Naozaj má každá žena divoké obdobie?
Raz som tu čítala na koníku, že každá žena má tzv. "slutty phase", proste divoké obdobie keď sa to skončí v posteli na prvom alebo druhom rande. Ja som také divoké obdobie naozaj mala keď som bola študentka, mala som asi 22. Trvalo asi pár mesiacov. Predtým som bola "slušná" a zdržanlivá aj opatrná, aj potom, keď so obdobie prehrmelo. Ale počas tých pár mesiacov som naozaj mala sex aj na prvom rande a stalo sa mi to so 4 mužmi. Viem, že nie každá žena si tým prejde, ale naozaj je to bežné, mať takéto divoké obdobie?
@pupavka234 nie nema
@pupavka234 ja som mala 2vztahy potom som sa vydala v 21rokoch, jedna dcera...potom som sa v 26rozviedla a mala som take vesele obdobie. Preslo ma to a som v poho😂😂 ale zalezi to od povahy. Ked si stale viazana vo vztahu este k tomu nefunkcnom pride cosi take. A kazdy sa so situaciou vyrovnava inak.
Pokiaľ je to pravda, tak mňa to ešte len čaká 😁😁😁
Len dúfať, že ťa divokosť sa dá realizovať aj inak, ako sexom s cudzím mužom, to sa mi hnusi odvždy
@nyusika tak ono to vzdy ide nejakym flirtom, rozpravanim atd...len ked si dlho a v nefunkcnom vztahu s niekym fungujes ako robot hormony robia svoje🙈🙈 a aj po "veselom obdobi" nelutujem ani jednu skusenost...s kazdym z nich sa s odstupom casu vzdy pozdravime, par slusnych otazok a ideme dalej...

@pupavka234 nie je to bezne