Návlek na penis
Mate niekto s týmto skusenosť?
O aký návlek sa jedná ☺️
Myslis kondom? 😀
Alebo nejaké spestrenie
To asi nie. Myslím že stým má každý skúsenosti
ide zima veru.. 🤣
doplním koment vyššie... ide zima, muži návlek, ženy kožúšok 😀
@zuzanka.zuzu ale ne, holiť 🥺
Mne to omylom poslali zo sexshopu, uprimne neviem co by sme s tym. Ako pre mna to zrovna nebol nejaky uzasny bonus. Ale ved kupte to a vyskusajte. Neviem co chces pocut. Pripadne zo zavolaj do nejakeho sexshopu a pobav sa s profi ludmi, ze co vlastne chces od tej veci. Ver mi, nie je lepsieho zakaznickeho servisu, nez na tychto typoch obchodu. Tu budes citat iba blbosti od ludi, co ani nevedia o co ide.
Ano mam skúsenosť..Kupovali sme návlek s takým výrazným vrúbkovaním a výrastkami, no mne osobne sa to nejak extra nepáčilo ale skôr by som povedala, že sme kúpili zlý typ lebo som mala pocit akoby to je kefa doslova😂 Do budúcna by som skôr kupovala niečo jemnejšie, inak super, využili sme
@cakambabatko chápem, čo tak skúsiť mužovi aplikovať niečo ako mám ja.je to ako tic-tac aplikovaný pod kožu na prirodzení... úplne iné niečo ...ako sa dá kúpiť 😋😁
Práve štrikujem
mozno mysli otepluch
Vidím že ti tu píšu ľudia čo návlek nevyskúšali alebo vybrali zle.Ja ti to určite môžem odporučiť nakoľko pri dobrom výbere si to určite užijete obaja . Dôležité je či chcete na celý penis čo by som skôr odporučil alebo len násadu na časť penisu.Taktiež vrúbky-vyčnelky sú fajn ale skôr menej a oblé stačí imitácia navretej žily.Dôležite je aby to správne držalo takže správnu veľkosť a najlepšie aby sa dali prestrčiť guľky to ukotvý návlek a pridá vzrušenie partnerovi.Taktiež niektoré majú až príliš široký žaluď tak skôr hore užší,ale to závisí či ťa uspokojuje viac hrúbka alebo dĺžka. Dobre je prihodiť si k nákupu aj nejaký lubrikant . Určite treba skúsiť a posunúť hranice 😉

Nemám penis, takže nie. 😂