie deti tapse dobreze nie kazdy mesiac a este sa vystatuju s tym.. ja len rozmyslam, ci as naozaj tradicne rodiny takymto cinom nevytratia... ved co, ziadne zavazky, ziadna vernost, monogamia, deti kade tade, nevlastni surodenci kade tade :D Kazdy tyzden chlap odskoci k inej :DD nuz ale teda, to je ina tema uz :D

sandyka90
9. nov 2022

Držím palce buď silná kvôli sebe a deťom

kp7333
9. nov 2022

Mala si ho stiahnut predcasne zo sluzobky (ak na nejakej vobec je, pravdepodobne je s milenkou), konfrontovat ho a zlost si vybit na nom, nech si to vyzerie.

ariannazara
9. nov 2022

Debil 🙄

katka700
9. nov 2022

@simca06022011 Nevravím že je to prípad milenky (možno je to zamilované chúďa ktoré tiež chlap vodí za nos a predstiera že je slobodný, skoro rozvedený a podobné bájky) ale nájdu sa aj také ktoré majú takto "rozrobenych"3 dobre situovaných pakov tí im kupujú drahé darčeky a keď vyzistia ktorí sa najviac oplatí tak sa okotia a do konca života postarané.

pato88
9. nov 2022

@h2 @oblecenie99 Stava sa aj, ze manzelka uspesne podnika, vybuduje firmy, ale je zivnostnicka, cize po smrti manzela sa aj to, co ona zarobila a polovica firiem bude delit medzi nu, ich deti a milenkine deti. Tam je ta spravodlivost trocha nespravodliva ci? Ked sa zena dozvie na dedicskom konani, ze ma vyplacat z vlastne zarobenych penazi a vybudovanej firmy niekoho o kom ani nevedela, ze existuje....

stevvvka
9. nov 2022

@misinka20 "on mi troska zabudol povedat, ze on to citi inak.. A vletel do postele inej.."

Toto je tak trefne!
Pri kazdom prispevku v x diskusiach ked citam, ze chudacik chlap nema doma vsetko, tak hlada inde, ze za neveru mozu dvaja.. Prd makovy, ked sa mi nieco nepaci, normalne si to vyjasnim, rozidem sa a idem dalej!

Lenze naco by sa rozchadzali a boli cestni, je pohodlnejsie sa nechat obskakovat a nechat zenu v predstave, ze je vsetko ok.

iwuskaaa
9. nov 2022

Fuuu, ťažko sa čítajú takéto riadky, ešte ťažšie prežívajú 😥. Prajem Ti veľa veľa síl a energie na zdolanie tohto všetkého. Len buď silná, rozvážna a hlavne konaj s kľudom, nedaj pred ním najavo Tvoje emócie, lebo bude ešte na "koní" a Teba označí za hysterku. Keď budeš kľudná, práve to ho zneistí a začne si uvedomovať o čo všetko prichádza.
Viem, chápem že je to pre Teba ťažké, ale hlavu hore, Ty to dáš! Držím palce 🤍

lechtivka
9. nov 2022

Toto by som nikdy nechcela zažiť 😔 držím palce. Buď silná hlavne kvôli deťom 🍀💕

charlinka111
9. nov 2022

Posielam Ti veéľa pozitívnej energie. Buď silná kvôli sebe a deťom i keď je to teraz veľmi ťažké. A z celého srdca Ti prajem, aby si našla svoje ozajstné šťastie. Vraví sa, že všetko zlé je na niečo dobré, hmm ale to sa ukáže až časom. 🤍

hrabovo
9. nov 2022

@pribinak inak toto súhlasím, ja som to nespravila a chuj mu oznámil ze už nemám prístup na účet. Tiež ma podviedol, opakovane a ešte on sa cítil ze ja som ta zla

srdeenko19
9. nov 2022

Je mi až zle, keď to čítam. Je mi to veľmi ľúto, aj keď ťa nepoznám a si pre mňa cudzia žena. Drž sa prosím ťa, všetko si premysli čo a ako ďalej. 🙏

bambinomio99
9. nov 2022

Takže nebol nahnevaný ani zhrozený ... stále myslíš že ste nemali nejaký problém?

