icon

Na akej zoznamke ste našli chlapa vhodného na vzťah?

4. okt 2022

Ahojte. Prosim na akych zoznamkach ste v poslednom caee nasli sympatickeho chlapa suceho aj do vztahu? 🙂
Co pozeram zatial - samy rybar, narcis alebo take typy jednoduche :/

athom
Autor odpoveď zmazal
autor
4. okt 2022

@athom chcela by som ta poziadat, aby si sa stopol vo svojich vyjadreniach. Ani jednu vec si neodhadol spravne. Tvoje dohady ma nezaujimaju. Ak chces byt napomocny, porad mi dobru zoznamku. Dakujem.

marca12
4. okt 2022

@athom ty mas velmi smutny nazor na zeny. Nie kazda si hladame sponzora

athom
Autor odpoveď zmazal
natalienka12
4. okt 2022

Tak ty si potom dokonala! Si manazerka, vyzeras az moc dobre, ako miss sveta, len nemozes najst chlapa ( v preklade nikto ta nechce). Nuz ja viem, kde je problem. Taky pre teba vhodny, teda nie rybar a jednoduchy typ, sa este nenarodil. Preto ho nemozes najst. Uplynie 5 rokov a bude ti dobry aj 160 kilovy drevorubac.

athom
Odpoveď bola odstránená
natalienka12
4. okt 2022

Ak by si vyzerala az moc dobre, chlapi budu okolo teba lietat ako muchy. Ale nikto ta nechce. Niekde urobili ti sudruhovia z NDR chybu 😂😂😂

marca12
4. okt 2022

@athom Nemusi ta zaujat,neprisla sa sem zoznamovat. Neviem,co si si to zobral tak vztahovacne. Ty tiez hadam hladas zenu,s ktorou si budes mat co povedat. A uprimne,ma pravdu. Otvor si pokec a nakukni,aky je tam vyber. A to nie som ziadna horenoska,ale jednoduchy chlapi su tam.

marca12
4. okt 2022

@natalienka12 To sa velmi mylis. Praveze pekne zeny to nemaju lahke. Chlapi sa ich boja,maju pocit,ze su financne narocne. Krasna zena to naozaj nema lahke a s vyberom partnera to tiez nie je jednoduche,odhadnut,ci mu ide iba o krasu alebo aj o viac. Najjednoduchsie sa hlada partner priemerne peknym ludom

petamich
4. okt 2022

@natalienka12 ano ak vyzera prilis dobre, tak chlapi ju mozu nechciet - lebo sudia, ze nie su jej typ, ze na nu nemaju, ze je namyslena, ze...skratka sudia tak ako castokrat aj my na MK a ti prehnane sebavedomi machovia zasa nemusia byt podla jej chuti 🙂 mam velmi dobru kamaratku, ktora je podla mna naozaj krasna a inteligentna zena a mala velky problem si niekoho najst a napokon si nasla manzela v praci a daleko po 30tke

autor
4. okt 2022

@natalienka12 aky je problem s tym, ze vyzeram sympaticky; mam svoj byt a pracujem ako manazerka? naozaj nerozumiem vacsine komentujucich. Nakolko som anonymna, pred par mesiacmi sme sa s partnerom rozisli kvoli tomu, ze nemozeme mat spolu dieta, som po viacerych ivf a bolo to pre mna take bolestive, ze sme sa rozhodli pre rozchod, aby som netrpela tym, ze nemozem byt matkou z dovodu, ze on ma zdravotny problem (ale nastastie svoje dieta ma). Niekedy by nebolo na skodu nehodnotit ludi, nikdy neviete cim si prechadzaju.
@athom

