icon

Našla som ho s inou ženou

hsjdudhdbd
4. jan 2023

Je to hrozne strasne uplna trauma ktoru nikdy neprekonam….. prisla som domov … mala som prist az na dalsi den. Bola som u mamina jednu noc s dcerou na vianoce az nieje sama. Moj muz ze si oddychne zatial je stale v praci. Prisla som otvorila dvere a zrazu pocujem vzdychanie zo spalne…. Mne sa srdce zastavilo. Videm hore po schodoch a moj muz tam bol v nasej posteli s inou zenou ona naha on nahyuzivali si to tam. Mali vasnivy sex v plnej parade . Zastavilo sa mi srdce mozog vsetko. Prestala som dychat. Nedokazala som ani hlasok vydat iba ujst a plakat a plakat . Nasledovala scena atd…. Ani sa mi to nechce opisovat prosi o odpustenie co teraz????

danielinaa
5. jan 2023

@amiaja keby to bolo vymyslené bol by čerstvo vytvorený profil, ona ho ma od 2021.

jaskolka
5. jan 2023

No ci pana, tak to už je riadne silná káva. To co je za kus 🐃, že toto urobí?
Určite riadny šok si zažila, ja neviem, ako by som reagovala, ale ako poznám svoju výbušnu povahu, leteli by v tom momente všetky veci co by som chytila pod ruku, na tých dvoch. Pripadne ich veci dolu z balkóna
A potom aj oni z domu, a muž aj natrvalo.
To aký debil toto je schopný urobiť že si nejakú "sexlejdy" doprace do manželskej postele? Fuj, úplne dno

niekto2hy
5. jan 2023

Nerozčuľujte sa,zdvihne sa tlak...

marysa21
5. jan 2023

@hsjdudhdbd Buď rada , že ťa nepozval pridať sa .

diaszoky
5. jan 2023

@hsjdudhdbd a este vo vasej spalni??? Aspon keby ju pretahoval v aute toje uplne dno

mamula20
Odpoveď bola odstránená
mikadooo
5. jan 2023

@hsjdudhdbd záleží od teba, či mu dokážeš odpustiť, alebo nie. Ja by som to v prvých dňoch určite nedokázala, odišla by som preč od neho, aspoň na čas, kým si to v hlave nechám rozležať. A po čase, nuž, nezažila som, ale mám pocit, že by som mu nedokázala odpustiť ani po čase, jednoducho stále by v tej mojej hlave vŕtal červík, čo ak... Pri každom mojom odchode z domu, pri každom jeho zdržaní niekde... Neviem, či by som mu veru dokázala znovu dôverovať ☹️☹️☹️. Asi by to bolo len sústavné podozrievanie z mojej strany...

kepassa
5. jan 2023

Preco by to nemohlo byt realne???
Take sa stalo aj jednej zene, kt.osobne poznam. Len v tom neboli deti. Bol to koniec.
Ja by som sa namieste 🤮
Keby si neprisla neplanovane skor, zila by si v omyle a deziluzii...
Osud Ti daroval mozno aj par rokov k dobru, bez toho aby si o tom vedela, sa tak stalo a hoci velmi tvrdo a tazko ale mas moznost sa zariadit aj Ty...
Daj si cas. Potrebujes ho
Vela stastia

teleskop
5. jan 2023

@hsjdudhdbd co myslis????zabudnes niekedy na ten vyjav? moj bratranec toto absolvoval, a daval sa 20 rokov z toho dokopy...urcite by som hnev vahladala odbornika aby sme tuto strasnu traumu spracovali, to ze to robili vo vasom dome mi pride uplne top despektu a nedostatku lasky k tebe.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
loliki
5. jan 2023

@hsjdudhdbd Asi si nemala odísť a mohla mama prísť k vám. Možno bolo napätie u vás doma už pred tým, než si odišla k mame. Na Vianoce odísť z domu na 2 noci k mame, to už naznačuje akýsi problém u vás. A vrátila si sa o deň skôr, hm... buď Ťa ona sama poslala, alebo sama si odišla, to neviem. Na to muži hovoria, že treba pred neočakávaným príchodom 15 minút dať vedieť. Ušetria sa obe strany infarktových stavov.

marca12
5. jan 2023

@loliki a to ma zena sediet vkuse doma ako stopovaci pes,aby sa milost pan nahodou neuchylil k nevere? Tak nakoniec to bude jej vina. Odisla a on chudak,co ine mal robit ako si do ich domu,postele zavolat utesovatelku. Rozum sa mi zastavuje nad takymto zmyslanim. Keby aj mali problemy,tak ich mal riesit a nie sa pelesit s nejakou cundrou v posteli,kde si lahne aj ich dieta.

loliki
5. jan 2023

@marca12 Kľud. Veľa toho nevieme. Kedy ženy odchádzajú k svojim mamám na 3 dni? A potom sa nečakane o deň skôr vrátia? Na návštevu chodí celá rodina, keď už. Ja neospravedlňujem muža.

