icon

Naozaj má každá žena divoké obdobie?

pupavka234
28. máj 2024

Raz som tu čítala na koníku, že každá žena má tzv. "slutty phase", proste divoké obdobie keď sa to skončí v posteli na prvom alebo druhom rande. Ja som také divoké obdobie naozaj mala keď som bola študentka, mala som asi 22. Trvalo asi pár mesiacov. Predtým som bola "slušná" a zdržanlivá aj opatrná, aj potom, keď so obdobie prehrmelo. Ale počas tých pár mesiacov som naozaj mala sex aj na prvom rande a stalo sa mi to so 4 mužmi. Viem, že nie každá žena si tým prejde, ale naozaj je to bežné, mať takéto divoké obdobie?

mimikarol
28. máj 2024

Nemala som. Ani mať nebudem. Hnusilo by sa mi vyspať sa s cudzím chlapom aj keby bol neviem aký samec

ninusa221
28. máj 2024

@pupavka234 ja som toho názoru že radšej sa vyblázniť pred manželstvom ako v manželstve. A ano mala som také obdobie ale teraz som už fakt kludna a nemám za potrebu robiť hlúposti.

rorino
28. máj 2024
pralinka25
28. máj 2024

@pupavka234 nema. Ja som mala divoke obdobie ale teda sex s nahodnymi ludmi do toho nespadal. Vlastne som v zivote mala len 2 obmedzenia. A to bolo ziadne tvrde drogy a sex na jednu noc s neznamimi. Ponuk a moznosti bolo neurekom pri mojom zivotnom style ale odolala som aj pocas najdivokejsich chvil.
Takze kazda nie.

zuzinka888
28. máj 2024

Ja nie, ale mozno este stiham. Mam len 40🤣🤣🤣🤣🥺

liusa82
28. máj 2024

No ja nikdy.Vždy som rozmýšlala mozgom a stála nohami na zemi.Takéto hormonálne,nepremyslené pudy idú našťastie mimo mňa

jovka
28. máj 2024

mala som divokejsie obdobie po rozchode ( dlhorocny vztah) tak som randila , skusala , nie ze bol sex s kazdym na prvom rande , ale uzivala som si , ale dlhodobo by ma to nebavilo, to by som asi bola radsej sama :D

alexis617
29. máj 2024

@pupavka234 mám 43 a tiež som v takom obdoby ešte nebola

demodun
29. máj 2024

No ja som takéto obdobie tiež nezažila.
Ponuky teda boli rôzne, ale nemám, nemala som záujem

h2
29. máj 2024

Keď som si prečítala názov, hovorím si, že jasné, aj ja som mala "divoké mládí". Ale keď som si potom prečítala, čo tým autorka myslí, tak nie, v tomto zmysle som divoké obdobie nemala.

damiana2222
31. máj 2024

@pupavka234 ja som to mala teraz s odstupom času keď sa na to pozerám tak mi pekne sibalo😀😀😀ale už som sa ukludnila ...prešlo má to..

jana_eyre_2
31. máj 2024

Nemyslím si že to je bežné, ale ja som také obdobie mala tiež.. okolo 19tich rokov (ale pubertu som celkovo nemala ľahkú, bola som rebelka) v 20tke som dostala facku od života a bolo po období..

vecicky1805
31. máj 2024

Bežné určite nie a keď aj ma niekto takuto hormonalnu fazu sme ludia mame rozum nie sme odkazani na to riadit sa iba telom ked mas nejake zasady tak mozes mat aj neviem aku fazu..ak su dvaja slobodny a zodpovedny neprenasaju choroby budis ak s tym a so sebou vedia potom v poho žiť ale toto akože ospravedlňovanie nejakou fázou čo už sa vyťahuje pri každej “neistote” je už ..a ešte či je to naozaj bežné 🙈🙏😂 zasmiala som sa dobre

vecicky1805
31. máj 2024

Ešte dodám (na odľahčenie) 😂😂 čo vnímam z okolia “bežne” to má titul kurvenie 😂😂😂

candii
31. máj 2024

Nie, nemá to každá žena. Veľa závisí od okolností a od životného štýlu ženy. Jasné že žena, ktorá sa chodí piatky a soboty baviť a chlastat na disko tej sa to možno bežnejšie stáva ako žena, ktorá uprednostňuje skôr iné typy zábavy .. a tiež aj od povahy ženy to závisí. Niektorá je naivnejsia a niektorá nie. Väčšinou tie mladšie ženy od 18-25 su skôr naivnejsie a ruka hore. No nie všetky. Nemyslím že je to pravidlo že každá žena má divoké obdobie. Tým, ktorým sa to stávalo v mojom okolí boli skôr párty ženy.

