icon

Naozaj má každá žena divoké obdobie?

pupavka234
28. máj 2024

Raz som tu čítala na koníku, že každá žena má tzv. "slutty phase", proste divoké obdobie keď sa to skončí v posteli na prvom alebo druhom rande. Ja som také divoké obdobie naozaj mala keď som bola študentka, mala som asi 22. Trvalo asi pár mesiacov. Predtým som bola "slušná" a zdržanlivá aj opatrná, aj potom, keď so obdobie prehrmelo. Ale počas tých pár mesiacov som naozaj mala sex aj na prvom rande a stalo sa mi to so 4 mužmi. Viem, že nie každá žena si tým prejde, ale naozaj je to bežné, mať takéto divoké obdobie?

Strana
z3
daniela595
31. máj 2024

@pupavka234 nie je to bezne

denithestrange1993
31. máj 2024

@pupavka234 nie nema

lulu1812
31. máj 2024

@pupavka234 ja som mala 2vztahy potom som sa vydala v 21rokoch, jedna dcera...potom som sa v 26rozviedla a mala som take vesele obdobie. Preslo ma to a som v poho😂😂 ale zalezi to od povahy. Ked si stale viazana vo vztahu este k tomu nefunkcnom pride cosi take. A kazdy sa so situaciou vyrovnava inak.

nyusika
31. máj 2024

Pokiaľ je to pravda, tak mňa to ešte len čaká 😁😁😁
Len dúfať, že ťa divokosť sa dá realizovať aj inak, ako sexom s cudzím mužom, to sa mi hnusi odvždy

lulu1812
2. jún 2024

@nyusika tak ono to vzdy ide nejakym flirtom, rozpravanim atd...len ked si dlho a v nefunkcnom vztahu s niekym fungujes ako robot hormony robia svoje🙈🙈 a aj po "veselom obdobi" nelutujem ani jednu skusenost...s kazdym z nich sa s odstupom casu vzdy pozdravime, par slusnych otazok a ideme dalej...

nyusika
2. jún 2024

@lulu1812 ja nie som v tomto nejaká konzerva - u iných to absolútne neriešim.
Ale u seba áno, nejaký ten čas sa už poznám 😁

lulu1812
2. jún 2024

@nyusika veru...a zivot je priliz kratky riesit co povie okolie🙈😂

Strana
z3