Nechránený styk s manželom a milencom. Ako to riešiť?
Vy ktoré ste vo vzťahu, v manželstve a mate popritom milenca, ako riešite intimnosti? S manželom samozrejme spavame bez ochrany, milenec tiež nechce používať kondóm, ale co tehotenstvo nechcené? Nemali ste z toho obavy? Antiku nemôžem. Prosím vyjadrite sa iba tie co ste to reálna zažili, zazivate, moralistky ma nezaujímajú, dobre viem, že 50% žien tak zije.
@morpheuss nahodou prakticky typ pre autorku :D
@hederamonstera práveže autorka je s veľkou pravdepodobnosťou muž, ktorý nás tu provokuje už pekných pár týždňov kontroverznými témami...
@anonym_autor nečítala som všetky príspevky, no daj si vnútromaternicové teliesko Danu je to fajn a máš na 5 rokov pokoj a hlavne vôbec na to nemyslíš
@anonym_autor "dobre viem, že 50% žien tak zije" 🤣 možno v tvojom vesmíre, aj si v ňom zostaň a keď manžela nakazíš a odkopne ťa, pekne si to vyžer
@anonym_2e030b ,,😆👍👍👍
Priatelia, na koníku vás dlhodobo provokuje kontroverznými témami jeden a ten istý troll. Nekrmte ho prosím svojimi reakciami.
Každá žena, ktorá má milenca predsa veľmi dobre vie, že najspoľahlivejšia ochrana je praktizovať anál
@morpheuss Načo na nu aj reagujes? Co sa mi nepaci tak ignorujem a basta.
@anonym_autor Úplne jednoduché riešenie. Nájdi si tretieho, čo kondóm používať bude 😂 s manželom len orál, s milencom anál a s tým tretím všetko 😂
@anonym_6202bc hmm... vidím, že si si dnes založil druhé konto 🙂 znieš v ňom hot 🙂
@morpheuss ?
Bez ohladu na to, ci mas jedneho partnera alebo zvladas miestny futbalovy klub vratane sofera autobusu za vecer, mas presne rovnake moznosti antikoncepcie. Je toho plny internet, co mozes pouzit. Pre teba asi najskor teliesko.
@anonym_autor ale zeny/muži ktori tak žijú väčšinou spavaju len s tym milencom.
Takto to máš pekné riziko...
Informuj sa o rôznych možnostiach antikoncepcie.
Nemusíš brat len tabletky.
Načo spis aj s mužom ked si sa rozhodla pre milenca 🙄
@simona20201309
Nechápeš? Veď ona ľúbi oboch rovnako? 🥰
Ked by si nechcela dieťa,tak sa chránis
Co viac na to povedať
Si dospelá, vieš ako sa robia deti
@jogy1984, tu máme dôkaz, že všetci muži sú verní. Ak podvádza 50% ľudí (vrátane mužov) a zároveň 50% žien, už tam nie je priestor pre podvádzanie mužmi (všetky ženy tvoria cca 50% ľudí)
@cutespider s kým potom tie ženy podvádzajú? 😂
No ako už bolo poradene, nájdi si iného milenca, ktorému nevadí guma. A vec je vybavená 😃
@simona20201309
Nechápeš? Veď ona ľúbi oboch rovnako? 🥰
@svetlonos Jasné! Ale manžel viac zarába a milenec od nej okrem sexu nič iné nechce, takže usporiadanie ostane také, aké je. Prípadné tehotenstvo sa, počítam, hodí na krk manželovi
@cutespider s kým potom tie ženy podvádzajú? 😂
@demodun, predsa iba so slobodnými mužmi, alebo s mužmi, ktorí to robia kvôli manželke (aby ju stále neotravovali), vtedy to nie je podvádzanie 😁
do kelu, ja sa tu snažím nenápadne zamaskovať našu neveru a vy ste ma prekukli
Vezmi ich oboch na kávu a v pohode to prediskutujte. Veď na tom predsa nič nie je. 😉
@anonym_autor kamaratka tak otehotnela, /dieta chceli ale dllllho sa nedarilo/ jej dcera ma 14 rokov a dodnes nevie koho to bolo...jej manzela nikdy nenapadlo to spochybnit. Vsetci su spokojni
@anonym_e3e408 tiez som mala kolegynu, mala dve dcery uplne odlisne, raz sa mi priznala, ze vobec nevie ci je dcera muzova, alebo milencova, ktoreho vtedy mala 😀
Vezmi ich oboch na kávu a v pohode to prediskutujte. Veď na tom predsa nič nie je. 😉
@anonym_db00db A potom mozu skusit trojku. Oral alebo anal su plne bezpecne.
@anonym_e3e408 tiez som mala kolegynu, mala dve dcery uplne odlisne, raz sa mi priznala, ze vobec nevie ci je dcera muzova, alebo milencova, ktoreho vtedy mala 😀
@anonym_944eb1 Zabava bude, ak vznikne nutnost lekarskeho zakroku a nebude pasovat krvna skupina ...
@anonym_autor Ja by som sa na tvojom mieste poradila s manželom. Že ako on sexuje s milenkou. Že čo používajú oni alebo ako to riešia
@anonym_944eb1 Zabava bude, ak vznikne nutnost lekarskeho zakroku a nebude pasovat krvna skupina ...
@patrike davno uz ma dceru dospelu, len je tych pripadov viac no, nielen chlapi robia hluposti
@anonym_db00db A potom mozu skusit trojku. Oral alebo anal su plne bezpecne.
@patrike nie kazda si chce vkuse natrhavat zadok, ten anal je vyhoda len pre muza, kamoska ma milenca s vazektomiou, suka manzelku aj ju, uz mala raz zle gynekologicke testy, ja som ho videla vonku ako sa privetivo spraval k tretej
@demodun, predsa iba so slobodnými mužmi, alebo s mužmi, ktorí to robia kvôli manželke (aby ju stále neotravovali), vtedy to nie je podvádzanie 😁
do kelu, ja sa tu snažím nenápadne zamaskovať našu neveru a vy ste ma prekukli
@cutespider jasné, jeden slobodný obhospodaruje celý okres. 😃 To mi pripomína tu Lidl reklamu Výkonné náradie, he, he... 😂
ja teda zijem divoko, ale ked mam partnera tak nikdy nic tajne. Ak ti tvoj nevyhovuje, tak sa rozid a chod tam kde ti to vyhovuje
@jogy1984, tu máme dôkaz, že všetci muži sú verní. Ak podvádza 50% ľudí (vrátane mužov) a zároveň 50% žien, už tam nie je priestor pre podvádzanie mužmi (všetky ženy tvoria cca 50% ľudí)
@cutespider a tie ženy teda majú sex len s nezadanými ? To mi nejak nevychádza,toľko nezadaných mužov na svete nie je
O dva mesiace bude tehu a nebude vediet s kym…
@kiki68 zo zákona je to vždy manželove😂
@kiki68 zo zákona je to vždy manželove😂
@anonym_11f1dd Dilema vyriesena😃

@sense prečo milenec gumu? Skôr manžel ktovie koľko bokoviek má on a kedže gumu nepoužíva tak skôr sa musí báť manžela 🤣
@lenja1 tak bohvie kde vsade zasunie milenec. Keby musi riesit takú situaciu, čo nemusi, stači mi jeden, tak by to musel byt milenec. Ona moze ziadat odkohi chce ona, a ty od koho chces ty