Muž žiarli na gynekológa: Ako to riešiť?
Ahojte, chodila som ku gynekológovi asi 2 mesiace, najprv mi muž nič nepovedal ale odkedy som ho zobrala na sono a videl doktora tak sa hádame…pretože mu vadí ze hoc je to doktor prečo by ma mal vidieť iný chlap nahu,,že som mala byť iba jeho nevie sa s tým zmieriť..máte niekto skúsenosť s tým? Ak áno ako ste to riešili ? Nekomentujte ak sa chcete vysmievať alebo urážať
@simonkaa333 To naozaj ?
@petulda333 jasne, pokojne to ber ako recnicku otázku 😁
tak tento má sebavedomie zakopané niekde až v ďalšej dimenzii 😆
@simonkaa333 povedz mu, že ženy maju zvyčajne krátke prsty a tlačia príliš, ako sa tam dobýjajú a to ťa bolí.
A potom ho pošli k psychiatrovi.
@babulkomale nic mu vysvetlovat nemusi, rovno nech ho posle... Psychiater je ta lepsia moznost, ja by ho inde poslala...
@petulda333 ja verim ze sa to deje. Ale v tejto teme mi pride cudne ze niekto zalozi temu a viac nediskutuje.
A celkovo viac veci je divnych
@pralinka25 Možno jej muž zakázal sem písať. Lebo vieš, sú tu aj muži! 😱
To bolo fakt už mnoho rokov dozadu, tá žena občas napísala niečo ako vystrihnuté z denníka väzňa.
@lienka.7 to mi pripomenulo môj zážitok minulé, keď sa takto dvaja budúci rodičia trepali do ordinácie a doktor povedal-- tak hádam stačí ak tu bude len manželka a mladá na to, že nie, že ona chce aby boli na vyšetrení obaja, na čo doktor povedal, že ju bude vyšetrovať aj zo spodu, a oni na to obidvaja s úsmevom, že nám to nevadí a že ona ho chce mať počas vyšetrenia pri sebe. Dúfam, že ju aj držal za ruku.
Keď vychádzali z ordinácie tak ten mladý sa cítil jak d*bil a aj tak vyzeral. 😃
@simonkaa333 a ty si bola panna keď ste sa spoznali? Lebo keď nie tak neviem ako sa s tým vôbec zmieril 🙊🙈 Nech sa ide dať liečiť. A ty otvor oči kým ešte nie je neskoro...
Fíha. V okolí mám kamošku niečo podobné ako tvoj muž. Ona rodila ich prvé bábatko a on total strašne nasratý,že vychytala pôrodníka muža. Už spolu nie sú. Pre tvoje dobro urob to isté. ;)
@simonkaa333 tak teraz som už počula naozaj všetko ty kokso kde na tých debilov baby chodíte ja neviem
@pralinka25 isla som pisat to,co aj
@h2 ma zakaz 😁
@lienka.7 v pohode. Ja len,ze som tu videla o tom plno tem,ze ako chlapa prinutit aby chodil k lekarovi so zenou alebo k porodu. A pod.
@lonely66 môjmu mužovi je to úplne jedno, či je lekár muž alebo žena ale dobre. 🤣🤣🤣 Hlavne že ty máš svoju pravdu 😀 ani nečakám, že si to uznas že si sa mýlila a ospravedlníš sa za písanie blbosti o mne..
