icon

Nechuť na sex

3. nov 2022

Mám 22 rokov a absolútnu nechuť do sexu. Je to pre mňa povinnosť, nutnosť.. až sa mi to prieči.
Priateľa milujem, sme spolu zatiaľ rok, neuveriteľne sa mi páči, komunikacia funguje - píšem to preto, že som vylúčila problém v tejto sfére. Začala som tento problém cítiť mesiac - dva dozadu a veľmi sa zhoršuje. Vôbec neviem čo robiť, trápi ma to - trápi ho to.
Keď sa chcem poradiť s lekárkou, absolútne mi nepodarí, nerieši to.
Radšej na záver podotknem, že beriem hormonálnu antikoncepciu (tabletky)

petra735
•
3. nov 2022

Do nieje zlé... zatiaľ ste iba priatelia, povedz mu že ho (sex)chceš až po svadbe. Nieje na tom nič zle. Ak je to normálny chalan určite pochopí. A časom sa všeličo zmení 😉

sona96
•
3. nov 2022

Na vine môžu byť pokojne tablety. Kamarátka kvôli rovnakému problému musela zmeniť antikoncepciu. Aj chvíľu trvalo, kým sa jej vrátilo libido

ruzasipova
•
3. nov 2022

Za tym moze byt antikoncepcia. Tiez som mavala ten problem a potom sa pytala inych zien a viac ich povedalo, ze maju pri tabletkach znizene libido.

miusa00
•
3. nov 2022

@petra735 nezvyknem tu reagovat mimo temu, ale co ak sa to nezmeni, co je dost pravdepodobne (pride rodina, stred, kazdodenna rutina) a zbytovne bude tahat chlapca za nos a do manzelstva?

dominika1988
•
Autor odpoveď zmazal
•
janickacrazy
•
3. nov 2022

ja som to tak tiež mala pri tabletkách, vôbec som nemala chuť na sex, skúste inú ochranu

monika668
•
4. nov 2022

Úplne bežný vedľajší účinok HAK. Skús ju zmeniť. Dosť smutné od doktorky, že ju to samé nenapadlo.