Muž ma podviedol
Nie je mi dobre. Mam chuť sa zbaliť a už sa navrátiť. Môj manžel moj vysnívaný muž ma podviedol a nie bez následkov. Zistila som to náhodou. My mame dve malé deti. Keď som sa dozvedela chcela som ho zabiť..potom tu kur...vu, plakala som. Rozbila som mu počítač dostala som strašný amok. Muž je teraz na služobke, deti mi zobrala švagriná vyhovorila som sa, že mi je zle. Nemôžem to nikomu povedať. My sme celkom normálna rodina. Žili sme šťastne ja som bola hlupa puča a žila v tom, že ma miluje aj naše deti. Čo mám robiť?
@zorkahorka žial, nadrzany chlap aj ženu a deti zaprie! Dievča vôbec nemuselo vedieť, že ma rodinu.
@zorkahorka no ja jednoznacne davam vinu len a len chlapovi nikomu inemu, on ma rodinu on ma mat rozum, co mlada sprosta si chcela uzit a neriesi, ani nemusela tusit o dakej rodine, ten amok uz hovori sam o sebe o autorke, ktovie asi preco sa chlap vyventiloval inde :D
@hsara99 ano, aj toto sa stáva. Kamoska takto dopadla. Chodila vyše roka s klientom z prace (je koncipientka v AK), kde sa zoznámili, v podstate pre neho "pracovala" sa sa povedať. Normalne on spával u nej, ona u neho v byte az potom na spolocnom vianočnom večierku jej jedna ina ich klientka vravi, ze ci jej nevadi ze daný pan (hoci ano slobodny) ma doma (dakde v Bardejove) priateľku a 3 mesacne babo!!! Vieš, aký to bol pre nu sok??? Ona o tom vážne nemala ani tušenia. Mimochodom, to uz spolu plánovali rodinu, začali sa baviť o dieťati a svadbe! Ešte ze mu povedala ze dieta az po svadbe ona chce, lebo inak by uz snad mal aj dve do roka, kazde s inou.
@zorkahorka Alebo jemu sa to vrati. Trebars v podobe spokojneho vztahu s novou zenou a dietatom. 🙂 (Deje sa to viac nez bezne. Ake necakane, Watson!)
Kaslime na karmu.
Ak uz ktosi cosi chce vratit, musi si pockat na spravnu prilezitost, a potom konat sam. Trebars ziska moznost ho pripravit o pracu a dostat ho do financnych tazkosti. Nech si nova rodinka trochu uzije, co je to zit z ruky do ust a so strachom z dalsieho dna. Nech to ich lasku tak realisticky preveri.
Ale zvycajne ked prilezitost pride, tak clovek zisti, ze uz mu na tom po tom case nezalezi, nic neurobi, mavne rukou, hodi to za hlavu a konecne je od toho vsetkeho stastne slobodny.
Najlepsia pomsta je ta, ze jeho odchod zenu posunul na lepsi level. Ci uz financny, alebo vztahovy, alebo osobnostny. Alebo aj vsetky tri naraz.
@zuzubb007 ja ten jej amok chapem. Aj inak kludni ludia, ked zistia, ako skaredo ich podrazili a hlavne citia, ze nemaju moznost sa branit, su bezmocni voci tomu, co sa udialo, je im nasilu vnutene pasivne znesenie, strpenie danych faktov, tak mozu buchnut. Je to forma branenia sa tomu stavu bezmocnosti.
Nesudila by som hned, ze ak takto (nachvilu) vyletela, tak chlap je vlastne chudak a je pochopitelne, preco behal za inou.
@hsara99 no ak zaprie, je to ine. V opacnom pripade pre mna plati,co sim napisala
@maryetta ano, moze byt. Ale ak zena vie, ze spava so zenatym otcom, tak pre mna nesie o kusok vacsiu vinu ako on.
@zorkahorka a to uz preco?
@stanulienkat presne! Kurva je jej chlap
@zorkahorka Tiež by ma zaujímalo, prečo slobodná žena nesie väčšiu vinu, ako ženatý chlap, keď spolu spávajú. Lebo logicky nesie väčšiu vinu on. On je ten, čo sľuboval vernosť svojej žene. Milenka nikomu nič nesľúbila.
