icon

Nepáčia sa mi muži nad 30 rokov

jsbb
4. jan 2023

Nepáčia sa mi muzi nad 30 rokov. Ja mam 37 a majú o mna zaujem iba "starí" muzi. Nepáčia sa mi preto, lebo muzi 30+ mi pripadajú vychcanejsi, vypocitavejsi a ze by mali väčšie IQ ako mladí, sa tiež nedá povedať. Ako a kde ste vy našli niekoho schopného a mladého? Už mi to ide na nervy s tými mužmi ani mladý ani starý.

vanessad1
4. jan 2023

@jsbb podľa mňa tetuška ste chorá 😂 vo vašom veku majú založené rodiny a nie po deťoch sa obzeraju… Ano dovolím si povedať že dvadsatnici suu ešte deti keďže sama som v takom veku aj môj priateľ a nemyslím si že sú vyspelí nejak hahah v tom veku chlapi 😀

h2
4. jan 2023

@vanessad1 Ona práve vyspelého nechce. Lebo vyspelý je vychcaný a vypočítavý. 🤦🏻‍♀️

qwerty2
4. jan 2023

Ja mám 26 (a to už sa sama nepovažujem za mladicu) a priznám sa, že tiež mi neprídu 30níci nejak atraktívni. Príde mi, že muži sa o seba až toľko nestarajú ako ženy a starnú oveľa rýchlejšie (majú pupky, šediny, sú plešatí atď.). Ženy 30níčky podľa mňa vyzerajú lepšie a mladšie než muži 30níci. Trik je bohužiaľ v tom, že väčšina mužov je vypočítavých a vyberajú si ženu primárne na základe vzhľadu. Môže mať aj IQ húpacieho koníka, jemu to je fuk, hlavne nech dobre vyzerá a je čo najmladšia. A potom sa častokrát stane, že keď mladosť a krása pominú, tak ju muž vymení za nejakú mladšiu.

V komentári nado mnou baba píše, že pozná také 2 páry kde je žena staršia. Ja si viem vybaviť napr. Táňu Pauhofovú alebo Adelu Vinczeovú, ktoré majú mladších manželov. Mám tiež dve kamošky, ktoré chodia s mladšími partnermi (jedna je staršia o 4 roky a druhá o 6, ale je pravda, že sú baby nadpriemerne pekné). Ale toto býva skôr rarita. Ak by si si hľadala mladšieho partnera, tak určite v tom zohrá rolu aj to, či vyzeráš mladšie na svoj vek. Ale úprimne, keď máš 37, tak podľa mňa 30ník keď ťa balí nie je vôbec zlé. Horšie by bolo keby mali záujem iba chlapi 40+. Treba hľadať ďalej pokiaľ nenaďabíš na niekoho s kým si budeš rozumieť (bez ohľadu na to, či bude od teba mladší alebo starší) a určite nevezmi prvého čo príde pod ruku len kvôli tomu, že je mladší alebo kvôli strachu zo samoty. Držím palce!

lalenka33
4. jan 2023

Tak máš 2 moznosti : zaplať si mladého gigola alebo si kúp vibrátor. Je podla teba úchylné keď 26 ročný chodí so 16 ročnou, ale ty si neprídeš úchylná, keď chceš zajačika. No skús ešte v osade. Tam isto najdeš aj 10 ročného čo ťa pretiahne. Prípadne hľadaj neskúseného panica, ktorý bude chcieť zaučiť od milfky.
Neviem, kde žiješ ty, ale dnešní mladí chlapi sú všetci na jedno kopito. Tie účesi, oblečenie, kabelky, brady ala turecka telenovela, no katastrofa.

vanessad1
5. jan 2023

@h2 pane boze teta sa zbláznila 😂 psychiatria ju určite záchrani nechcem nič hovoriť ale žiaľ aj take staré ku*vicky sa nájdu a nech mi nikto nepovie že nieje hah lebo toto nieje normálne podľa mnaaa sorrko

erikavesela
5. jan 2023

@qwerty2 no ons v 37 uz vela casu na vyber nema, bude rada, ak vobec niekoho najde...

annamarin
5. jan 2023

Skús hľadať po párty alebo niekde v okolí vysokých škôl.

qwerty2
5. jan 2023

@erikavesela Tak myslím, že vždy je lepšie byť sama ako s nejakým blbcom čo príde prvý pod ruku len aby nebola sama. Potom o pár rokov tu bude téma single matka s dieťaťom.

