icon

Muž si našiel milenku: Príbeh zlomového rozchodu

11. máj 2024

Ahojte tak po 13 rokoch manželstva v takmer 40 si môj muž našiel milenku a ja neviem prečo ale myslím že za to môžem ja...nemáme deti pretože sme sa dohodli že nechceme,pracujem ako kuchárka,priznám sa že sa o seba príliš nestarám a pribrala som...zatiaľ čo ona má 27 rokov vlastný byt,skvele platenú prácu a iba z fotky je vidieť že je naozaj krásna žena ktorej nesiaham ani po päty...manžel sa mi priznal sám že chce rozvod že ma už nemiluje a že v jeho živote je niekto kto ho robí šťastným... rozišli sme sa v dobrom nechá mi byt pretože oni si chcú kúpiť vlastný väčší ako má ona teraz a vraj chcú deti...tiahnu to spolu už takmer 2 roky to som vyčítala z ich správ ktoré som našla kde ona je veľmi milá k nemu a on písal také veci ktoré mne v živote nepovedal... trhá mi srdce to že minule som ich spolu videla a vyzerajú šťastní a mňa mrzí že to som mu ja nedokázala dať

sevrin
11. máj 2024

@lonely66 ono v manželstve, ale aj vo vzťahu, najhoršie čo sa môže stať, je to, keď jeden z partnerov myslením a správaním vkĺzne do nejakého šedého podpriemeru a prestane na sebe pracovať - a v podstate je jedno, či je to z objektívnych alebo subjektívnych dôvodov, ten druhý keď vidí, že začína mať na viac, tak to je začiatok konca. Vo vzťahoch sa treba vždy snažiť, či chceme alebo nie.

minenkak
11. máj 2024

@taynee ospravedlňujem sa ,zle som označila 😂😀

rooberta
11. máj 2024

@sevrin Ešte žiadny chlap neostal so ženou len preto, že je dobrá gazdinka.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
sevrin
11. máj 2024

@rooberta to je len veľký bonus ak je, ale povedzme si na rovinu, žena musí muža nejakým spôsobom priťahovať, proste tak to je. Keby nie, ženy by nemali dôvod na seba stále kupovať nové veci a netráviť hodiny pred zrkadlom.

koniarova
11. máj 2024

A to si chceš ozaj nechať jeho byť? Hanba by na fackovala.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
janickacrazy
11. máj 2024

@rooberta ale áno, poznám minimálne jedného, ktorý zostal, ale on má už 55+, jeho žena odmieta úplne sex, on zostáva, nechce sa mu už na staré kolená vymýšľať, ona dobre varí, pečie, všetko porobi v domácnosti, no aj tak sa dá

koniarova
11. máj 2024

@lonely66 ja by som ten byt nechcela. Vyplatiť z niečoho, na čo som prispela by som ale chcela. Nemohla by som tam bývať. Teraz má výčitky svedomia,preto jej ho núka. Jeho to rýchlo prejde.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
ckocka
11. máj 2024

@koniarova To je len hypotéza ktorá sa tu nejako vynorila z ničoty - že jej ho núka.

sevrin
11. máj 2024

@koniarova však byt môže predať, kúpiť si lacnejší a ještě vydělá!

Čakal by som, že vy ženy by ste ho tu virtuálne uvarili do krvi, ale kdežeee, niektoré ešte aj fandiť mu budete 😀

ckocka
11. máj 2024

@sevrin Na jeho mieste by som jej byt neprepísala, na jej mieste by som využila čas dokedy ma tam nechá bývať a šetrila peniaze, aby som na nikom a v ničom nebola závislá.

sevrin
11. máj 2024

@ckocka čo myslíš, koľko eur by dokázala našetriť, aby na nikom a ničom nebola závislá, keď jej muž ju tam nechá bývať do nevieš kedy? Mesiac? Rok? Dva? Päť?

harrisson
11. máj 2024

A co si čakala? Žena ktoré sa opustia takto dopadnú. Muž je charakter že ťa nechá bývať. Nemáš moralny nárok si na nic extra nárokovať. Ber to ako šancu začať odznova 🙂

ckocka
11. máj 2024

@sevrin To neviem, ja na tom pracujem celý život a myslím že by to tak mal robiť každý.

koniarova
11. máj 2024

@ckocka presne tak.

