Navždy sama
Pekne zdravim.Ak si to niekto prečíta do konca,budem rada.Tento príspevok píšem s velkou ťažobou a smútkom v duši.Mam 21 rokov a doteraz som nezažila lásku.Vždy ma mrzelo aj na strednej škole,ako spolužiačky čakal frajer pred školou alebo ako som stretávala pariky v meste.A ja som bola stále sama. Chodila som pred koronou s kamoškou na diskotéky, posedieť do baru medzi mladych,na rôzne akcie, mládežnícke stretka ale aj tak som nikdy nikoho nespoznala.Nemyslim si žeby som bola škaredá,mám dlhé vlasy,postavu ok, starám sa o seba.Ale aj tak nič..Mám len milenca,ale neviem necitim momentálne z jeho strany nejaku lasku..Vždy som túžila po takej obojstrannej láske,ktorá mi doteraz nebola dopriata a myslím že ani nebude,inak by to už prišlo..Proste po niekom kto by ľúbil len mňa.. Mrzí ma, že to asi nezazijem.Ako sa zmieriť stým?ako sa zmieriť stym že asi ostanem sama do konca života? Myslím že ak to neprišlo doteraz,nepríde to nikdy.A predsa,človek nikdy nevie koľko na tomto svete bude, takže prosím nepíšte mi že mam pred sebou cely život,keď to možno nieje pravda..Ako sa stým všetkým vyrovnať? Je natom niekto podobne alebo bol?
Nechcela som tu rozpisovať všetko,ale s manželkou su v rozvodovom konani,pretože ona si našla ineho tiež ..Dokonca som ju videla na vlastné oči s iným ale to je jedno..Len samozrejme neviem čo bude ďalej medzi nami
@ladycat2021 jeho manželka ho tiež podvádzala aj podvadza..takže spolu dlho už nebudú..ale o tom nieje tato diskusia...deti nemaju
@viestta jeho žena má milenca tiež,takže nemám výčitky
@viestta vydáte ženy majú milencov tiež,takže sa netvár že nie..a konkrétne ona ma
aha .. takze im to nefunguje... ale aj tak .. tu ide o princip .. treba sa pozriet na to aj z druhej strany .. co ak mne sa to moze stat ? ako by som asi zareagovala ? co by som robila v takom to pripade ? Nikdy nerob druhym to, co nechces aby sa tebe stalo/ robilo.
@viestta no vsak zufalstvo... este nevie co to je zivot .. pochopi ( mozno ) ked bude starsia a dostane poriadny kopanec od zivota...
@viestta vymenia za lepsi a mozno i mladsi model ? 😀
Tvoj roblém nie je že máš ženatého milenca, ale že s tým vzťahom s ženatým milencom nie si spokojná. Tak to zmeň.
@viestta 😂😂😂😂😂😂 myslis, ze by to bolo dostatocne ponaucenie alebo nie ? ja myslim, ze asi nie
@brembo tak vymeni .. bude sa mu lepsie spat 😅😂
Z úvodného príspevku som mala dojem, že aká naivná, hlúpučká na svoje roky, že by ju mal človek ľutovať. A zrazu, ako si vie obhájiť ženatého milenca😀.
Tak ale ked sa rozvedie, ostane spolu nie? Preco by si hladala lasku, ked ju uz mas. Pises ze ho milujes, on sa rozvadza, takze vam nic nebude stat v ceste, aby ste zili v pare.
Ja som mala prvý vzťah ako 19 ročná a o nič som neprišla. Teraz mam skvelého muža už 12 rokov a ľúbime sa. Podľa mňa si taka deprimovana aj preto, že máš milenca z ktorého necítiš lásku. Na čo ho vlastne máš? Podľa mňa to ženu dosť ubíja a berie jej sebavedomie. Keď chceš niekoho stretnúť, tak musíš mat čistú myseľ a srdce. Ale mať milenca, ktorý ti príde viac menej zbytočný... Žena potrebuje mať uspokojene v prvom rade city, čo ty nemáš. Mať niekoho zatiaľ a čakať, že niekto príde... To veľmi nefunguje. Skus na sebe viac pracovať, rob, čo ťa baví, neuspokoj sa s náhradou a láska príde. Ú niekoho skôr, u niekoho neskôr... Láska vôbec nie je otázkou veku.
Precitsla som nazov a potom ze mas 21. A co,umieras?😅 mas este par rokov pred seboutak sa pozbieraj a zacni zit
Nebojis sa karmy? Je v poriadku uzivat si a mat milenca ale seberovneho a slobodneho..Necakaj ze s tymto pristupom a moralkou si najdes zmysluplny vztah a lasku.Takto to nefunguje..
Ahoj prvého priateľa som mala v 22-och. Dovtedy nič, ani ťuk. V 23 som stretla svojho terajšieho manžela a sme spolu už vyše 15 rokov. Poznám tie pocity... Držím palce nech sa ten pán pravý už konečne zjaví ❤️
@zmrzlinka2021 no ona robi karieru. Spi so zenatym 😕
Mimochodom môj prvý vzťah sa začal keď som mala 22. 🙂 Nebuď smutná
Nepochopím len jedno
Máš krásny vek,na čo si odkázaná na milenca
To som ja nikdy nemala
Radšej byt bez vzťahu s vazit si samu seba,ako si zúfalo hľadať niekoho na sex
Teraz si si mala uzivat mladosť nemyslím striedaním chlapov,ale všeobecne akcie,disky,chaty,aj keď teraz je doba komplikovaná,ale určite sa to da…
A potom keď už budes naozaj pripravená si najst vzťah a nie zo zúfalstva alebo preto,že aj kamarátky majú…
Vieš ako sa to niekedy hovori,
´´Dopraj a bude ti dopriate”…
Ja som hentake vzťahy za mlada nikdy nechápala a určite v tom nebudem podporovať ani svoje deti
Potom budes mat rodinu a spomenies si,že si si vlastne život ani neuzila,len si sa naháňala za láskouaz ti z toho prepne a nebude ti rady,ako sa to teraz stava….
Ja som si svoje prežila,aj pekne aj ťažšie chvíle,ale už mam svoju rodinu a ta je pre mna úplne všetko a viem,že takto som svoj život chcela nasmerovať…