lucinka1988
5. jan 2023

@jsbb Problém bude zrejme len v mentálnom nastavení ako takom, nie vo veku...Poznám x žien, ktoré vyzerajú oveľa lepšie ako 25 ročné a to im ťahá na 40, dokonca tie mladšie vyzerajú pri nich pomaly ako tety a poznám aj x šťastných párov, kde je muž o 10 rokov mladší, má pri sebe atraktívnu udržiavanú ženu, čiže na pohľad vek nikto nespozná plus si výborne rozumejú a tí chlapi si vedome hľadali staršiu, všetko sú to muži pod 30. Poslednú dobu čoraz viac chlapov v tomto mladom veku nechce ženy rovesníčky..Ja sa im veľmi ani nečudujem inak..Zase sa nebavíme o 40 ročnom a 70 ročnej...Skôr teda to mentálne nastavenie možno zmeniť

lasoli
5. jan 2023

@jsbb tak uz ti ide na 40tku ,ja si nemyslim ze zeny v tomto veku su atraktivne,skor aj ti stari co pises budu s 30tnickami ako 40.
Ale napriklad mojej svagriny kamaratka ma 23rocneho,ona 37 ziju v UK. ja ked som mala
30 ma balil 21 rocny student mediciny .Ale v 40 uz asi tazko by som zbalila 27roxneho;)

lasoli
5. jan 2023

@jsbb ale inak kebyze som slobodna v 37,asi by nolo tazke si najst normalneho,lebo ti 40tnici im asi naozaj makne mozog,hladaju si mlade baby ,co by mohli byt ich dcerami.
Ale zasa su aj muzi co sa im starsie pacia,napr taka Zdena Studenkova a im to normalne klape,kamaratka sa tiez rozviedla a ma o 11r mladsieho snubenca su aj taki co sa im nepacia mlade dievcata.A Ozaj je uchylja ked 26r randi z 16 r to mi prode skor uchylne ako ked 37 si najde 30r

mirko84
5. jan 2023

@qwerty2 no povedat, ze chlap sa o seba nestara, lebo ma plesinu je to iste ako ked ja poviem, “zena sa o seba nestara, lebo ma male prsia”. Bud mas nejaky zazracny pripravok / sposob ako zabranit vypadavaniu vlasov (to by si ale asi bola miliardarka), alebo patris do kategorie ludi, co odsudzuju inych za nieco, co nevedia ovplyvnit

huxy
5. jan 2023

@jsbb a to nie je už uchylacina, keď ty chces o 10 rokov mladšieho, a nemáš na seberovneho (tvoje slová keď chlap chodí s o 10 rokov mladšou)? Myslím že tvoj najväčší problém je v tvojej hlave

lucinka1988
5. jan 2023

@lasoli nič nie je čiernobiele, povedať, že ženy v 40-tke nie sú atraktívne je ako povedať, že jablká sú len zelené😉🤷‍♀️Súdiac napr podľa seba, mám 34 a balia ma chlapi vo vekovej kategórii od 25-60, nonstop, všade..Som síce šťastne vydatá a nestojím o to, ale je to fakt..Dokonca sa mi to nie raz stalo aj medzi mojimi študentmi vo vekovej kategórii 19-23 rokov..Btw- moja mamina má 60 ale s prehľadom by výzorom a atraktivitou schovala do vrecka aj mnohé moje rovesníčky, naozaj mnohé..A priazeň od mužov má tiež nie malú, vo vekovej kategórii od 35 vyššie.Je to o tom, ako sa žena o seba stará, ako je atraktívna pre druhé pohlavie a to určite nie je o veku..Takže🤷‍♀️Autorka má ale skôr iný problém, a tým isto nie je vek 37 rokov..Nebavíme sa o 70 ročnej babke..

31majka12
5. jan 2023

@jsbb veď hľadaj takého čo vyzerá k svetu...hovorí sa že vek je len číslo ..☺️.
Nie každý starší je vychcany...tiež si asi prešiel svojim "peklom " a preto nemusí uveriť každej čo mu vojde do cesty.
Ja osobne keď som si pred dvomi rokmi hľadala partnera...som mala väčší problém ako máš ty ...bola som rozvedená a s dieťaťom...a čuduj sa svete ..našla som slobodného bez záväzkov a mladšieho 🤣...
Treba na to čas .....a pevné nervy ☺️

athom
Odpoveď bola odstránená
lenjaona
5. jan 2023

@jsbb každý ma svoj vkus, ja zas nemusim rovesníkov ale skor o 10 rokov starších.... Moj otec ma 61 avsak vyzera uzasne na 50 je fakt fesak a bezne idu za nim mlade mal 25 rocnu priateľku predtym 36 rocnu a bez problému
Ak mas co ponuknut mladšiemu skus
Su mladsi ktorý idu za tzv milfkami ci ako sa to nazýva

mimikarol
5. jan 2023

Poznám jedného 27 ročného čo má už druhú frajerku po 30tke. Jedna má 34 a tá predtým mala tuším 36. Chces kontakt? 😅

niekto2hy
5. jan 2023

Slobodné aj rozvedené angličanky lietajú do Afriky.

