Na akej zoznamke ste našli chlapa vhodného na vzťah?
Ahojte. Prosim na akych zoznamkach ste v poslednom caee nasli sympatickeho chlapa suceho aj do vztahu? 🙂
Co pozeram zatial - samy rybar, narcis alebo take typy jednoduche :/
@natalienka12 ty si svojimi maximálne "vhodnými" komentármi k tejto téme pomohla autorke 😂. Prišla si sem len urážať a odreagovať sa niekom inom. To, že ti niečo v reálnom živote nevychádza neznamená, že môžeš ponižovať, súdiť a osočovať ostatných. Predviedla si sa tu v celej svojej "kráse" a dokonalosti. Tvoje komentáre môžu kandidovať o top duševne vyrovnanej, zralej, inteligentnej, sčítanej a scestovanej ženy. Zamysli sa nad sebou. Prajem ti v živote veľa úspechov a menej zatrpknutosti.
@gemerka17 A ty pani dokonalá si jej poradila čo? Veľké nič. Ty si sem prišla zhadzovať verejne mňa, ale nepodarilo sa ti to, lebo mňa ty nemôžeš uraziť.
@natalienka12 ešte keby si prečítaš poradne prvý príspevok, tak rada tam bola a k veci. Treba vedieť čítať s porozumením. Svojimi nechutnými a úplne nevhodnými komentármi si sa verejne zhodila sama, na to nepotrebuješ nikoho. Mojím cieľom ťa nebolo uraziť, ale otvoriť ti oči ako sa správaš. Toto nie je jediná diskusia, kde si reagovala neprimerane a za tvoje neadekvátne komentáre si už napomenutá bola. Mala by si si vstúpiť do svedomia. Takto v reálnom živote existovať nemôžeš.
@gemerka17 Prosím? A čo si jej poradila? Vo svojom prvom príspevku si zhodila mňa, že som bola ako slon a potom si autorke napísala toto:
držím palce pri hľadaní. Skúšaj len platené zoznamky. Tak môžeš odflirtovať časť ľudí. Dnes sa veľa ľudí zoznámi na internete, prevláda to viac ako v práci či pri zalubach.
To je aká rada? Túto radu som jej dala aj ja a skôr ako ty. Ty pani dokonalá, ale si mi iba na smiech.
@natalienka12 v prvých štyroch príspevkoch si dourážala ženu, ktorú nepoznáš a nikdy si nevidela. Gratulujem k takému výkonu. Absolútne zbytočné príspevky. Nebudem ti tu kopírovať tvoje komentáre. Sú nechutné a nestoja za to. Tiež sa pýtam ako dospelá žena toto dokáže zapotiť a pretrasformovať do textu. Radu odo mňa dostala, ktorá bola písaná normálne a povzbudzujúco a nie uražlivo ako si to písala ty. Zbytočne rozhadzuješ pästičkami okolo seba ako malé decko. Pokiaľ si nezmažeš komentáre (vrelo odporúčam, máš hanbu minimálne na tri zimy) na smiech si jedine ty. I keď popravde nie je to také smiešne ale skôr smutné, ako sa dokážeš vrhnúť ako sup na cudziu osobu s cieľom si vybiť na nej svoje mindráky.
@gemerka17 paneboze,zase tato pani @natalienka12 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ a tie jej krasne komentare 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ tuto zenu treba zablokovat na MK,do kazdeho len rype! Nema pokojnu dusu ona,same zlo z nej ide! Mne minule nazvala moje dieta ze je chuda(som tehotna),muza ze je stary chren a ze jedneho dna zomrie 🤦🏻♀️🤷🏻♀️ chapete ludia?? To neberte vazne jej komentare,neni normalna!!
@gemerka17 Nie, ja svoje komentáre nevymažem, ja si za tým stojím. Kto si ty, aby si mi nariaďovala, čo môžem a nemôžem napísať. Toto je verejné fórum, tu si každý môže napísať svoj názor.
@patrixxx23 No neprekrúcaj, čakáš decko s 56 ročným človekom, napísala som, že to dieťa ľutujem a že je nezodpovedné aby 56 ročný chlap bol v tak vysokom veku otcom. Viac sa k tebe nevyjadrujem. Viem, že ťa trápi, že máš starčeka, ale to je tvoj problém. Čo mám napísať, že je mládenec?
@natalienka12 ty si chory clovek! Vazne,skus nejaku liecebnu 😔 je mi ta luto… precitaj si dobre prispevky! Vsetky co si komentovala! Snad raz na to prides…maj sa pekne a drzim ti palce,snad raz najdes vnutorny pokoj…🙏🏼
@natalienka12 Ak si skončila, zajtra si nájdi psychológa. Tvojmu okoliu sa veľmi uľaví.