vanilka83
31. máj 2024

@pupavka234 nie nie je to bežné,ja som také vážne nezazila

pimpulienka
31. máj 2024

Bežne to určite nie je..

lauriik
31. máj 2024

Ja som od 19 s mojim manzelom takze som to asi nestihla 🤭 Ale predtym som rada chodila von s muzmi - randicka, kino, vecera, drink, vecerne voznie v aute, bozkavacky. Toto ma moc bavilo. Ale nemala som potrebu sa s nimi hned vyspat.
Skor mi to pride, ze si tym zena kompenzuje nizke sebavedomie. 🤷🏼‍♀️

larena
31. máj 2024

Ja som si vždy myslela že sex na prvom rande je normalna vec..až tu som sa dozvedela že asi nie😂takže áno mala som také obdobie a vôbec to neľutujem.S manželom sme spolu 8 rokov a tiež sme mali sex na prvom rande však keď je tam chémia a obaja chcú tak čo mám povedat že nie kamo prepac ale nabudúce?😀

vvvvb
31. máj 2024

Tento pojem vidím prvý raz, ale áno, mala som také obdobie, len sa to netýkalo nezáväzného sexu. Myslím si, že v ženách je aj diablica nielen slušná svätca 😁

pupavka234
autor
31. máj 2024

@larena pozor tu ta za sex na 1.rande zvozia pod ciernu zem. Mna tu okrem sexu zvozili aj za to, ze som asi na 3.rande vyhonila chlapovi s ktorym som randila vecer pri filme. Ze urcite som to robila za peniaze a oni teda intimnosti len s priatelom… ale ved zo zaciatku ked sa spoznavate to este nie je priatel. Ja by som nenazvala chlapa s ktorym som bola napr. na 7 mich rande ze moj priatel. To je taka faza spoznavania sa, nie vztah. A neverim, ze vsetky konikarky tu maju intimnosti az ked je to oficialny vztah, niekedy po 3 mesiacoch chodenia. Niekedy sa to proste skonci roznymi ohmatavackami aj na 5tom, 10tom rande, ked to este nie je oficialny priatel… ale mozno nie, mozno len ja som malo zdrzanliva…🤷🏽‍♀️

naneta258
31. máj 2024

@lauriik mne by bolo zo seba trosku blbo vyspať sa na 1.rande, veď ani neviem co je zač ten clovek 😀

naneta258
31. máj 2024

@candii patrím do toho medzníka no nie som party žena 😀 mam rada spoločnosť ale odtiaľ potiaľ, mam svoje hranice. Závisí to dosť od povahy, aj keď je zaujímavé že väčšina mužov si o mne myslí že nemám problém byť povolnejsia aj keď to tak nie je 😀 asi tak na nich pôsobím. Práve že ja som skôr taký typ na usadenie sa než na radodajne stretnutia, preto si vyberam s kym budem travit svoj cas a ci mi zato stoji 😀

candii
31. máj 2024

@naneta258 to máš super postoj 👌👍

naneta258
31. máj 2024

@candii a práve preto som aj tak dlho sama 😀 😀

candii
31. máj 2024

@naneta258 nie, len selektujes a to je správne. Ten normálny určite príde

renab
31. máj 2024

@pupavka234 u mna a ludi v mojom okoli to bezne nie je, ale ked to niekomu vyhovuje, je to jeho vec. Neriesim.

lauriik
31. máj 2024

@naneta258 pre mna jento tiez zvlastne. Mna prave vzdy bavila ta "hra" predtym - vypisovat si do noci, koketovat, flirtovat, zamotat hlavu. Keby som sa s nimi rovno vyspala tak to pre mna strati to cele to kuzlo. Navyse chlapi maju radi nedostupnost. Pre nich je najvacsia vyzva ked mozu zenu dobijat.

naneta258
31. máj 2024

@lauriik ja som zažila takého, že sa mu neoplatilo so mnou stretávať keď mu nechcem dat sex 😀 čiže asi nie každého muža to baví🙂

majka36912
31. máj 2024

Take obdobia som mala, hlavne po rozchodoch, ked som bola par rokov s jednym a skoncilo sa to. Nemala som zaujem o vztah, slo len o uspokojenie potrieb. Viem, ze u muzov je taketo spravanie akosi tolerovanejsie ako u zien, ale absolutne nic zle na tom nevidim.