Nepovedala som pravdu o počte partnerov
Ženy spravila som nesprávnu vec, ani neviem prečo.
Riešili sme s partnerom minulosť, zážitky.. dostali sme sa k sex partnerom..
keď on priznal počet 1 ženu - vybilo mi to dych a ja hlúpa som sa hanbila za seba a miesto počtu 8 som povedľa len 4 .. keďže ostatne boli len jednorazové.. hrozne sa hanbím zs to, veľmi ka to trápi a spätne mu to povedať, že som klamala je hrozne ..
stalo sa to už niekomu?
minulosť je minulosť a čo ty vieš, možno ani on nepovedal pravdu, vačšina ľudí v týchto záležitostiach klame, lebo keby ti povedal, že prekotil 20 báb, tak to nerozdýchaš asi
ja nejako nechapem tejto potrebe povedat aktualnemu partnerovi pocet byvalych partnerov/milencov 😅 my sme si s muzom nic take nepovedali, nijako to neovplyvnim, co je malo/vela je subjektivne, tak na co 🙈 nechaj to uz tak...nevracaj sa k tomu
@petamich suhlasim, tiez sme to nikdy neriesili. Minulost nezmenis, mozes len zit v pritomnosti a tvorit buducnost.
Ďakujem vám. 🙏🏻 Veľmi mi pomohli vaše odpovede. Ozaj som sa trápila preto
Tiež som to uroimne prvý krat zažila, že sa niekto pýta na to 😄 asi preto som tak spanikarila
Podla mna ani on nepovedal pravdu 😀. Ale zas, dobre si urobila , netreba všetko prezradzat 😉
@petamich presne ja to tiež nechápem. V živote by ma nenapadlo sa to opýtať. A autorka... Kašli na to, určite mu to nehovor.
Kto toto potrebuje riesit, nerozumiem. Moj muz sa ma nikdy na toto nepytal, nikdy ho to nezaujimalo. Tovno mi povedal, ze minulost sa nezmeni, nepotrebuje ju, a dolezite pre neho je to, co spolu mame a nasa buducnost. A koniec. Je mojim manzelom 8 rokov, a ja som jeho uplne prva zena, ktorej dal bozk, a cokolvek suvisiace s intimnostami, on moj nie. Ale jeho to nikdy netrapilo.
Tiež som znížila počet partnerov.Nieje potrebné aby to vedel.A možno aj on znizil číslo
A naco to potrebuje vediet, ci ich bolo 5, 9 alebo 17. To je uplne jedno, vsak to bolo davno, ked ste spolu neboli, tak nechapem. My taketo veci vobec neriesime.
Kamoska zas povedala pravdu, ale ona ich mala fakt veľa asi cca 20 a keďže jej priateľ je manipulatívny debil tak to na ňu stále vyťahuje a útočí a rieši dookola.
Takže aj z tohto dôvodu by som radšej pravdu nepovedala ak ich je viac
Tuším v Prci prci prcičky bola taká teória o počte sex. partnerov, že keď žena povie číslo, treba vynásobiť dvoma 😅
Určite to už pred ním nerieš, kašli na to. Je to minulosť,vtedy ste sa ešte ani nepoznali, nemá to prečo rozoberať.
Preco by sa mal clovek hanbit za pocet partnerov? Na tvojom mieste to uz neriesim.
Ja nerozumiem tomu, prečo číslo znižovať??? Ja som za pravdu a nemám najmenší problém priznať, s koľkými mužmi som bola. Nehanbím sa zato, že som mala dvoch mužov v svojom sexuálnom živote.
ja nechápem, prečo toto ľudia riešia? Keby sa ma toto niekto opýtal, tak na rovinu mu poviem, že o tomto sa baviť nebudem a hotovo. Keby to malo byť preňho dôležité a trval by na odpovedi, tak by som sa s ním rozlúčila a viac sa s ním nebavila. Ono totiž neexistuje na to správna odpoveď a druhá strana nebude nikdy spokojná s odpoveďou, takže to nepotrebuje vedieť. Je úplne jedno či 0 alebo 100, nijako to aktuálny neovplyvní. Akákoľvek odpoveď vždy vyvolá pochybnosti na druhej strane.
@janulka1802 ja zase nerozumiem, ako prispeje ku kvalite vzťahu debata o počte sexuálnych partnerov. Nikdy sa ma žiadny na to nepýtal, ani mňa to nikdy nezaujímalo
Spovedat sa mas jedine Bohu.... Nikomu inemu😃😃😃🙏takze nie nespravila sichybu. Len by si mu ublizila... A na co?
Nechápem načo takéto veci si ľudia hovoria, sú veci, ktoré podľa mňa by mali odstať len u človeka, že by sa nemalo, nemusí sa o nich baviť. Každého je to osobná vec, každý si prešiel niečím iným.
Ako sa hovori a vyzera, ze je to pravda. 🙂 Ked povie muz pocet partneriek, predel to dvomi, lebo sa chce trochu vytiahnut, aby nebol za neskuseneho. Cislo, co povie zena, mozes prenasobit dvomi, lebo nechce, aby ju povazovali za "prilis skusenu". 🙂
@elizabet173 Neviem, nerozumiem tej poznámke, prečo by to malo prispieť ku kvalite vzťahu??? To je už na každom páre, či sú v tomto úprimní, otvorení alebo si to chcú nechať pre seba. Niekto to chce vedieť, iný to chce zatajiť, ďalší klame. Mne by vadil veľký počet partneriek, proste nie, ale inej žene by to kľudne aj imponovalo. S manželom nebol najmenší problém si povedať takú vec jeden druhému. A ako to majú ostatné páry ma netrápi.
Ked povie muz pocet, treba si vydelit troma, pri zene vraj vynasobit troma 😃 takze si v norme, kazda, co ich mala viac, si uberie
A myslíš ze on ti povedal pravdu? Ze jednorazove nemal? Prosim ta 🙈
@janulka1802 myslela som to tak, že na túto témy by som sa s nikým nebavila, ak by sa ma na také niečo pýtal partner, tak má veľké mínus. Mňa nezaujíma, koľko mal predo mnou partneriek, je mi to fuk. Či mal niekto jedného partnera, alebo dvadsiatich nijako to kvalitu ďalšieho vzťahu neovplyvní, tak som to myslela

Vykašli sa na to už, nic mu nevrav,zahod za hlavu ako tie jednorazovky. Je to minulosť,a tam to aj treba nechať.