Nechce ma pozvať k sebe
Čo si myslieť. Stretávam sa s fajn chlapom, mali sme tri rande, vždy vonku, pozval ma na kávu, potom sme boli na prechádzke. K intimitam ešte nedošlo, ale nie som pubertiak, aby som čakala neviem akú dlhú dobu..tak nejak som čakala, že ma pozve k sebe, ale nepozval. Ja bývam so spolubývajúcou.
Najviac ma zarazilo čo mi napísal dnes, pozval ma k nemu do práce. Do jeho kanclu, že by sme tam mali súkromie. Je mi to divné, že prečo ma nepozve k sebe. Býva cca 30 minút od mesta kde pracuje.
@aduskatt Nie, on je Čech.
Aha...
@karolina196 Veď v poriadku, už si sa vyjadrila.
@karolina196 Akoze toto je trošku mimo aby som davala vediet znamym s kym sa stretavam a s kým idem von ked vztah nie je nijako vazny..
@autor 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Stastnu cestu zivotom po boku muza bez priezviska.Snad sa ho dozvies aspon pri oltari,aby si vedela ako sa budes potom ty volat. 😂
@karolina196 Ďakujem.
@sherynkamalinka Cooo?Ty niekoho nepoznas a stretavala by si sa s cudzim clovekom bez toho,aby si to aspon kamoske povedala?Tak ty si tiez divna.Ak zacnem randit s niekym koho som este len spoznala,tak automaticky sa nebudem s nim stretavat zo zaciatku bez toho,aby som niekomu nedala vediet,ze s nim idem.
A navyse,tato slecna,nevie ani kto je a odkial je...
@karolina196 prepac mam 40 rokov a som svojpravna, nie neoznamujem nikomu
@sherynkamalinka Ale ved to nejde o svojpravnost.Ja hovorim o bezpecie zeny.Ja som tiez v mladosti mala par stretnuti a vzdy to vedela kamoska,ze idem s tym a s tym.Dokonca som sa jej aj potom ozvala ako to dopadlo.
Hm,tak ty asi nemas dobre vztahy s ludmi alebo si striedala chlapov kazdy tyzden...
@karolina196 Ty máš potrebu každého urážať ako tak čítam.
Tu este pokracuje diskusia? Ja ze to autorka utala uz davno, ako kazda sudna osoba. Ci este stale sa s nim zapodievas? No tak ked ti nevadi, ze ti pravdepodobne taji iny vztah, tak prosim.
@autor Nie,potrebu urazat nemam,ale ked tu citam ake primitivne zeny existuju...A normalne sa priznam,ze uz ma to vytocilo a hlavne ty!Bud fakt nemas co robit a zo "srandy" je tu takato tema zalozena alebo si fakt taka tupa a zufala,ze surne potrebujes chlapa a je ti jedno kto to je...
Ak ked si v CR,urcite si pocula o nedavnej vrazde mladej zeny,do ktorej sa zamiloval psychicky naruseny chlap a zobral jej zivot a 2 deti prisli o matku a muz o svoju zenu.A ty si tu nadalej vedies diskusiu ako chodis von-bohvie kam s clovekom,o ktorom nic nevies a este tu provokujes s tym,ze s nim a jeho kamosmi mas ist na nejaky kemp.Nech sa paci,chod,nech ta tam vsetci prefiknu a budes az potom spokojna..
Ja koncim s touto tupou konverzaciou,kde si bud zeny nevazia svoje zivoty alebo sa zabavaju na sprostych temach!
@karolina196 Veď Ťa nikto nenúti prispievať, ignoruje tému a hotovo, budeš mať pokoj.
@autor A co si tym akoze dokazujes?Ze tu mesiac budes zenam vypisovat,ze doteraz o nom nic nevies a ze si posrata sa spytat na meno?To ti fakt pride normalne?
@karolina196 Ja si nič nedokazujem, diskutujem. Pekný deň.
