Nechce ma pozvať k sebe
Čo si myslieť. Stretávam sa s fajn chlapom, mali sme tri rande, vždy vonku, pozval ma na kávu, potom sme boli na prechádzke. K intimitam ešte nedošlo, ale nie som pubertiak, aby som čakala neviem akú dlhú dobu..tak nejak som čakala, že ma pozve k sebe, ale nepozval. Ja bývam so spolubývajúcou.
Najviac ma zarazilo čo mi napísal dnes, pozval ma k nemu do práce. Do jeho kanclu, že by sme tam mali súkromie. Je mi to divné, že prečo ma nepozve k sebe. Býva cca 30 minút od mesta kde pracuje.
Aj to mi je divné, že do práce chodí autom, zaparkuje v práci, ale keď sa máme stretnúť, tak ide busom za mnou.
O com sa vlastne bavíte ked ste spolu? Ako sa sprava?
@kika147 Správa sa normálne, bavíme sa o všetkom možnom, od práce po rodinu atď. Bozkávame sa.
Proste celé to je také divné, aj keby mu išlo o ten sex, tak radšej v aute ako niekde v kancli u neho kde nás môže niekto nachytať. Ja by som nešla ani do auta ani do kancelárie, ale viete ako to myslím.
@babu11 anooo, sedí 🙈
@kajakamura26 policajt - prietrtník 😃 asi sa inspiroval u Dominika Dána 😂 tam to tak chodi
@kajakamura26 🤭žeby sme sa trafili
Ten má ženu na betón. Co viac potrebuješ vedieť? Koľko dokazi?
@sickynickyobsadene Dôkaz zatiaľ nemám žiadny.
Nepoznas jeho meno, nevies kde byva, nezavola ti, nezavola ta k sebe, nechodi za tebou autom, nemas jeho fb ani ig v dnesnej dobe, a nemas odvahu sa ho nato opytat, potom co cakas od tychto prispevkov ?
@babu11 z akého okresu je tvoj expert? Ja poznám tiež jedného na J 😀
@babu11 možné to je... Čo ešte priblížime? Výška?
@kvetinka75 ale ale... To sme už tri 😁
Súhlasím s babou vyssie, normalne sa ho opytaj na jeho fb alebo insta a uvidis ci sa vyhovori alebo ti da meno
Ved aj cez whatsup sa da telefonovat.
@nypajuli Ja viem, ale my si len píšeme, nevoláme.
Inak úprimne , ak by aj bol zadaný vadilo by ti to? Ukončila by si to? Alebo sa chces len “zabaviť”? Pretoze toto fakt nevyzera ze z toho bude nieco viac.
@elizabet173 Aj mne to príde divné, že auto nechá pred prácou a príde za mnou busom,.o niečom to svedčí.
@kika147 Nie, nechcem žiadneho milenca, nechcem strácať čas s niekým kto evidentne nemá záujem o nič vážne. Aspoň tomu všetko nasvedčuje.
Vies, naznacovat niekomu po 3 stretnutí, ze chces íst k nemu domov, odrádza toho druhého. Mozno aj on čaká, ešte, čo to s tebou dá a ako sa ešte vyvrbis. Si totalne nadrzaná nanho, ked nam sem musis o nom este aj písať. To, čo ti nie je po vôli, to nerob. Mala by si sa správať prirodzene. Myslim si, ze mala dohodnutá káva po čase v kancelárii unho nie sú na škodu, také zavolanie ta k nemu domov po 2 mesiacoch randenia od neho samého tiez nie sú na škodu, ale meno mu más poznat celé, snad hned, dávno, s jeho rodinnym stavom ta cestne oboznamit má, telefonne cislo mat máš a prirodzene ti má aj volat, lebo On Ťa Chce pocut a to Sám Od Seba! Ak sa nespráva prirodzene a normalne v tvojich ociach, mas cudne vyjavy, ktore ti nevysvetlí sám s autobusom a autom a prichádzanim za tebou, tam sa to coskoro skoncí, ked ty si nezastavitelne nadrzaná, ze uz konecne niekto na obzore, ale ten niekto zrejme niekoho má a má balans, alebo zajacie úmysly len, s tebou. Pokial nie je vo vztahu plynúca prirodzenost, sama od seba, skončí sa to.
@kassandra25 Ale ja mu nič nenaznačujem, nechávam to plynúť, áno, píšem, že kľudne keby ma pozval k nemu, tak by som išla, nie je na tom nič zlé, ale do kancelárie určite nie. Som sama sebou vždy.
A už si sa spýtala na priezvisko?
@tomika Ešte nie, nechcem hneď vyzvedat.
Mali ste rande 4-5x ?Bozkávate sa? A priezvisko je tabu?Nechceš vyzvedať?🙄Toto ja nepochopím...
Ty si s niekym pises, stretavate sa a ty nevies ani jeho priezvisko? 😂🤦

@kaktus87 tak tak, tiez mam par "cennych" skusenosti z mladsich liet :D ta intuicia je nieco neskutocne, ked ju clovek pocuva, je to ten najlepsi vynalez prirody 🙂 lepsie nez kristalova gula! 🤣🤣🤣👌👌