icon

Muž ma ponížil pri sexe

28. apr 2025

Začalo to hádkou večer. Večer som sa starala o deti. On medzitým chodil na balkón fajčiť každých päť minút hral sa na mobile. Všetko proste čo sa netýka deti. Malý mi niekam zobral nabíjačku. Tak som sa opýtala či ju nevidel. On, že moja chyba, že mám sa starať. Nemám mu to dávať. Tak hovorím, ze ok nech ráno zobudí malú aj odvede do škôlky, keďže nemám budik ( on mal pritom aj 3 nabíjačky schované len bol futbal tak sa na to vykaslal). Ešte sa mi smial som to pocula. Potom pozeral ten futbal a mali sme mať sex. Akurát bola ovulácia. Začala som robiť oral ale sa mu nepostavil. Skusala som to asi aj hodinu ale on nič len ležal vôbec sa nesnažil. Potom som sa rozplakala a on povedal, že nemám toľko žrať, že nech sa pozrem na seba. Že už mi nedociahne ani do rozkroku. Mávame sex každý druhý deň skoro a nikdy nebol problém. Viem, že si pozerá cudzie sexi ženy v mobile. No je pravda, že niesom taká ako oni. Ja som povedala, ze idem teda spat. On že čo tam ešte robim pri ňom,ze už som mala ísť davno. Ešte som poznamenala nakoniec, že sa môže tešiť, že žiadne decko už nebude. Išla som spat. Ráno išiel si kúpiť do lekárne ten kotvicnik. Začal ma chytať, že skúsime to s tým, že asi má nejakú problém. Ale on len nechce mňa. Vidím to. Neviem čo mám robiť trápim sa strašne. Neodcudzujte má skúste mi poradiť.

autor
28. apr 2025
@sszuzu8

Sama si sa ponižila. Načo si mu robila ten oral? Akože si prišla k nemu s tým ze máš chuť? Po tom aký bol celý večer? Či len nasilu chceš dieťa? Načo s nim?

@sszuzu8 chuť som nemala vôbec, chcela som to len kôli tomu, že bola ovulácia.

autor
28. apr 2025

Ale ešte som čakala než dopozera futbal

gribka1
28. apr 2025

To nevadí, skusiš znova a znova. A neruš ho nabudúce pri futbale, vieš, že vtedy sa mu orgán neprekrví. Buď tolerantnejšia.

lucia13022023
28. apr 2025

Pre boha. Toto je ozaj pravda? Žena ved maj hrdosť.

simona92101
28. apr 2025

Za taketo reci by dostal taku cez papulu ze by sa mu uz v zivote pri ziadnej nepostavil!preboha,zena,vaz si samu seba! A nerob dalsie dieta!!!!!!

zuzanna33
28. apr 2025

Autorka si žije svoj svet a pýta sa na radu...otrasné toto čítať. Už len podľa vyjadrovanie viem že nemá zmysel radiť nech si žije každý ako len chce ale takéto nechutnosti vyťahovať a správať sa ako veľmi jednoduchy jedinec z nepochochopitelnym názorom na život by som zakázala aj slobodu slova nie ešte deti

kiwi3
28. apr 2025

Prečo chceš tretie dieťa s takým debilom? Tie prve dve to už nemajú dost ťažké s takými rodičmi, ktorí sa len hadaju a tatko si mamu vôbec neváži? Treba ešte tretie, aby k tomu ste boli ešte aj finančne na tom horsie? Hej, schudni a rozmyslaj aj nad inými vecami, ako je plodenie, lebo vlastne nečudo, že máš toto doma, sama to dovolujes tým, koho si zo seba spravila.

januska12323
28. apr 2025

Načo ti je ďalšie dieťa keď sa nestará ani o tie čo máte?
Ak si teda reálna a blbá nie úchylak s trenkami v pozore.

zuzu11166
28. apr 2025

No so mnou by uz nespal NIKDY!!!
jedneho chuja som tak uz opustila,no pred tym ako som to urobila,nejaky cca polrok som tam este byvala no bez sexu...realne som mu povedala,ze som skoncila s nim,jedine ak by ma znasilnil.no to som vedela ze neurobi-az taka špina nebol
No u nas to bolo jednoduhsie-nemali sme este deti.no ja viem naisto s mojou povahou,ze ak by sme ich aj mali,tak odidem od chuja
Ale ja som mala kam ist-aj to hra v tom rolu
Ja bez lasky zit nedokazem od chlapa,ak ma byt taky,tak radsej budem sama
No nasla som si muza,ktory za to stojí a aj tebe by som takeho priala.
Nevedela by som ak by ma ponizil uz s nim byť

valikasikulova
28. apr 2025
@plushika

@nyusika no by si sa divila. toto je este slaby odvar by som povedala 😀

@plushika slabý odvar? Akože co ešte horšie? Aha asi viem, mohol pregemblovat celú výplatu a potom ju aj decka utlct, teda asi sa ma super tým pádom 😵‍💫..

