icon

Myslím si, že ma podvádza

barbora146
9. okt 2020

Mám priateľa, ktorý sa v poslednom čase... správa veľmi čudne. Prišiel o nájom a asi 4 mesiace býval u mňa, avšak mi neprispieval, pretože nemal prácu. Tak som mu povedala, že u mňa bývať nemôže, poriešil to ani neviem ako, vraj spáva u kamarátov.. a známych. Príde sem vždy len cez deň a večer uteká preč, vraj sa tam musí v rozumnom čase vrátiť... Myslím, že má inú... Keď sa ho na to opýtam, že nemá inú... už si tu ani nenechá oprať veci... a asi polovica vecí mu tu chýba... asi to vedie ku koncu... stále mi tvrdí, že ma miluje, že to ja ho odmietam... Aký máte na to názor?

Strana
z2
sasa1310
9. okt 2020

@barbora146 ako matka 3 detí sa fakt musíš toto pýtať, že ako sa máš zachovať? Ja sa niekedy už fakt začínam hanbiť za to, čo niektoré ženy dokážu. Prepáč, ale rozmýšľaj hlavou a nie tým dole. Máš deti, rieš deti a investuj do detí a nie do paka, ktorý sa ti fláka ani nevieš kde, ešte aj žiarli, nepracuje a čaká, že si ho nasťahuješ k sebe a budeš živiť. A ak stále nevieš čo máš robiť, odporúčam s ním otehotnieť, zobrať si ho k sebe a žiť šťastný život podľa predstáv. Lebo poučená žena, ktorá je s 3 deťmi sama, by už mala dobre vedieť, čo je pre ňu najdôležitejšie a hlavne čo je správne a aký chlap je správny chlap.

miruschka9
9. okt 2020

@barbora146 nechcem byt zlá ... ale !!😀🙅‍♀️ja sa ti čudujem mat ho ako za priateľa nič z neho nemáš pobal mu kufre a nech si ide

retatka
9. okt 2020

Preboha ,toľko tém si už založila a ty sa ešte stále pýtaš čo máš robiť ??🤦‍♀️Radsej sa venuj deťom a nie flákačovi ktorý tá len využíva .

lintu
9. okt 2020

Hm, ukazuje... Len či tam reálne po večeroch aj chodí spávať.
Ako píšu žienky vyššie, vysťahuj ho. Načo si s ním robíš nervy? Tento nevyzerá ani ako vhodný partner ani ako vhodný otec detí. Ak máš z neho obavy, tak si k sebe nasťahuj na pár nocí nejakú kamošku alebo niekoho z rodiny.

barbora146
autor
9. okt 2020

@sasa1310 ved rozmyslam, furt sa aj vypnem.. telefon... lebo furt vypisuje, ale nic z toho nemam, lebo nikdy sa nezamysli, co spravil... alebo pokazil...

katarinka89
9. okt 2020

@barbora146 a je v takej pozícii že si môže stanovovať on pravidlá? Alebo spáva buď pod mostom alebo v ubytovni pre bezdomovcov

andreatytler
10. okt 2020

@barbora146 Ja by som to s nim skoncila. On ti nedava stabilitu a oporu... naopak robi tvoj zivot komplikovanejsi. To nepotrebujes.

miroslava21
10. okt 2020

Preboha, a preco ho lubis? Ved to nie je chlap do rodiny. Takyto chlap ti ma byt oporou? Sa zamysli trosku. Ty len lubis predstavu o nom. Mas 3 deti. Aky zivot ta s nim caka? Pozeraj sa na to aky zivot on vedie, kde byva, za co zije a ako zije. A nie riesit preco nechce u teba prespat

0silvia0
10. okt 2020

@barbora146 je neskoro na vychovu chlapa. Chodis s klamarom a hnupom, zijes v neistote, naco je to dobre? Z coho prosim ta zijete, ked ste vsetci nezamestnani?

arianna25
10. okt 2020

To je cele zle toto. Zatazujes sa s nim zbytocne. Muz ti ma byt oporou a nie takto.

deti95060810
10. okt 2020

nemusí ťa podvádzať...mne sa to podľa tvojich indícii nezdá...

thoughtfulweirdo
10. okt 2020

Je úplne bezpredmetné, či ťa podvádza. Moja mama bola sama s 2 deťmi, našla si mladšieho partnera. Vieš, čo všetko on bol ochotný robiť, aby sa o nás postaral? Nieže nájsť si robotu, ale zobrať hocako nepríjemnú, len aby prispel do rozpočtu, mať dve roboty a vo voľnom čase si ešte privyrábať brigádovaním so známymi. A dobre čítaš, aby sa on mohol postarať o cudzie decká a nie že velkomozny bude očakávať, že ešte sa budeš ty starať o neho 🤦 ako matka detí potrebuješ k sebe muža, čo sa v prípade potreby dokáže postarať aj o tvoje deti a nie takéhoto hnupa, čo sa nevie postarať ani sám o sebe.

flavica
10. okt 2020

podla mna keby ta podvadzal to uz ozaj by bola ceresnicka, za to, ze neprispieval, ze mu to neprislo blbe uz vtedy by som ja premyslala nad tym, ze nebudem s nim, lebo toto do buducna nevesti nic dobre

hopsadobrandejsa
10. okt 2020

Po vsetkych pribehoch co som stihol precitat na MK mozem s cistym svedomim prehlasit, ze mat doma ziarlivu partnerku je pre mna absolutne no-go a v podstate dealbreaker....

V porovnani s normalne fungujucim vztahom Vam to pekny skrype takze ja by som sa skor priklonil k dievcatam v teme a odporucil ti aby si si nasla vhodnejsieho partnera. Toto by som si ja na krk veru nezavesil.

Ak sa mozem opytat, kolko rokov ma tvoj partner?

Prilis vela vykricnikov......nevies kde byva, ked ma prist k tebe tak si najde vyhovorku, poziciava si peniaze kade-tade napriek tomu, ze nema pracu, ziarlivy, v domacnosti zrejme nepomaha ak mu musis aj prat.

Ako partner pre zenu s troma kinderkami absolutne nevhodny.....sorry.

mpg
10. okt 2020

@hopsadobrandejsa Aj ja si myslím, že je to absolutne nevhodný partner pre ženu s troma deťmi. On zdá sa len potrebuje mať miesto, kde sa môže vracať, nie je nápomocný, dokonca to môže zle skončiť kvoli dlhom u iných ľudí, ja by som mu nepožičala žiadne peniaze a čím najrýchlejšie sa ho zbavila. Takých partnerov je celá hromada (dúfam, že nie je mladší) - treba si nájsť oveľa lepšieho.

stary_ujco
10. okt 2020

A cenu "Diamantový falus“ získava ... 🙂)))

fatimuska
30. okt 2020

Jasne ze ma inú, ta mu aj perie, ja chápem ze ide asi hlavne o sex, ale toto ta zničí, nestojí ti to za to, žiarli lebo sám podvádza a je majetnicky

Strana
z2