@pralinka25 to je špecifický prípad, vtedy by to bolo narovnako ako doktor. 🙂
@prasiatko30 ak by som mala nejaký problém tak vtedy by som dala prednosť mužovi odborníkovi (zachrániť život je vyššia hodnota než preferovanie rovnakého pohlavia u lekárov). Ale zatiaľ som v takej situácii nebola. Ženy boli rovnako šikovné. 🙂
@lonely66 Môjmu mužovi je to úplne jedno, on ani nevie akých mám lekárov a lekárky 🙂 To by si nám musela poznať osobne, aby si chápala ako to máme (keby si šla niekedy do Pienin na výlet, tak sa kľudne ozvi). Ja som u nás ten prísnejší článok, ktorý dohliada na náboženské záležitosti :D
@lonely66 A keď môžeš, tak ten príspevok prosím zmaž. Ono ľudia si tú robia častokrát názory podľa komentárov s najviac likmi 🙂 aby si o mne nemysleli nejaké bludy, ktoré nie sú pravdou. To by bolo odveci. Potom len vznikajú rôzne zbytočné predsudky. Vopred vďaka.
@lenkakravcova ldia si o tebe robia obraz podla toho co pises. Tak ako si robia obraz o kazdom. Takze zo to, aky obraz o tebe ktokolvek ma si mozes ty svojimi vyjadreniami. Ci je pravdivy, ci nie je druha vec, ale tvoje fundamentalisticke komentare vypovedaju o tebe celkom dost.
@simonkaa333 ja tomu rozumiem, pretože v mužoch je zakódované, že si tú ženu chránia a nechcú ju ,,zdieľat” s inými. Nikdy to v minulosti takto ako dnes nebolo, aby muž ,, gynekológ” vyslovene videl ženu úplne dole odhalenú. Je to dnešnou modernou dobou, kedy sa hranice posunuli všade, ľudia si to už ani neuvedomujú. Doba sa úplne sexualizovala. Mne osobne nikdy muž príjemný nebol a mala som muža gynekológa a aj pri porode (moj manžel s tým bol ok). Uvedomila som si, že mi to je podvedome veľmi nepríjemné, že sa odhaľujem pred cudzím mužom (odhliadnuc od toho, že je to lekár, aj tak je to muž a cudzí). Takže, ak nie je inak manžel prehnane žiarlivý a vadí mu len toto, tak si skús pohľadať lekárku ženu a mal by s tým manžel byť ok. Kedysi boli babice, ženy, dnes to robia aj muži a či to je morálne správne to už nastavuje doba a spoločnosť. Dnes to je nastavené takto, pred 300 rokmi by si k mužovi ,,gynekológovi” ani nešla a podľa spoločnosti by tvoj manžel nebol psysopat, ale úplne normálny muž.
tvoj gynekolog asi nebude vas jediny problem, vsak?
@makodob hadam tu nejdes obhajovat atavisticke spravanie u muzov? Hadam kazdy z nich bol mimo pudov obdareny aj rozumom a ten ma pouzivat. Zena nie je muzov majetok, nikdy nebola aj ked si to muzi nastavili inac, zena je rovnaky slobodny clovek ako muz s pravom rozhodovat o sebe. A ky tym pravam patri aj to akeho lekara si vyberie. Kazdy rozmny chlap by chcel aby mala jeho zena zodpovedneho odbornika ako lekara, neriasil by lekarovo pohlavie. Ak to riesi, tak je primitiv. A odhalovanie u lekara? To je len tvoj osobny pocit. Pre lekara, teda kazdeho zdravotnika, je jedno akeho je pacient iba a len pacient, bez ohladu na to ako vyzera. Nie je to objekt sexualnych pudov.
Tak on nech ide na urológiu a až tam je doktorka 😁 bude to 1/1
@viestta povedala som, že je žena mužov majetok? To si si tam pridala. Pozri je to moj názor, dala som autorke iný uhol pohľadu ako by to mohlo byť. Samozrejme ona sama musí zhodnotiť ich manželstvo, či je toto prvýkrát, alebo mu vadia aj iné veci. My do ich vzťahu nevidíme, každopádme dnes je veľa vecí ,,normalizovaných” spoločnosťou a je to ďaleko za hranicou morálnosti. Pekný deň 🙂

@lienka.7 mna sa nepytaj,ja som mojho nebrala ani raz. Su zeny co chlapa donutia na kazde sono,su muzi ktori chcu kazde sono vidiet