Nechce ma pozvať k sebe
Čo si myslieť. Stretávam sa s fajn chlapom, mali sme tri rande, vždy vonku, pozval ma na kávu, potom sme boli na prechádzke. K intimitam ešte nedošlo, ale nie som pubertiak, aby som čakala neviem akú dlhú dobu..tak nejak som čakala, že ma pozve k sebe, ale nepozval. Ja bývam so spolubývajúcou.
Najviac ma zarazilo čo mi napísal dnes, pozval ma k nemu do práce. Do jeho kanclu, že by sme tam mali súkromie. Je mi to divné, že prečo ma nepozve k sebe. Býva cca 30 minút od mesta kde pracuje.
Myslíš? 🤔 Že by policajt k sebe do práce na policajnú stanicu volal svoju priateľku na techtle mechtle v pracovnej dobe? A potom si dáte sprchu v šatniach medzi ostatnými policajtmi?
@h2 Povedal mi tak, že má svoju vlastnú kanceláriu kde občas prespáva. A že tam budeme mať súkromie.
Ahá, akože v noci, po pracovnej dobe? No odmietla by som, na tvojom mieste.
@h2 On pracovnú dobu má samozrejme, ale nie je tam tak živo ako cez deň. Ale aj tak je to cez a rozhodne nechcem prísť ako posledná chudera k nemu do práce do kancelárie. Preto mám pochybnosti o jeho skutočnom záujme.
Tak to urcite nechod🤦🏾♀️
Ani nechcem, nechcem aby sa potom na mne s kolegami smiali ako na poslednej chudere. Možno tak pôsobím, ale nie som.
Navyše ak by mal vážny záujem, nedovolil by, aby ma takto ponížil pred ostatnými, vážil by si ma a inak by ku mne pristupoval. Myslím, že tu mu ide iba o to jedno.
Normalne mu napis , ze niesi nijaka chudera a takto ta len ponižuje. Uvidis ako sa zachová ale teda nevidela by som to snim na vztah
A kde ste sa spoznali?
@mikitilik29 Cez zoznamku.
Aký okres? Mám podobnú známosť, tiež policajt 😁
Chalanko bud byva s rodicmi a hanbi sa alebo ma doma priatelku/zenu. Ak mas hrdost, tak normalne odmietnes. Ja mam skusenosti rovnake s policajtom a bol to…a este mi rozpraval, ako jeho kolega dal dole pocas pracovnej doby nejaku babu…no fuj. Maj hrdost
@11beautygirl11 Mám a preto by som sa takto neponížila. Chcela som sa uistiť, či to aj iné ženy vidia ako ja, vieš viac hláv vie viac.
Zase ma pozval von na rande, ale vždy sa stretneme len keď ide do práce, nikdy nie, keď má voľno. Býva cca 30 minút mimo mesta, to zas tak ďaleko nie je aby nemohol prísť.
Kašli na neho... Si bokovka
Tiež si podľa všetkého tohto myslím, že žiaľ nebude slobodný v žiadnom prípade. Keď muž ženu naozaj chce, žena to vie. A tu vidíš presný opak a aj sama vieš, že mala by si ísť ďalej, no bez neho. Ak chceš si užiť, v poriadku, ale niečo vážne od neho nečakaj.
Si len bokovka a doma ma zavazky
Stále si píšeme a často, ale nikdy nezavolá a keď má 24 službu tak príde večer pred a spí u seba v práci, vtedy sa stretneme vonku, ideme na prechádzku alebo kávu.
Ale asi to neberie nijak vážne.
Nechapem predo mu to nenapíšeš? Preco sa neopytas jeho preco robi to a to?
@kika147 Nechcem vyzerať že na neho tlačím, že som nejaká zúfalá.
A nemas nejakych známych v jeho okoli? Mozno ho niekto bude poznať
@kika147 Bohužiaľ nie.
A kym si niesi ista ze je slobodný nevyspi sa s nim. Na rande chod niekam medzi ludi a vela sa s nim rozpravaj medzi rečou spomeň preco ta pozýval do kanclu ked byva sam atd ..
Suhlasim s vyssie napisanym, ze doma urcite niekoho ma. A nieco mi hovori, ze takto do kanclu si uz volaval par bab a mozno tam aj nejake "prespali", davaj si pozor, aby si len nebola dalsia trofej do zbierky. 🙄 A to si pis, ze ak by si tam sla (viem, pises, ze nepojdes), tak na to vem jed, ze by sa tym kolegom chvastal a bolo by to verejne tajomstvo... Radsej zid z kratsej cesty fakt, pripadne si ho chvilku este otestuj a presvedc sa sama... 🙂 Aby si neskor nic nelutovala, ze si to napr. ukoncila skor...
@heidi4 Mňa to zarazilo, keď spomenul kanceláriu, tam predsa nepozveš ženu s ktorou to myslíš vážne, ako poslednú ku..
Hej no :-/
Kukni na kataster ja som tak zistila že môj nápadník má manželku a vlastnia spolu byt 🙈

@h2 Práveže to z toho tak vyplynulo, že ide o ten sex.