athom
Autor odpoveď zmazal
natalienka12
4. okt 2022

@petamich Je to vysoko nepravdepodobne. Ak je zena pekna, stihla, stara sa o seba, upravene vlasy, nechty, nemusi mat pery ako kacer Donald, ale pekna jemna zenska…tak kazdy kazdy kazducky chlap sa pozrie, obzrie…a balili by ju aj zenati, zadani, chlapi su v tomto taki, oni nerozmyslaju vtedy mozgom. A ona by si mohla vyberat. Takato zena sa nezoznamuje na zoznamkach (ak teda nehlada sexpartnera) ale chlapa do zivota. Ak by navyse bola inteligentna, mudra, s vyssim postavenim, to uz ani nehovorim. No zial, v tomto pripade to tak nebude.
Autorka: nemusis sa rozpisovat preco ste sa rozisli, nas to nezaujima a nezaujima to ani toho rybara ci jefnoduche typy.

natalienka12
4. okt 2022

@marca12 Na pokeci su muzi rozni, od takych primitivov (slusne povedane jednoduche typy) az po vysokoskolsky vzdelanych. Ano, su tam aj lekari, pravnici, manazeri, ALE 99.9 % z nich tam hlada sexualnu partnerku, milenku. A podobne je to aj na inych zoznamkach. Aj ked to zaobali do hladania vazneho vztahu, realita je taka, ze vacsina hlada sex. A nic viac.

autor
4. okt 2022

@natalienka12 Nikde som nepidala, ze ma nudzu o muzsku pozornost, ale som zasadova. Nerandim so zadanymi, zenatymi muzmi a odpovedat flirtom muzom, ktori maju svoje zeny doma, nevidim vyznam. Nie som si ista, ci si si ty hladala v mojom veku muza svojho zivota... lebo natrafit na nezadaneho muza vo veku 30 + je dost velky problem.

kate211
4. okt 2022

Mna by len zaujimalo co je to ten suci chlap pre 33 rocnu ucetnu manazerku vystavenu na zoznamke. Taktiez by ma zaujimalo co je pre tuto osobu jednoduchy typ a preco by jednoduchy alebo "nesuci" mal byt nutne rybar. Vsak rybarstvo je konicek, nie povolanie. Nas riaditel tiez chodi na ryby 2x do roka kamsi do Finska, kdesi (asi na Facebooku) som videla jeho dost imponujucu fotku v sieti pri jazere. Ale je pravda, ze na zoznamky nechodi a ako riaditel vyzkumneho ustavu sa neprezentuje, pokial to neni (pracovne) nutne. Ako uctovna manazerka sa rada prezentovala moja byvala svokra. V 20tich rokoch jej mamicka vybavila poziciu uctovnicky a po dalsich 20tich rokoch bola na tej pozicii najdlhsie, preto mala uz pod sebou dalsie dve uctovnicky a bola "manazerka". Jej manzel murar zarobil trojnasobok a jeho svetonazor bol daleko napred. Po rozvode skoncila v garzonke, ktoru jej museli zaplatit jej 80 rocny rodicia.

natalienka12
4. okt 2022

Muzi vo veku 30+ su este vacsinou slobodni. To sa velmi mylis, mozno 40 + uz prevazuju zenaci. Mozno sa zle spravas, tvaris sa ako neviem kto si, to chlapov odpudzuje. Ak uz teda hladas na nete, tak treba ist na platene zoznamky, tam cisto teoreticky najdes aj “zlozity typ”… nazvy zoznamiek ti pisat nebudem, neplatia ma za reklamu. Ale ak si manazerka, tak nebudes mat problem sa na takej zoznamke registrovat aj zaplatit.

gemerka17
4. okt 2022

@natalienka12 hm mala by si sa nad sebou vážne zamyslieť čo píšeš na nete. Vo viacerých diskusiách ťa už sprdli ako sa nechutne navazas do autora prispevku. Prudka a nechutná reakcia. Najlepší gól je teraz. Ty si ju nevidela naživo a navazaš sa do jej vyzora a posmievaš sa jej. Kto tebe dal to právo. Hlavne, že pred rokom si vážila ako slon a bola si širšia ako dlhšia. Si posledná, kto niečo také môže napísať. Ak si frustrovana zo života, choď psychologovi.
@autorka držím palce pri hľadaní. Skúšaj len platené zoznamky. Tak môžeš odflirtovať časť ľudí. Dnes sa veľa ľudí zoznámi na internete, prevláda to viac ako v práci či pri zalubach.