rachel36a
5. jan 2023

@jsbb ja mam muza mladsieho o 9 rokov...nehladala som..nasli sme sa navzajom...

teleskop
5. jan 2023

@jsbb 🙂

annm81
5. jan 2023

@jsbb Poviem ti krutú pravdu. Tí starí schopní a nevychcaní sú vo vzťahoch so starými schopními a nevychcaními ženami. Vzťahy začali ešte v dobe, keď boli mladí, schopní a nevychcaní. Vzťah je tak trochu ako výmenný obchod - koľko toho dokážeš ponúknuť, toľko nárokov si môžeš klásť na partnera.

katka0123
5. jan 2023

@jsbb skus chlapov 40+ 🙂

kristiii
5. jan 2023

@jsbb ja ti z časti rozumiem. Nie z tej, že by som chcela chlapa do 30 😁, ale z tej, že z tých okolo 40-tky, ktorí sú voľní, nie je moc čo vyberať. A máš pravdu, ani čo sa týka výzoru, nech to znie povrchne ako chce (a nie, nemyslím tým plesinu či šediny, ale to čo vie človek pri troche snahy ovplyvniť). Ale zas, chlapi to rovnako určite vnímajú z opačnej strany.
Inak, poznám viacej dlhodobých vzťahov, kde je muž aj 10 rokov mladší, jedny sú spolu už cez 30 rokov, takže ani to nie je taký nonsens. Zaujímavé, že 40-rocny chlap a dvadsiatka je bežné a v poriadku, ale 10 rokov naopak a hneď je z teba uchylacka 🤦

zuzahajdulka
5. jan 2023

Pre boha, to ako tu niektore reagujete? Ako robosi zo stvrtej cenovej. Autorka normalne vecne nahodila svoj nazor, a pyta sa o radu, kde by takeho nasla. Nie na vas nazor, ci sa jej smu pacit mladsi.
@jsbb, plne ta chapem, ja si tiez pomaly pripadam ako pedofilna, ale co si budeme rozpravat, mlady clovek je jednoducho atraktivnejsi fyzicky a milsi a neskazenejsi povahovo. Z rovnakeho dovodu som mala vzdy mladsich frajerov aj ked teraz manzel je o par rokov starsi. Na volny vztah rozhodne radsej vekovu kategoriu ako uvadzas. Kde najst? Tazko povedat, asi kdekolvek, ak budes vyzarovat, to co ich zaujme. Byt fyzicky pritazliva je must, ale treba byt aj mentalne mlada, vediet sa bavit ako mlada, mat viac bezstarostnosti, nadhladu, neofrfliavat, nekritizovat vsetko, dat im volnost. Drzim palce.

toskanka
5. jan 2023

Kokos, to čo je toto za téma 😂😂😂

viestta
5. jan 2023

Ono ti vychcani ju prečítajú hneď a zistia, že až takou sexuálnou podvyzivou netrpia aby o ňu opreli. Mladí ešte teoreticky by ju neprečítal, ale prečo by opierali o starú, keď môžu o mladé? Keď silou mocou chceš mladého, zaplať. Každý si rad privyrobi, a ešte si pri tom môže, nemusi, aj užiť. A tebe netreba vysokoškoláka stačit ti musí mocný stavebný robotnik. Vysokoškolák by sa s takým materialom ako si ty nezahadzoval.

zmrzlinka2021
5. jan 2023

@jsbb

Ja si zas myslim, ze vek 37 vobec nehovorí o človeku, že je starší - sú to zeny velmi aktívne, krásne, šikovné.

otázka je, či chces sa vydávať a mať deti alebo len "mať niekoho"...

miriam11
Odpoveď bola odstránená
tiumen
5. jan 2023

Joj ženy, by ste sa čudovali, koľko mladých zajkov (okolo tej 20ky) chce staré 😁
@jsbb ak ti ide s nimi len o sex, treba len hľadať na správnych miestach 😁