icon

Nepovedala som pravdu o počte partnerov

22. jún 2022

Ženy spravila som nesprávnu vec, ani neviem prečo.
Riešili sme s partnerom minulosť, zážitky.. dostali sme sa k sex partnerom..
keď on priznal počet 1 ženu - vybilo mi to dych a ja hlúpa som sa hanbila za seba a miesto počtu 8 som povedľa len 4 .. keďže ostatne boli len jednorazové.. hrozne sa hanbím zs to, veľmi ka to trápi a spätne mu to povedať, že som klamala je hrozne ..
stalo sa to už niekomu?

Strana
z2
tenerifka
22. jún 2022

Na svete sa rodi statisticky viac chlapcov, do 20-tky sa to vyrovna, do 30-tky sa to drzi rovnako a potom je viac zien, muzi zomieraju viac a skor. Takze do 30-tky maju muzi aj zeny zhruba narovnako sex. partnerov, len muzi zvyknu zvelicovst a zeny zatlkat. Ja by som to uz nechala tak

dilino
22. jún 2022

ved to už bolo čo riešiš minulosť nechaj to tak ani ja s partnerom som neriešila koľko vzťahov mal ON a koľko ja načo je to naša vec ved predtým sme sa nepoznali.

lilly16
22. jún 2022

Keď ťa má rád, má ťa rád takú aká si bez ohľadu na počet partnerov v minulosti..si myslím že je zbytočne sa hrabať v niecom čo bolo

heidy222
22. jún 2022

Jedina situacia ked treba povedat absolutnu neprikraslenu pravdu je, ked sa ta zachranar spyta ,, Co a kolko Ste vzali?" Cize zredukovat pocet partnerov je uuuplne OK 😂

ankare
22. jún 2022

Nie, už to nerieš. Isto sa dodatočne nepriznaj s vyšším cislom.

nurielka
Autor odpoveď zmazal
marseillefan
23. jún 2022

@petamich Ja na druhej strane nerozumiem, ako môže niekto fungovať s človekom, koho minulosť nepozná... ja napríklad chcem vedieť o partnerke všetko a k tomu patrí aj jej sexuálna minulosť. Rešpektujem, že každý sme iný, len pre mňa je to prirodzené presne naopak...

petamich
23. jún 2022

@marseillefan no a preto mam za manzela niekoho ineho 🙂 ja samozrejme manzelovu minulost poznam ale k tomu, aby som mohla povedat, ze ho poznam a poznam jeho minulost nepotrebujem vediet pocet jeho sexualnych partneriek ani detaily s tym suvisiace

nika3136
23. jún 2022

Moj priatel mi tiez na zaciatku natliachal blbosti 😂 lenze ja mam dobru pamat a z casu na cas pride debata, kde sa prizna a ked mu pripomeniem jeho vtedajsie tvrdenie, len sa smeje "Ano? Toto som ti niekedy povedal?" A obaja sa na tom zasmejeme 😃 to su nepodstatne veci, vas vztah zacina od nuly a to je podstatne

greywolf
23. jún 2022

@emmi101 nemyslim si ze je jedno ci 3 alebo 17. Nieco to napovie o promiskuite. Osobne by som nechcel byt dalsi 20-ty v poradi. Mozno dospeje a bude verna, alebo sa bude kurvit stale. (Nezalezi od pohlavia, plati to aj opacne)

silvia_pekna
23. jún 2022

ako ja by som to uz nechala tak, ako aj tak nechapem, k comu je nieco take dobre. malo by sa riesit to co je teraz a nie to co bolo. vracat sa do minulosti sa v niektorych veciach proste neoplaca

acrobaleno
23. jún 2022

A pred kým sa akože hanbíš za 8 partnerov? Je niekde napísané, že koľko sex partnerov môže mať žena? Nie je. Tieto predpotopné reči o tom ako žena musí byť dobre že nie panna a o kľúči a zámku...už to treba poslať do prd*le.

akinom0077
23. jún 2022

nie neklamala som pred partnerom ked sme sa o tom bavili , nemala som preco. Jednorazovku som nikdy nemala ani mat nechcem. To dokaze s prepacenim len nadrzana osoba ktora je lahostajna voci zdraviu, nezodpovedna a neviem ovladat svoje pudy a vasne. Kedze som mala len partnerob s ktorymi som bola roky i ked to v zavere nevyslo a vo veku 37 r su to 4 partnery tak som nemala co klamat a neklamat.

akinom0077
23. jún 2022

@petamich ja to takto neberiem pre mna je dolezite vediet minimalne pre zdravie

akinom0077
23. jún 2022

@marseillefan presne

hayabusa1337
2. júl 2022

podla mna v pohode ja pri tejto odpovedi od zeny vzdy vynasobim x3 alebo x4 mozno to pozna aj ten tvoj :D

Strana
z2