autor
4. okt 2022

@gemerka17 dakujem ti krasne za tvoj komentar. Vyskusam tie platene zoznamky urcite navstivit.

petamich
4. okt 2022

@natalienka12 pochybovat mozes, ja som ti napr. opisala realnu skusenost, mne tej mojej kamaratky aj luto bolo, vzdy som tuzila vyzerat ako ona a ked som s nou potom parkrat sla vecer von a videla co za typy sa odvazia prihovorit, asi som sa tesila, ze som priemerne vyzerajuca zena ale podla teba mozno aj skareda, lebo tiez som mala velky problem najst si seriozny vztah a manzela som stretla relativne neskoro 🙂 kazdopadne kazda mame pravo na vlastny nazor a ja autorku chapem a podla toho ako reaguje (na rozdiel od casti diskutujucich), je to inteligentna zena, ktora si toho uz celkom dost prezila a na tom, ze chce najst partnera, ktory sa k nej hodi a je podla jej preferencii, nevidim naozaj nic zle 🙂

petamich
4. okt 2022

@gemerka17 👏🏻👏🏻

natalienka12
4. okt 2022

@gemerka17 Vidim ze ta velmi zaujimam. Stupila som ti na otlak ze? No si predstav, ze som so sebou urobila velke zmeny a uzivam si to. Ja som autorku nevidela ani ma nezaujima, ako vyzera. A ja si mozem pisat a mysliet co chcem, ty mi snad nebudes prikazovat, ci sa mozem vyjadrit. Nuz, mnohym zenam tu vadim, ja to chapem, ved ziadnej sa nepaci kritika. Fakt je vsak taky, ze pekna zena sa na zoznamkach nezoznamuje. Mam kamosa, co je registrovany na platenej zoznamke a uz bol na par rande a radsej ti nenapisem, ako okomentoval vyzor zien, ktore prisli. Ale ani jedna sa akoby zazrakom nepodobala na tu zenu na fotke. Jeho komentare su bohuzial nepublikovatelne, mohli by autorku aj teba “tazko psychicky zranit”. Povedal, ze ked mu skonci platene clenstvo, v zivote nechce uz ziadnu zoznamku ani vidiet.

drake122
4. okt 2022

Skús amateri .sk🤣

autor
4. okt 2022

@petamich dakujem ti za pekny komentar, som velmi rada, ze si prispela do tejto temy. Obohatil ma tvojou osobnou aj kamoskinou skusenostou. Skusim pozriet aj tie platene zoznamky. Dakujem este raz hlavne za ten pocit, ze som tebou pochopena 🙂

natalienka12
4. okt 2022

@petamich Inteligentna zena? Myslela som si to aj o tebe, ale po tomto uz som zmenila na teba nazor. Inteligentna zena sama seba nenazve “uctovna manazerka”, ked tak, moze byt hlavna uctovnicka, veduca oddelenia ale nie manazerka. To je strasne slovo. A po druhe ona hned v uvode zacala “rybarmi” a jednoduchymi typmi. Mna by nikdy nenapadlo toto napisat. Presne ako bolo vyssie povedane, rybarcenie je konicek, rybarcia aj vzdelani a velmi inteligentni muzi. Je to zaluba, vasen.