oblecenie99
9. nov 2022

@pato88 My sme sa sústredili na nehnuteľnosť, keďže sa tu konkrétne rozoberali 2 takéto prípady, a je to špecifické, lebo tam, ako som písala vyššie, ide o hodnoty tých podielov, nie o reálne peniaze.. ale ináč sa po smrti manžela vždy najprv vysporiadava BSM, a až keď je už určené, čo patrí manželke, a čo ide do dedičstva, tak sa dedí časť majetku zosnulého manžela.

bambinomio99
9. nov 2022

Za seba ti len poviem, že to bude bolieť, budeš bojovať s dôverou a so samotou, ale snaž sa len sama pre seba otočiť to v tvoj prospech nie sa položiť

h2
9. nov 2022

@bambinomio99 Komunikácia ohľadom jej tehotenstva zrejme prebehla osobne, nie cez tie správy, ktoré autorka videla. Čiže jeho reakciu na tehotenstvo sa asi nedozvieme. Keď mu poslala tú fotku z ultrazvuku, vtedy už pravdepodobne o tehotenstve dávnejšie vedel.

janage
9. nov 2022

Aj keby bol byt, dom len autorkin, pokiaľ sú manželia a nie sú rozvedení, nemôže jeden manžel druhého "vyhodiť" z domu. Až po doručení rozsudku o rozvode.
Toto si milá autorka riadne over u právnika, čo môžeš a co nie.

andrea_prestastna
9. nov 2022

Zamok menit naco? Ved nema zakazany vstup do svojho domu len aby si problem s policiou nemala, svagrina sa nepytala? Nejak neviem ci to tu neni vymyslene inak ak nie som zvedava co napises vecer ked muz bude buchat ma dvere

aurorastone2
9. nov 2022

@andrea_prestastna nemusí byť hneď všetko vymyslene, ale sama som zvedavá ci sa autorka ešte ozve, lebo asi ani nebude mať čas a chuť vypisovať do fóra

A škoda tých veci, mohla si z nich mat cash, ale zasa aj verím ze sa ti uľavilo, nejak sa všetka tá zlosť musela dostať von, a poriadne ho osklb hajzla....

aurora33
9. nov 2022

@h2 jasne dieťa nemôže za nič ale keď je chlap nespokojný v manželstve, ma byt chlap vyriešiť si to a potom si robiť deti s inou nie?

h2
9. nov 2022

@aurora33 Áno. Bohužiaľ, nie každý sa správa tak, ako by mal. Ináč by tieto problémy nevznikali.

charlinka111
9. nov 2022

Ja osobne si myslím, že keby bol nespokojný, tak by jej to povedal a ona mu vždy vyhovela, vlasy, vzdala sa kariéry, schudla 10kg ..., myslím si, že sa mal až moc dobre a nevedel čo od dobroty a riadne si užíval na úkor rodiny, ja by som ho nezastávala, podľa mňa je to poriadny kretén.

zuzubb007
9. nov 2022

Paci sa mi vzdy ta obhajoba, ze zena je ku..a
, a tvoj muz je co? Znasilnila ho? Treba sa spamatat ak je to vsetko pravda, nehrat sa na chuderu a zbalit seba a deti a dovidenia, ked tl spravil, nech si zije svoj zivot

zorkahorka
9. nov 2022

Autorka - uf, ty si to vzala riadne zhurta 😆 ze postrihala veci 😀 prosim, informuj o priebehu,lebo toto sa vyvija zaujimavo. Chapem tvoju zlosť, drzim palce.
Ps: dufam,ze tvoj muz sa po prvom soku neoklepe tak,ze zautoci rovnako zhurta 😒

lenadka
9. nov 2022

@anonym dievča buď chvíľu ticho, skľudni emócie a rozmysli si čo chceš. Ak chceš aby odišiel k nej povedz mu to a pobaľ kufre.

zorkahorka
9. nov 2022

@zuzubb007 neznasilnila ho, ale - dofrasa - vedela,ze je zenaty, daka stopka v hlave musi byt. Toto by zeny zenam nemali robit. Lebo ako sa hovori: ked suka nechce, pes neskoci... ale! Ako sa tiez hovori: bozie mlyny melu pomaly, ale isto. Jej sa to vráti!

maryetta
9. nov 2022

@zorkahorka kolko pribehov je takych, kedy muz svoju rodinu zatlka? Tvari sa ako slobodny mladenec. Vtedy ta zena ozaj mozno nechcene takto dopadne.