@autor 🤦♀️ Aj tebe pekny den.Po tejto odpovedi je jasne,ze ziadneho chlapa neriesis a je to len vymyslene...
@karolina196 Vieš ale ja ti nemusím nič dokazovať. A úprimne je mi jedno čomu veríš alebo neveríš.
@autor Jasne,ze nemusis.Ja to od teba ani nechcem,aby si tu nieco dokazovala.Ak je vsetko to,co si napisala pravda,tak si pre mna hlupa zena...A tiez mi je to jedno,ze mas taku inteligenciu aku mas...
@karolina196 V poriadku, tak teda pekný deň.
Joj ved sa hned neurazaj, mna to velmi zaujima ako to dopadne 😁 napis nam po vikende
@sim_mi To určite 😁
A ty vieš určite že nie je tak troch psycho ?!
Že sa ti jeden dospelý svojpravny chlap vôbec nepredstaví ? Že zahmlieva bydlisko, že ani trochu nespomenie prečo auto parkuje a potom ide busom ?.
A to si ho videla v uniforme ? Alebo ako si ho videla ?
Ak tu niektoré baby preháňajú s urazanim, je mi ľúto , tiež sa mi to nepáči, ale fakt je to celé divné...
@cacianka Videla keď som išla do práce, riadil dopravu, normálne v uniforme aj s kolegom.
Áno, je to divné, to nepopieram, asi by som si snom mala dať pokoj. Víkend má voľný, mali sme ísť do toho kempu, ale kamarát jeho je chorý, tak sa to prekladá, tak som sa spýtala že či sa uvidíme a on že budúci týždeň, lebo cez víkend sľúbil pomoc kamarátovi. Takže áno, je to divné, tak že už aj ja hlupana, ako ma tu nazvali, nad tým krútim hlavou.
Preco sa ho neopytas, nemusis osobne, ze pocuvaj moj, ani neviem ako sa volas, kde byvas a co so mnou vlastne planujes, stretavame sa a piseme si dost dlho nato aby som vedela nacom som, tiez uz nie som najmladsia tak sa vyjadri nech s tebou nestracam cas. Take bozkavacky v parku riesia 15 rocne deti, nie dospeli
Zaľúbený chlap si nohy doláme, ale príde, aby Ťa videl. Tu tá iskra, žiaľ chýba. Naozaj, skús sa popozerať po niekom lepšom. Mne sa zdáš dosť citlivá a asi si sa naviazala na nesprávneho chlapa, ktorý si Ťa neváži, resp. neberie ako známosť. Výlet nevyšiel (podľa mňa si kamaráta vymyslel a jednoducho sa mu nechce ísť) a už má aj náhradný program, ale nie s Tebou (a aj tento kamarát je výmysel). Niekto lepší čaká na Teba.
prepáč, teraz píšeš, že riadil dopravu, ale pred pár dňami si písala, že rieši najmä spisy.......to mi teda moc nesedí
@aduskatt Rieši všetko možné, aj krádeže, nezvestné osoby atď..
@maratonka Ja si to uvedomujem veľmi dobre, len sa nejak neviem vzdať nádeje. Ani neviem prečo, čo ma na ňom láka. A ďakujem 🙂
A áno, riadil aj dopravu, rieši aj spisy. Neviem čo je na Tom také neuveriteľné, keď to tak pitvate. Píšem čo mi sám povedal. A ja som ho videla sama. Takže len toľko k tomu.

@autor Ved on nemusi byt psychopat,staci,ze to ty nemas tam v hlave vsetko po kope.A urazky?Mas pocit,ze si zaslusis obdiv?Ja som sa ta aj pytala ako davas blizkym ludom vediet,ze s nejakym "pankom" ides von,ked velke kulove o nom vies.Ked ta najdu znasilnenu a uskrtenu(nemusi to byt on),tak ake informacie dostanu policajti od tvojich znamych,ked sa stretavas s kade kym,nic o nich dokopy nevies a este k tomu,ked si dosrata sa ludi opytat na meno?To fakt mas po 30tke?