tim23
11. máj 2024

Ja by som tam neostala bývať! Už len z princípu.. A tiež mám nejakú hrdosť.. Manžel ma opustí, odíde za lepšou a ja ešte ostanem bývať v jeho byte? Cítila by som sa ako chudera

ckocka
11. máj 2024

@tim23 Ak sa naozaj rozišli v dobrom, zase prečo z toho robiť drámu. Nevyšlo nám to spolu, život pokračuje, a to že spolu vieme vychádzať aj naďalej je pre všetkých prínos.

rooberta
11. máj 2024

@janickacrazy Áno veď sám predsa nebude, ale keby sa na scéne objavila 27 ročná bohyňa, ktorá by o neho prejavila záujem, tak sa za gazdinkou ani neobzrie a uteka za mladou.

tim23
11. máj 2024

@ckocka ok. Stojím si za svojim komentárom.. Napriek tomu, že sa rozišli v dobrom

beronsche
11. máj 2024

Ja Len ze by som sa na to, ze ti necha byt , nespoliehala..
To tak byva, ked sa nevera prevali a zacina sa sklonovat slovo rozvod - sluby, sluby.. teraz ti chce nechat byt a ked pride na lamanie chleba, ostanu ti oci pre plac...

ktochytavzite
11. máj 2024

Je mi to luto co sa ti stalo,ale uz sa bohuzial stalo.Mozno ta tvoj muz len vodil za nos ked nechcel deti,ktovie.Ale fak pochopitelne ze ked nie si zavazky skor sa muzovi alebo zene z takeho vztahu odide.Ty mas tiez dvere otvorene,neznamena ze si este nikoho nenajdes.Verim ze aj ty na sebe dokaz s popravovat.Hlavne uz nemysli nanho,jeho srdce patri inej zene.Vzchop sa a zi

ktochytavzite
11. máj 2024

a ps,myslim si ze to stou 27 r tiez nebude do konca zivota,ona ho casom opusti,bude pre nu stary chren!

janinah
11. máj 2024

Ten byt ti nepatrí,ja by som ho nevzala.Si ponaučenie pre citajuce ako môže vzťah dopadnúť,ak nie sú deti,žena sa o seba veľmi nestará,nie sú spoločné zážitky,spoločné koníčky....
Ty už len potrebuješ to slušne ukončiť,porozmýšľať ako a kam dalej a začať žiť trochu " lepsie" ...

ktochytavzite
11. máj 2024

@koniarova a preco nie?Ved kolko takych nasich mal len rodili,nerobili a dom im postavili muzi ktori chodili na tyzdnivky ale bolo to pocas manzelstva tak maju narok,no hlavne ze neprispeli nan ani korunou.A to aj autorka ved s nim zila 13 r a investovala peniaz ektore aspon na rozdiel d tych masich mam zarobila,lebo kolko tych zien len rodilo a staralo sa o deti?Autorka aspon zarabala.

koniarova
11. máj 2024

@ktochytavzite lebo mám chochmes? Nech si ho nechá,začnem sama a odznova. Nepotrebovala by som takéto milodary, ktoré aj tak bude pýtať späť, keď sa preberie z tých výčitiek svedomia.

janickacrazy
11. máj 2024

@rooberta No tak otázka je, dokedy to vydrží. Zatiaľ je so ženou, milenku nemá. Ona je spokojná, sex nepotrebuje a on sa zatiaľ len sťažuje. Ale možno bude časom prekvapená. Ako mne to príde z jej strany dosť sebecké, ale tak ľudia su rôzni.

bejbypd
11. máj 2024

No v prvom rade Tvoj muž je evidentne konečne šťastný...takže ho nechaj ísť a žiť svoj život,mat deti ...
Hotovo ,čo viac na tom rozoberať...vstup si do svedomia a aby si bola šťastná aj ty ,tak pre to niečo urob .
Ďalej pre toho pána, čo asistentku označil za varicku kávy, verím,že bežný ľud sa rad zábava takto ..ale sama som pred materskou bola asistentka riaditeľa a kamarát ver mi,že toľko roboty a zodpovednosti okrem tej kávy by si ani nechcel a predpokladám,že ani nezvládol..
A ponižovat akékoľvek povolanie je pod úroveň..takže nabudúce skôr rozmýšľať ako písať