icon

Nedokážem sa odľúbiť

niktooooo
13. sep 2022

Som chlap, no chcem počuť nejakú radu, vysvetlenie názory, prečo keď sa človek zaľúbi, je také ťažké sa odľúbiť. Neviem, či to prežívam iba ja, aj keď mi už viackrát ex povedala že nie, nedokážem sa odľúbiť. Je to znamenia, že je to životná láska ? Dokedy má človek bojovať o lásku ? Všetko myslím úprimne. Prosím poraďte. Áno teóriu ovládam, cvič, nemysli na to, pracuj, kamaráti, venuj sa koníčkom. Viem, no nič mi nepomáha

Strana
z2
theabloom
Autor odpoveď zmazal
niktooooo
autor
1. feb 2023

@niktooooo nazvali ste ma bláznom. Bláznom určite nie som. Mám vysokú školu. Pracujem v oblasti kde si to žiada psychotesty a takéto veci. Takže blázom niesom. Mám depresie a úzkosti. Je to ako keď človeka bolí ruka alebo noha alebo hocičo fyzicky. Toto fyzicky nebolí (miestami som mal až tlak na hrudníku), ale ináč to bolí v hlave. V bludnom kruhy myšlienok, výčitiek a sebaobviňovaní sa, nechuť na všetko, doslova apatia k životu koníčkom a podobne. Bohužiaľ, nikdy by som nepovedal že do toho upadnem, no upadol som. Neovládal som myseľ, tlačil som na ňu chcel som zmenu ospravedlňoval sa, chcel veci napraviť. Vtedy je hlave ťažko vysvetliť, no postupne sa z toho dostávam príjmam realitu a chápem, že nemám byť kde ma nechcú, no veril som na peknú budúcnosť s ňou. Ako hovorím postupne to príjmam a snažím sa ísť životom ďalej. Uvedomujem si postupne, že môj život nieje postavený na nej. Ale keď prídu depresie je to tažké ovládať, no snažím sa pracujem na tom.

niktooooo
autor
2. feb 2023

@vilma7 drží ma to už skoro rok, katastrofa no, čo už taký život, momentálne sa zaľúbiť nedokážem do inej ženy. Výčitky sebaobviňovanie sa ma ubíja a tiež už , že som ju otrvoval aby sa ku mne vrátila polroka a tým som sa jej zhnusil.

theabloom
Autor odpoveď zmazal
niktooooo
autor
4. feb 2023

@theabloom ďakujem vám, skúšal som už aj depress, momentálne som si kúpil CBD a uvidím... áno som si vedomý, že sám sa ubíjam a ničím premýšľaním a špekulovaním slovíčkom a keby a možno ....Musím prijať fakt, je to čo to je, a ísť životom ďalej. ..trebalo to prijat skôr a nepísať a netlačiť na ňu a pod vplyvom emócií sa až zhnusiť. Bohužiaľ zasiahla ma depresia tak som to nezvládal

theabloom
Autor odpoveď zmazal
savmebej
4. feb 2023

@niktooooo a vies preco sa nedokazes zalubit? lebo stale na nu myslis a stale sa tymi istymi myslienkami dokola zapodievas.laska je chemia, ale mne sa toto zda ako posadnutost. vyrovnaj sa s tym, ze to skoncilo. clovek, ktory ta bude lubit a mat zaujem byt s tebou v buducnosti, bude za Vas vztah bojovat, ako si to robil ty.

niktooooo
autor
8. feb 2023

@sszuzu8 teraz už viem, že ma iného a je šťastná. dnešným dňom nastal u mna akýsi pomyslený zvrat a všetko som prijal. Určitým spôsobom ma hreje pri srdci, že viem že je šťastná no nie po mojom boku. čo už, za chyby sa platí a platím to tým, že ju nemam pri sebe a už nikdy nebudem mať

savmebej
8. feb 2023

@niktooooo nieco si sa naucil, vezmi si z toho to najdolezitejsie pre teba, mozno ta caka este nieco lepsie...hlavne do buducna neporovnavaj, lebo kazdy je iny, vela stastia!

svetlovlaska37
6. feb 2024

@niktooooo ahoj..uz ta to prebolelo?

niktooooo
autor
6. feb 2024

@svetlovlaska37 ďakujem za opýtanie. Pravdupovediac je mi lepšie možno tak posledné tri mesiace .dovtedy to bolo naozaj zle..len som sám seba tryznil. Možno nedokázal skôr pochopiť veci. Čím ďalej som strácal sám seba svoju sebahodnotu. Nebolo to dobré .dnes už viem že mi len zrkadlila to ako som sa ponižoval a otravoval...proste v nej niečo vyprchalo necítila to tak a ja stále a stále zaseknutý. Už je to lepšie ovládam myseľ . Žijem spokojne tak ako to prijatím reality a možno aj porekadla ,, že keď to tak je, tak to tak asi malo byť, som snou blokovany všade úplne všade žiadny kontakt ...čo už

Strana
z2