icon

Nechce ma pozvať k sebe

16. jún 2023

Čo si myslieť. Stretávam sa s fajn chlapom, mali sme tri rande, vždy vonku, pozval ma na kávu, potom sme boli na prechádzke. K intimitam ešte nedošlo, ale nie som pubertiak, aby som čakala neviem akú dlhú dobu..tak nejak som čakala, že ma pozve k sebe, ale nepozval. Ja bývam so spolubývajúcou.
Najviac ma zarazilo čo mi napísal dnes, pozval ma k nemu do práce. Do jeho kanclu, že by sme tam mali súkromie. Je mi to divné, že prečo ma nepozve k sebe. Býva cca 30 minút od mesta kde pracuje.

autor
18. jún 2023

@h2 Práveže to z toho tak vyplynulo, že ide o ten sex.

h2
18. jún 2023

Myslíš? 🤔 Že by policajt k sebe do práce na policajnú stanicu volal svoju priateľku na techtle mechtle v pracovnej dobe? A potom si dáte sprchu v šatniach medzi ostatnými policajtmi?

autor
18. jún 2023

@h2 Povedal mi tak, že má svoju vlastnú kanceláriu kde občas prespáva. A že tam budeme mať súkromie.

h2
18. jún 2023

Ahá, akože v noci, po pracovnej dobe? No odmietla by som, na tvojom mieste.

autor
18. jún 2023

@h2 On pracovnú dobu má samozrejme, ale nie je tam tak živo ako cez deň. Ale aj tak je to cez a rozhodne nechcem prísť ako posledná chudera k nemu do práce do kancelárie. Preto mám pochybnosti o jeho skutočnom záujme.

kika147
18. jún 2023

Tak to urcite nechod🤦🏾‍♀️

autor
18. jún 2023

Ani nechcem, nechcem aby sa potom na mne s kolegami smiali ako na poslednej chudere. Možno tak pôsobím, ale nie som.

autor
18. jún 2023

Navyše ak by mal vážny záujem, nedovolil by, aby ma takto ponížil pred ostatnými, vážil by si ma a inak by ku mne pristupoval. Myslím, že tu mu ide iba o to jedno.

kika147
18. jún 2023

Normalne mu napis , ze niesi nijaka chudera a takto ta len ponižuje. Uvidis ako sa zachová ale teda nevidela by som to snim na vztah

mikitilik29
18. jún 2023

A kde ste sa spoznali?

autor
18. jún 2023

@mikitilik29 Cez zoznamku.

kajakamura26
Autor odpoveď zmazal
kajakamura26
18. jún 2023

Aký okres? Mám podobnú známosť, tiež policajt 😁

miriam11
Odpoveď bola odstránená
11beautygirl11
18. jún 2023

Chalanko bud byva s rodicmi a hanbi sa alebo ma doma priatelku/zenu. Ak mas hrdost, tak normalne odmietnes. Ja mam skusenosti rovnake s policajtom a bol to…a este mi rozpraval, ako jeho kolega dal dole pocas pracovnej doby nejaku babu…no fuj. Maj hrdost

autor
18. jún 2023

@11beautygirl11 Mám a preto by som sa takto neponížila. Chcela som sa uistiť, či to aj iné ženy vidia ako ja, vieš viac hláv vie viac.

autor
19. jún 2023

Zase ma pozval von na rande, ale vždy sa stretneme len keď ide do práce, nikdy nie, keď má voľno. Býva cca 30 minút mimo mesta, to zas tak ďaleko nie je aby nemohol prísť.

mikitilik29
19. jún 2023

Kašli na neho... Si bokovka

mimka1402
19. jún 2023

Tiež si podľa všetkého tohto myslím, že žiaľ nebude slobodný v žiadnom prípade. Keď muž ženu naozaj chce, žena to vie. A tu vidíš presný opak a aj sama vieš, že mala by si ísť ďalej, no bez neho. Ak chceš si užiť, v poriadku, ale niečo vážne od neho nečakaj.

sense
19. jún 2023

Si len bokovka a doma ma zavazky

autor
19. jún 2023

Stále si píšeme a často, ale nikdy nezavolá a keď má 24 službu tak príde večer pred a spí u seba v práci, vtedy sa stretneme vonku, ideme na prechádzku alebo kávu.
Ale asi to neberie nijak vážne.

kika147
19. jún 2023

Nechapem predo mu to nenapíšeš? Preco sa neopytas jeho preco robi to a to?

autor
19. jún 2023

@kika147 Nechcem vyzerať že na neho tlačím, že som nejaká zúfalá.

kika147
19. jún 2023

A nemas nejakych známych v jeho okoli? Mozno ho niekto bude poznať

autor
19. jún 2023

@kika147 Bohužiaľ nie.

kika147
19. jún 2023

A kym si niesi ista ze je slobodný nevyspi sa s nim. Na rande chod niekam medzi ludi a vela sa s nim rozpravaj medzi rečou spomeň preco ta pozýval do kanclu ked byva sam atd ..

heidi4
19. jún 2023

Suhlasim s vyssie napisanym, ze doma urcite niekoho ma. A nieco mi hovori, ze takto do kanclu si uz volaval par bab a mozno tam aj nejake "prespali", davaj si pozor, aby si len nebola dalsia trofej do zbierky. 🙄 A to si pis, ze ak by si tam sla (viem, pises, ze nepojdes), tak na to vem jed, ze by sa tym kolegom chvastal a bolo by to verejne tajomstvo... Radsej zid z kratsej cesty fakt, pripadne si ho chvilku este otestuj a presvedc sa sama... 🙂 Aby si neskor nic nelutovala, ze si to napr. ukoncila skor...

autor
19. jún 2023

@heidi4 Mňa to zarazilo, keď spomenul kanceláriu, tam predsa nepozveš ženu s ktorou to myslíš vážne, ako poslednú ku..

heidi4
19. jún 2023

Hej no :-/

jana0608
19. jún 2023

Kukni na kataster ja som tak zistila že môj nápadník má manželku a vlastnia spolu byt 🙈