@zorkahorka prečo?
Je to normálna reakcia ale ak chcel úlet nech nesie dvosledky aj s deťmi nech sa stará aj o to čo čaká! Plne výživné striedavu a kým sa vráti žiadosť o rozvod podaný a právnik zaistený...Teraz musíš ty ukázať že niesi p...a nedať najavo smútok ak to neurobíš podvádzať klamať bude na každom kroku a tebe roky budú pribúdať. Žiadny muž nestojí za naše slzy!Zo začiatku to bude ťažké ale bola by si ešte nestastnejsia s ním nevazil si ťa ani ako ženu či matku vašich spoločných detí... Život mu to vráti aj s úrokmi
Prežila som presne to isté čo ty. Len nebolo tam dieťa. Nebudem tu na ploche rozpisovať čo som potom zažila. Ak chces napíš mi ip. Držím ti palce nech sa cez to prenesies a spravíš tie správne rozhodnutia
Mohla by pani autorka napísať ako to celé riešila keď sa pán dokonalý manžel obrátil domov lebo toto isto nečakal.
Vela sil ..boli to a dlho bude drz sa❤️
:( asi by som ho zahlusila, zmrda jedneho.. drzim prsty, nech to vyriesis vo svoj prospech a nech hajzel trpi....
@h2
@aurora33 uz som to napisala. Ked suka nechce, pes neskoci. A ak ona vedela, ze po nej ide nadrzany zenac, ktory ma doma deti a rozmysla predovsetkym medzinozim, nemala to dopustiť. Chlapi maju lovenie vo svojej zakladnej vybave. Ale... so zenatym sa proste nespava.
Ale to je moj názor, ja sa tu teraz neudem s nikym hadat a rozzurenej autorke to aj tak nijak nepomoze.
A este na zaver. Je mozne, ze ta zenska nevedela, ze je zenaty. Lebo ktora normalna a kompletna zena sa tesi, ze je tehotna so zenacom, ze? 😀
@zorkahorka mozno taka, ktora čaka, ze sa uz uz rozvedie, lebo "doma mu to neklape" a ine kaleráby, co chlapi používajú 😁
Ja som.strašne zvedava ako toto dopadne...
@veronika66 uvidíme ci to prežila 😅🤣
@simca06022011 a možno taka, ktorá čaká ze konecne nahradi manželku. Byt milenkou jej nestačilo. Vedela ze by sa chlap sam nerozhybal, tak tomu "pomohla" tehotenstvom. Veri tomu, ze ked sa doposial k činu (rozumej rozvodu) nemal chlap, kopne ho do riti tento krát uz na 100% manzelka a poda o rozvod ona.
Autorka sa neozýva, tak dúfajme, že chlapík nedopadol ako jeho košele (môj by tak možno dopadol 😁). No, ale je to vážna téma,
Toto som písala len na odľahčenie.. dúfajme, že autorka je relatívne v poriadku, ako je to len možné a snáď sa nám ozve, ako to dopadlo..
Ktovie, či autorku neodviedla polícia, keď sa neozýva. Keď doma zničila všetko, čo našla, tak ktovie čo spravila s ním, keď prišiel.
@lienka.7 no presne 😁
@huginko na vine su vzdy dvaja? Kazdy je zodpovedny len a len za SVOJE spravanie. Ak by v bežnom živote aj nahodou bola hystericka, on sa ma rozviest, cestne, a potom hladat druhu. Za neveru moze len ten, ktory podviedol. Ak bola v manzelstve kriza, bolo treba komunikovat.
Schudla, prefarbila saa, kvoli nemu.. nezda sa mi hystericka. Toto je dost vynimocna situacia aby povolili nervy.
Ine je, ked zena tusi neveru z podozriveho spravania. Ale cudzie dieta ako blesk z jasneho neba.. Dost šok.

@lenadka no len asi mu moc nebude mat co baliť, ked mu veci ponicila 🙈
Ako mohla by som mat teda akékoľvek nervy, ale nikdy by ma nenapadlo rozbíjať a ničiť veci, oblečenie a pod. Potrhala by som asi max.fotky s nim.
@autorka potom urcite napis co a ako. Treba však ako tak chladnú hlavu treba zachovať.