Nepovedala som pravdu o počte partnerov
Ženy spravila som nesprávnu vec, ani neviem prečo.
Riešili sme s partnerom minulosť, zážitky.. dostali sme sa k sex partnerom..
keď on priznal počet 1 ženu - vybilo mi to dych a ja hlúpa som sa hanbila za seba a miesto počtu 8 som povedľa len 4 .. keďže ostatne boli len jednorazové.. hrozne sa hanbím zs to, veľmi ka to trápi a spätne mu to povedať, že som klamala je hrozne ..
stalo sa to už niekomu?
ved to už bolo čo riešiš minulosť nechaj to tak ani ja s partnerom som neriešila koľko vzťahov mal ON a koľko ja načo je to naša vec ved predtým sme sa nepoznali.
Keď ťa má rád, má ťa rád takú aká si bez ohľadu na počet partnerov v minulosti..si myslím že je zbytočne sa hrabať v niecom čo bolo
Jedina situacia ked treba povedat absolutnu neprikraslenu pravdu je, ked sa ta zachranar spyta ,, Co a kolko Ste vzali?" Cize zredukovat pocet partnerov je uuuplne OK 😂
Nie, už to nerieš. Isto sa dodatočne nepriznaj s vyšším cislom.
@petamich Ja na druhej strane nerozumiem, ako môže niekto fungovať s človekom, koho minulosť nepozná... ja napríklad chcem vedieť o partnerke všetko a k tomu patrí aj jej sexuálna minulosť. Rešpektujem, že každý sme iný, len pre mňa je to prirodzené presne naopak...
@marseillefan no a preto mam za manzela niekoho ineho 🙂 ja samozrejme manzelovu minulost poznam ale k tomu, aby som mohla povedat, ze ho poznam a poznam jeho minulost nepotrebujem vediet pocet jeho sexualnych partneriek ani detaily s tym suvisiace
Moj priatel mi tiez na zaciatku natliachal blbosti 😂 lenze ja mam dobru pamat a z casu na cas pride debata, kde sa prizna a ked mu pripomeniem jeho vtedajsie tvrdenie, len sa smeje "Ano? Toto som ti niekedy povedal?" A obaja sa na tom zasmejeme 😃 to su nepodstatne veci, vas vztah zacina od nuly a to je podstatne
ako ja by som to uz nechala tak, ako aj tak nechapem, k comu je nieco take dobre. malo by sa riesit to co je teraz a nie to co bolo. vracat sa do minulosti sa v niektorych veciach proste neoplaca
A pred kým sa akože hanbíš za 8 partnerov? Je niekde napísané, že koľko sex partnerov môže mať žena? Nie je. Tieto predpotopné reči o tom ako žena musí byť dobre že nie panna a o kľúči a zámku...už to treba poslať do prd*le.
nie neklamala som pred partnerom ked sme sa o tom bavili , nemala som preco. Jednorazovku som nikdy nemala ani mat nechcem. To dokaze s prepacenim len nadrzana osoba ktora je lahostajna voci zdraviu, nezodpovedna a neviem ovladat svoje pudy a vasne. Kedze som mala len partnerob s ktorymi som bola roky i ked to v zavere nevyslo a vo veku 37 r su to 4 partnery tak som nemala co klamat a neklamat.
@petamich ja to takto neberiem pre mna je dolezite vediet minimalne pre zdravie
@marseillefan presne
podla mna v pohode ja pri tejto odpovedi od zeny vzdy vynasobim x3 alebo x4 mozno to pozna aj ten tvoj :D

Na svete sa rodi statisticky viac chlapcov, do 20-tky sa to vyrovna, do 30-tky sa to drzi rovnako a potom je viac zien, muzi zomieraju viac a skor. Takze do 30-tky maju muzi aj zeny zhruba narovnako sex. partnerov, len muzi zvyknu zvelicovst a zeny zatlkat. Ja by som to uz nechala tak