daja0760
4. okt 2022

Ahoj. Čítam niektoré odpovede a krútim neveriacky hlavou. V poslednej dobe sa mi zdá, že na MK sú osoby, ktoré majú veeeela voľného času a namiesto fundovanej odpovede kritizujú a kritizujú. Asi by si mali uvedomiť, že ak danej osobe neviem poradiť a pomôcť, nepíšem NIC.
Takže poďme k Tvojej otázke.
Je veľa zoznamiek, ale pokiaľ si nedáš nejakú platenú, natrafis väčšinou na zúfalcov, zenacov, uchylakov alebo len chlapov, ktorí sú na zoznamke z nudy. Ja som sa zoznámila cez Partner na úrovni. Aj tam nájdeš chlapov hľadajúcich ženy na občasné pobavenie, ale nie v tak veľkej miere ako na zoznamkach/chatoch zadarmo.
Držím Ti palce,nech nájdeš slušného a šikovného partnera.

fodorka
4. okt 2022

Ahoj autorka...nechce sa mi citat ostatne komenty...vyjadrim sa k tebe...nuz par rokov dozadu som nasla na baddoo byvaleho priatela no dopadlo to obrovskou katastrofou....neskor som to skusila znova ale veru zmazala som aj ked odniesla som si odtial vela novych kamaratov,znamych s ktorymi sem tam popiseme pripadne kava ale fakt nic viac....viem co si chcela povedat a suhlasim.nie som hore nos ani nemyslim ze mam extremne naroky ale predsa rokmi a skusenostami uz mame aj co to ponuknut a na oplatku tiez asi ocakavas konverzaciu na urovni ..proti rybarom sice nic nemam ale zasa ked ma byt stale na rybach nuz 🙈...ale kolegynina dcera si nasla na tinderi a su spolu dva roky chlapik sympos uspesny a klape im to....ja uz skor to nechavam asi na osobnu nahodu nejaky cas.aj ked uz som mozno stretla no netreba to zakriknut...tak drzim palce...😉a nehadajte sa tu....nemyslim ze slecna ma hore nos a netreba ju kamenovat ze pise anonymne...

gemerka17
4. okt 2022

@natalienka12 ja ti tvoj úspech prajem. Dúfam, že si držíš váhu tak, aby si už nevytrcala z radu. Viem, že ženy v skupine Cesta k premene ťa sprdli až až, čo si si robila po svojom. Ako je tam teraz, neviem. Sproste komentáre máš vo viacerých diskusiach s cieľom len autora sprdnuť, vysmiať ho, vyvrsit sa. Už ti to viaceré písali. Tvoja dvojnasobna váha, ktorá bola vhodná do extrémnych premien a s ním spojený výzor, no fakt si posledná, ktorá môže posudzovať krásu. Aj pekné ženy sú na zoznamke s top mierami. Tí muži, ktori myslia hlavou a nie rozkrokom si vyberajú ženu do života, ktorá bude dobrá matka a manželka. Na zoznamke sa dá isto taký stretnúť. Možno to trochu potrvá. Ja chápem autorku, keď povedala, že nechce jednoduchší typ - skladník s minimalnou mzdou s pivom v ruke a nadavanim na všetko a všetkých, ktorý býva s rodičmi, nikde nebol a nič nezažil nie je pre ňu partner.

amiaja
4. okt 2022

@athom podla seba sudim teba? Tiez som skusila zoznamku a presne viem o com autorka hovori. Su tam chlapi zadani co hladaju len sex, a ani sa tym netaja, alebo nejake individua ktore nikto nechce. Fakt cest vynimkam ale toho najst je zazrak. A hladat niekoho na platenie hypoteky zrovna na zoznamke tak to je ozaj vyhra😆
Ale paci sa mi ako "vies" vsetko o autorke len preto ze ma urcite kriteria na partnera.
A pises ze sa vyvysuje a ty co robis? Vysmievas sa ludom ktori maju hypoteky a chvalis ze mas dom za svoje.. to tiez vela o tebe hovori

nepic
4. okt 2022

@iv007
Mohol by som sa len tak spýtať,prečo nemôže vzdelaná žena chodiť napr s takým kamionistom?