Väčšina ľudí sú nároční na výzor. Ja sa aj o seba starám chodím von, ale ešte sa mi nikto neprihovoril a v práci sa u nás premelie toľko zákazníkov a ešte nijaký chlap sa mi neprihovoril. Na zoznamkach som bola tiež, ale tam len zúfalci ktorí boli dlho sami a chceli silou mocou vzťah. Ja som ich slušne odmietla a zbytočne som neťahala za nos. A jedného jednoduchšie ho som stretla. A bol slušný, automechanik a obyčajný robotník to mi vôbec nevadilo aj keď mal od oleja amozolnate ruky. Lenže jemu šlo zrejme o výzor. No a poviem pravdu rybára by som nechcela ani ja môj ujo je rybár tak to len pri vode a pive to ma odpudzuje. Hlavne sa netreba zameriavať až tak na výzor, ale jasne že sa musí o seba starať.
Nemyslim, ze platene zoznamky nieco odfiltruju. praveze to uz clovek musi byt inak zufaly, aby presiel na plateny service, ked zoznamenie na "ulici" je zdarma, aj vela normalnych zoznamiek je zdarma. Ale pokec nie je uplne normalna zoznamka.
Ani na ulici sa nedate s kazdym do reci, ci? Tak preco to robit na zoznamke?
@iv007 aaau, to bolo drsné aj pre mňa 🙂
autorka: Nemám veľmi prehľad, ale z toho, čo som počul, je to cca takto:
Pokec: je to hnoj, ale je tam asi 20x viac chlapov ako žien... teoreticky tam možno narazíš na nejakého schopného, ak pred tým vyfiltruješ 99 ženáčov, debilov a podobne.
Badoo: vraj to ešte donedávna ako tak fungovalo, tak neviem... skús, ale podľa mňa to bude taká jemnejšia verzia pokecu.
Tinder: neviem si predstaviť normálneho chlapa, čo nehľadá len sex, že by túto appku používal... takže asi nie
Platené zoznamky: Teoreticky tu máš najlepšiu šancu na niečo normálne, ale čo som počul, tak od určitého veku je na tých serióznych zoznamkách viac žien ako mužov... ak si atraktívna, úspešná, atď, tak to nemusí byť pre teba problém, len upozorňujem...
V podstate sa vieš zoznámiť cez hocičo, lebo slušný chlap sa nájde všade... je to skôr o tom, že percento tých slušných je na určitých miestach výrazne menšie.
Osobne by som ti odporúčal niečo iné. Ak hľadáš nejaký typ muža, tak ho skús hľadať v reálnom živote na miestach, kde sa takýto typ mužov obvykle zdržiava.
Zbytočne sa tu hádate, naozaj. A kto vám kedy povedal, že keď je žena krásna, múdra, vzdelaná, stará sa o seba, že to znamená, že je bezchybná, v ničom nemá problém a muža na celý život si nájde hneď v 20tke a všetko jej ide v živote dokonale, lebo veď ona je krásna úspešná manažérka...haló? Tak to nefunguje, všetci v živote máme aj problémy, trápenia, nedostatky.
Ja som nasla na Tinderi, ale hladala som cca.rok a pol, najprv na Badoo, potom Tinder, stretla som sa s dost vela muzmi a nic z toho nevyslo, ked uz som to chcela vzdat a dala som tomu poslednu sancu, tak som ho konecne nasla..Ale teda je to IT-ckar, takze neviem, ci taka kategoria spada do tvojej oblasti zaujmu 🙂
autorke...ja som pred štyrmi rokmi našla vzťah na Pokeci,moj partner bol v tom čase SBS pracovnik v Nemecku ,ja som zdr.sestra....je to velmi slušný a dobrý človek a veľmi múdry,zodpovedný,tak starý ako ja ,nezlakol sa,že vychovávam ZŤP syna ,mame 41r....takže je to naozaj o náhode,o šťastí a prajem ti aby si našla lásku
@kate211 urcite su aj vynimky potvrdzujuce pravidlo,avsak drviva vacsina lekarov,pravnikov ci profesorov ma podobne vzdelanych partnerov.Inac ja sama mam stredoskolske vzdelania a neviem si predstavit zivot s dakym profesorom alebo manazerom.Asi by som sa pri nom citila nedostatocne.
Ja som len raz v živote vyskúšala zoznamku. Bolo to z nudy. Chcela som si len s niekým novým popísať možno zájsť na túru. Zoznamka sa volá Badoo.
ON bol úplne prvý muž čo mi tam napísal. Po pár vetách sme prešli na súkromnú kumunikáciu cez Whatsapp. Obaja sme si vymazali účty na zoznamke a od vtedy sme rok a pól spolu z toho pól roka spolu bývame a sme spolu šťastní. Držím Ti palce ⚘️