Nemám rada ranný sex
Ja viem že je to chúlostivá téma, ale chcela by som vedieť či som len ja taká divná... neznasam vikendy keď je priateľ ráno doma, pretože prvé keď sa zobudi (budi sa skoro, keďže je zvyknutý že do prace vstáva o pol 5) mi ide rukou medzi nohy a chce mat sex. Ja som ráno extrémne unavena a vždy sa snažím využiť každú chvilu kým nam ešte spi dieťa pretože cez deň je ako keby vypilo niekoľko energeťákov naraz. Niekoľko krat som mu už povedala že si ráno chcem pospat a že nemám chuť ani vstať a nie to ešte mat sex no on si nikdy nedá pokoj a ešte je ofučaný že chcel mat konečne krásne ráno a ja ho skazim... ale mne jednoducho ranný sex príde skôr ako odpudivý (ranný dych, rozospaty, unaveny bez energie a navyše ma boli celé telo lebo mám kadejake polohy pri spanku) a ja už naozaj neviem ako mu to mám povedať aby mi dal ráno pokoj bez toho aby sa urazil. To som naozaj jediná ktorá neznáša ranný sex?
Ranmy sex neznasam aj ja. Nespravim sa nikdy rano. Ale manzel to ani nevyzaduje. Vacsinou mame sex v noci zo spanku a to je pecka 🤣 kolkokrat ani neviem a zobudim sa na to,ze mame sex...
@rebekamarcusko 😂😂😂
Je to vekom a ci mate male deti. V 20-30 chlap potesi, ked ta rano chyti, v neskorsom veku hladas panvicu, ze co otravuje.
@liljana vobec to nie je pravidlom, u kazdej to je inak
Ani ja to nemám rada. 🙏 Nie si vôbec divná Danny sex je nechutný a neohrabany človek ešte na pol spi a ten pot plus zápach z úst
@h2 pre mna je skoro aj o 7 mej
Ja tiež ranný sex nemám rada, neviem ani zvlhnut ani sa urobiť(v živote sme mali takto styk asi tak 3krat viac nie) ... Ale môj je taky ze co ja poviem to platí a žiadne prehovaracky poviem ze nie tak nie a nechá ma spať koľko chcem... My keď máme sex tak len večer alebo poobede keď máme obaja chuť a sme oddýchnuty
@elizabet173 ano tak to ma byt, on jej ruku medzi nohy ona jemu voditko so psom do ruky 😂😂
@rebekamarcusko áno presne 😃😂
Hahaaa ranny sex 😂 kamarat ma raz volal na bike rano o 5:30 a vravi: " Neboj sa, to je jak ranny sex. Nechce sa ti do toho ani za svet, ale uz ked je po tom, povies si ake skvele to bolo." 🤣 A ma pravdu. Tiez nie som fanusikom ranneho sexu, nikdy som ho neiniciovala a asi ani nebudem, ale manzel ho ma praveze najradsej, takze sme museli pristupit ku kompromisu 😂
@janaakt bože ženy, to ja keď vám poviem, že môj muž navrhol ranný sex o 4:30, keď sme spolu vstávali na rannú smenu do práce, že však stihame, nie? 😂
Ja som tiež ráno unavená, takže chápem, ale u nás sa jaksik ani jemu do toho nechce 😀
Ja vstavam skoro a rano mam strasnu chut, ale manzel je spac, takze nic z toho. Ako on mi vzdy povie, co som ho nezobudila, ale ked som to parkrat spravila, ani nevedel, ako sa vola a nie aby nieco bolo 😂 este pred dietatom to obcas islo, ked bolo rano o 8., nie o 5. 😀
ja ho mam rada. Niekedy ked si rano davam venušine guličky, tak to nevydrží a skočime po sebe, dáme si ranný sex

No to by videl ten rozruch keby ma rano zobudil kvoli sexu🤣🙈 Rano na mna neni dobre rozpravat nie este sa pokusit o sex🤣