7miriam77
5. jan 2023

Neveru by som v zivote neodpustila, taky chlap nestoji za nič, je to hnusne hovädo....a ver, ze to neurobil prvý krát

santiago_segura
5. jan 2023

Úplne ako v rodinných prípadoch...

ivonahnur
5. jan 2023

Mala si sa k nim pridať

santiago_segura
5. jan 2023

Aspoň čo viem z filmov tak prichytený podvádzajúci väčšinou prosí o odpustenie. A rozmýšlal som že prečo. Napadá ma že možno mu vyhovuje že manželka sa stará čo už by milenka nedala.

martul
5. jan 2023

@danielinaa čo má založenie profilu s tým že si niečo vymyslím?!

guiseppinka
5. jan 2023

@loliki ja odchadzam v pohode na tyzden aj s detmi. Aj muz bol odideny na tyzden... A co? Ani jeden si nedoniesol niekoho do postele...

Inak tomuto tiez neverim... Lebo uz len vo dverach bolo pocut vzdychy z poschodia... To maju co, galeriu? A ked, tak chlap je riadne blby...

jana_eyre_2
5. jan 2023

Na grcanie, to sa nedá nič iné povedať....

karolinakr
5. jan 2023

V takychto pripadoch žena začne fackat ženu, ja som asi jedina, kto by začal fackať muža..henta by sa polonaha so škrekotom vyparila zrejme a čo by bolo potom neviem..obliečky by som spálila..nikdy by som si do nich nelahla. fuj.!

loliki
5. jan 2023

@guiseppinka Možné je všetko, len nepoznáme súvislosti. Mne napadlo to, že tam už mohol byť nejaký problém. Ale môžem sa mýliť. Autorka ešte 1.1. píše v inej téme úplne v pohode. Tak ja neviem, kedy a ako sa to takto zomlelo.

momi1_1
5. jan 2023

všetko je to ešte príliš čerstvé na to, aby si mu vedela odpustiť ale aj a to aby si nevedela. potrebuješ podľa mňa čas na to, aby si všetko vedela vstrebať a je už len a tebe ako sa rozhodneš

misinka20
5. jan 2023

Ja jej úplne verím... môjho exmanžela tiež načapal muž jeho milenky u nich doma... vrátil sa skôr zo služobky... ešte ich syn 4 ročný spal vedľa v izbe a oni si to rozdávali na gauči... ja som bola u rodičov a ešte sa ma pýtal kedy sa vrátim... mne to potom jej muž zavolal, že ako ich "holubičky" našiel... už sme šťastne pár rokov po rozvode... a oni jasné, že spolu neostali... Autorka, nádych výdych, odíď k mame a premysli si čo do budúcna... ja som to ani nevidela a už som ho nemohla ani vidieť, len pri predstave mi bolo na grc...

sense
5. jan 2023

@mamula20 aj ja poznám jedného co prišiel domov zo služobky o deň skôr, deti videl v okne u susedy ale auto pred domom, tak šiel najprv domov a nie k susede pre deti. A našiel manželku s kamarátom v posteli

mamula20
Odpoveď bola odstránená
santiago_segura
5. jan 2023

Treba zabudnúť na monogamiu, nič také neexistuje. Nech si to rozdáva každý s kým chce, a ušetríte si kopu problémov, súdom robotu, naťahovačky o deti. Kašlite na to. Ludia sa radi milujú a vždy to robiť budú. Treba sa s tým zmieriť.

katkazocele
5. jan 2023

@nikoleta999 súhlasím s tebou, mám na na to prakticky rovnaký názor 🤢 paradoxne ale mala som tu podobný príspevok tuším minulý rok, že prečo ženy odpúšťaju nevery a bola by si prekonaná koľko sa našlo mamičiek ktoré sú v pohode prekúsli respektíve tolerujú 😬 ich obhajoba bola že každý sa môže šmyknut, istotne mu niečo chýbalo, pokiaľ je dobrý manžel a otec tak by som rodiny kvôli tomu netrhala atď 🤔

katkazocele
5. jan 2023

@mikadooo presne, dôvera vo vzťahu je ako čistý papier, keď ho niekto pokrči a potom sa ho snaží opäť narovnať tak už tam navždy bude ten obrys 😔

katkazocele
5. jan 2023

@kepassa a koľko x žien je takých ktoré takéto,, šťastie,, nemajú a dodnes nevedia že sú podvadzane a márnia čas s človek ktorí si ich neváži a len sa pretvaruje.😔