Muž záletník
Ahojte, čo by ste robili, keby ste zistili, že váš manžel mal v minulosti povesť záletníka? Ide o viac než 10 partneriek... A v čase keď začínal chodiť s vami si ešte na nete písal s inými o sexuálnych témach?
tak ja ta chapem, neni to prijemne zistenie, mne ako sa ja poznam..by to prekazalo. Ale nic sa s tym robit neda, je to tak a ty bud to budes akceptovat alebo nie.
Ja som si ista, ze moj muz mal predo mnou 10+xyz zien a nerisim to, ja som tiez mala 10+ muzov a on to neriesi, naco aj. Dolezite je, co je teraz. A ci by ma sralo, ze si s niekym pisal v nasich zaciatkoch? Zavisi od toho, co je pre koho zaciatok. Tyzden, mesiac, rok? Tyzden - ok, mesiac - neviem, neviem, rok - viem. A, samozrejme, je to aj o tom, ako dlho ste spolu a ci je cely ten cas v pohode.
tak mu asi stojis za to, aby ti bol verny. ako neviem co by si si chcela teraz od nas precitat. v minulosti sa niekedy fakt neoplati moc sa vrtat
Na autoskole nas ucili pozerat sa dopredu. Ten, kto dlho rozmysla o tom, co bolo, nerozmysla o tom, co je a co bude a spravi chybu.
Netozmyslaj o tom, co bolo. Porozmyslaj o tom, co je. Si dobra manzelka? Mate sa dobre? Doverujete si? Pomahate si? Verite si?
@sasa1983 toto ma zaujalo, preco je cudne mat vela kratkych vztahov? Napr. moj manzel mal okolo 9vztahov v trvani od pol roka do 2 rokov. Pri mne zakotvil vo veku 35. Mne sa nezda cudny. Len mal smolu.(viac ako polovicu vztahov ukoncil, lebo ho dievca podvadzalo s kamaratom, kolegom a pod)

@mameha7 ze sa nemas sprtat v minulosti.
Ak je ti verny mate dobry vztah tak naco riesit ze kedysi vyprasil 10 bab,neni jedno ci 5 ci 10? Ved je to ,,kedysi,,?