..toľko ironickych odpovedi tu je len sa bojim aby ich nebrala autorka vážne

mykaellle
28. apr 2025

Baby ti naložili a to asi nepotrebuješ, vari vieš, že toto je dosť. Človek môže toľko, koľko mu dovolíš. Máš kam odísť? aspoň na čas? Ak sú deti väčšie, choď ku kamoške bez nich na víkend. A prečo chceš ďalšie dieťa? Sex je vo vzťahu tá najcitlivejšia a najintímenjšia časť, cez ktorú sa dá veľmi ublížiť a on do teba zaťal v tom najcitlivejšom okamihu. Daj si pozor, aby si "nevyšumela" a o pár dní budeš opäť v podobnej, ak nie v horšej situácii. Drž sa!

tinqua
28. apr 2025

Fuj, fuj a ešte raz fuj... kým ty riešiš hodinové nafukovanie prázdnej pneumatiky, on rieši dilemu, či kliknúť na ďalšie video s vtipnými mačkami...ak čakáš, že sa tento chlap zmení kotvičníkom, tak rovnako môžeš dúfať, že ti dom uprace bezdotyková myšlienka. Toto, čo opisuješ, nie je vzťah, ale výlet do emocionálneho lunaparku, kde jediná atrakcia je "Hádaj, prečo dnes nie som dosť dobrá".

alickapusinka
28. apr 2025

TY s takým ideš mať dieťa preboha žena prebud sa čím skôr.Toto si ťa neváži teraz potom si ťa bude.Zblaznila si sa namiesto toho daj aktívitu do chudnutia ako sa snažiť s takým o druhe dieťa.Načo to je dobre však si ťa neváži.Kde si stratial úctu vôči sebe.Necháš sa ponižovať a ešte s ním máš sex.Fakt a chceš dieťa s človekom čo sa k tebe sprava ako k handre no zbohom zdraví rozum.

tim23
28. apr 2025

Autorka, k tvojmu mužovi sa nevyjadrujem ale prosím ťa, daj sa dokopy ja snáď takto,, hlúpu " ženu ani nepoznám.. Správa sa celý večer ako debil a ty ešte klaknneš pred neho a ideš mu hrať na saxofón? Daj sa dokopy... psychicky... A prosím ťa, MAJ HRDOSŤ

really8
28. apr 2025
@reanda

potrebujes psychologa.. mas sebauctu v minuse.. ty sa mas v zivote snazit o to, aby si ty bola spokojna a byt vo vztahoch s ludmi, ktori ti davaju to, co potrebujes DOBROVOLNE A S RADOSTOU .. ak takych ludi nepoznas, tak radsej nebud vo vztahu s nikym.. ponizovanim sa a doprosovanim, snahou kazdemu vyhoviet, aby ta mal rad, nedosiahnes nikdy nic dobre.. to proste nefunguje.. musis zmenit pristup.. mas uz nefunkcny vztah a v nom deti, bude to teraz komplikovane, ale bez zmeny pristupu z tvojej strany to nepojde.. nesnaz sa vyhoviet inym.. vyhov sebe.. ale tam, kde to ide prirodzene a nie, kde si to musis vynucovat

@reanda ale prosim ta. Toto je dalsia tema len na rozprudenie debaty. Aj keby to nebolo vymyslene autorka sa na nic nezmoze a vecer mu bude bafkat znivu. A ako vies ze nadavt do tupan jej nepomoze? Lebo je zvyknuta? Alebo jej mozno prave to pomoze sa prebrat?

really8
28. apr 2025
@melanta

@really8 kde sa rodia také tupé ženy? Začarovaný kruk - jej mama bola tupá a ona ako tupá vychová ďalšiu tupú ženu. Len málo ľudí, ktorí vyrastú v toxickej rodine, sa dokážu postaviť minulosti a svojim deťom zabezpečiť lepší život. Väčšina žiaľ opakuje toxické správanie.

@melanta ja vhapem ze je to zacarovany kruh v ramci nejakej komunity ale ved boze, snad aspon vramci povinneho citania citala nieco o laske alebo videla film alebo nieco. Mne uz pride ze ked takto niekto zije nie je obet vychovy, ze je to keho rozhodnutie

earlgrey
28. apr 2025

Amen

bielasovicka
28. apr 2025

Kriste pane, to čoho som sa ja dožila, že na staré kolená musím čítať také sprostosti🤔. Už skoro každý deň taka téma. Žena, ty kde máš rozum? 🤦🏼‍♀️

flatwhite
28. apr 2025

Aka zlata, ze este cakala kym dopozera futbal … 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

srbskalizzy
28. apr 2025

🙄čo to do matere ja zas citam...mario brehova preco ma trestas, ja sa pytam prečo...on ta ponizuje, ty mu aj tak robíš fajku, HODINU ved to musis mat hubu ako veverička škrane ty kks plné žaluďov v tomto pripade jeden žaluď, doprdcic ale teda, nemu sa nepostavy, lebo vlastne to ze on ma péro offline sistem, tak je to vlastne tvoja vina a ty si najhorsi...holka prosim ta, nabuduce namiesto fajky mu tu klobasku jedine ukusni ...

gribka1
28. apr 2025
@srbskalizzy

🙄čo to do matere ja zas citam...mario brehova preco ma trestas, ja sa pytam prečo...on ta ponizuje, ty mu aj tak robíš fajku, HODINU ved to musis mat hubu ako veverička škrane ty kks plné žaluďov v tomto pripade jeden žaluď, doprdcic ale teda, nemu sa nepostavy, lebo vlastne to ze on ma péro offline sistem, tak je to vlastne tvoja vina a ty si najhorsi...holka prosim ta, nabuduce namiesto fajky mu tu klobasku jedine ukusni ...

@srbskalizzy To nemohla byť fajka, len žužľanie😂.

letfenixa
28. apr 2025
@nini1978

@nyusika “hodinovu’ fajku” - okrem iného
-zlaty je hej ,dal jej obrovskú šancu , úplne bez efektu a ona po hodine to vzdala
Asi kvôli kŕčom 🤭

@nini1978 závidím jej tú hodinovú fajku. Pri malých deťoch. Náš syn sa budil úplne nevyspytateľne, to bolo bez šance, že hodina kľudu na sex.

srbskalizzy
28. apr 2025
@gribka1

@srbskalizzy To nemohla byť fajka, len žužľanie😂.

@gribka1 😂🤣🤣doprčic takové to ked si das totalne gumové maso na navsteve ale nechces urazit pani domacu tak to.prežvachujes hodinu😂😂

gribka1
28. apr 2025
@srbskalizzy

@gribka1 😂🤣🤣doprčic takové to ked si das totalne gumové maso na navsteve ale nechces urazit pani domacu tak to.prežvachujes hodinu😂😂

@srbskalizzy No, a žužleš to mäso hodinu😂😂😂😂

srbskalizzy
28. apr 2025
@gribka1

@srbskalizzy No, a žužleš to mäso hodinu😂😂😂😂

@gribka1 ja toto aj tak nepochopim...hodinu ho žužlat...ked to nefunguje po 5minutach tak asi je nekde neco spatne...ale ne z jeji strany...

petracandle
28. apr 2025

Podľa mňa troll - zase rukopis istej (platenej) autorky s cieľom rozpútať vášne a zvýšiť "klikanosť" 😃

earlgrey
28. apr 2025
@petracandle

Podľa mňa troll - zase rukopis istej (platenej) autorky s cieľom rozpútať vášne a zvýšiť "klikanosť" 😃

@petracandle ktoreej? prezraď 😄

chvostik1
28. apr 2025

A teraz mi milá autorka povedz kam sa podela všetka tvoja sebaúcta. Chlap ťa douráža ako poslednú chuderu, nepomáha ti s deťmi, nepomáha ti evidentne s ničím a ty mu chceš večer ešte dať lebo ty máš ovuúlaciu a máš v pláne ďalšie dieťa? S takýmto neokrôchaným sedliakom čo ťa má za nič? Ach bože, žena dobrá. Zobuď sa!

kaca222
28. apr 2025

Žena, kde si nechala mozog? Ty premýšľaj, ako si zariadiť život a odísť od neho, a nie nad ďalším dieťaťom

trdelnik234
28. apr 2025

Si robis srandu,ze?
Prosim ta,to jakeho degesa mas doma!!!!!
A este decko chces od neho?!
On sa po narodeni toho tretieho urcite zmeni😭😭😭😭.
Zeno,sak ty nemas ziadnu sebauctu.
Pohryzt si ho mala jak 🐕plastovu hracku,aby si zapamätal.
Nabuduce ti jednu streli? Sak ona ta ma na haku.
Je mi ta luto...