Neprišiel za mnou
Ahojte, ja som tu pred týždňom písala, mala som ísť k mužovi, s ktorým som randila na víkend. Nakoniec som šla a vyspali sme sa spolu. Víkend bol fajn, zaviezol ma domov a sľúbil, že tento víkend za mnou príde. Večera nemohol, že príde dnes.Popravde som sa tešila, zariadila som si všetko, aby sme mohli ísť večer von a on, že jeho psíkovi není dobre a bla bla bla. Asi hodinu pred tým ako mal prísť. Tak som mu narovinu napísala, že ja niesom blbá, že viem ako to asi je, že už má na o zore asi inú, trofej už získal viac mu už netreba. Tak sa urazil, že ako si môžem o ňom také myslieť, že on není kurevnik atď. Neviem ci som správne zareagovala. Ale dotklo sa ma to. Mi napísal, že on príde zajtra alebo pozajtra, ale to už není ono..ja už šance nedávam a sklamalo ma to veľmi.
Hmm a čo keď jeho psíkovi náhodou naozaj bolo zle?
No a teraz co? Dame si Deli. 😂😂😂
No stalo sa, situaciu si vyhodnotila spravne , ze o teba nema zaujem a mal ta pre chvilkove potesenie. Tym to hasne, ignoruj ho a hladaj dalej.
Stiahla by som sa, nemala si nič písať....ak záujem má, príde, ak nemá-delete
Vytusila si spravne, kasli na nho
myslim, ze to nema zmysel, ked mu uz teraz neveris. tiez by som bola sklamana ako ty, ale nepisala by som mu, ze si vymysla a uz ma trofej atd. jasne, mozno ano, ale co ak nie? v kazdom pripade je to uz asi jedno, ty sa hnevas a teda ja na jeho mieste by som sa uz tiez velmi nechcela stretavat, keby ma niekto obvinil z klamstva.
Ťažko povedať, vyhovoril sa v piatok, možno sa mu fakt nechcelo (bol unavený atď.) a v sobotu, to je zákon schválnosti, mu možno ten pes fakt ochorel ... no za mňa si nereagovala dobre, ja osobne takéto urýchlené závery, hysterické záchvaty nemám rada ... sám Ti dal vedieť, že nepríde, nemusela si mu vyvolávať, že mešká atď. ... ťažko povedať, ako sa zachová ... no ja by som partnera, ktorý hneď ide do extrému ako Ty, nechcela.
Ja si myslim,ze obidvaja máte tak trošku pravdu. Ked ste sa už takto intimne zblížili,a zrazu nevie prísť,väčšinu by napadlo, že ten dotyčný chcel len sex. Že si mu toto v hneve a v sklamaní napísala,tiež pochopim,clovek v afekte vela veci povie-urobí,co neskor olutuje. On mozno tiez hovoril pravdu,a preto sa nahneval....a celý tyzden sa ako choval?volal ti? Pockaj par dni,ci pride,ci nie. Ak príde,vydiskutujte to,aspon uvidis,ako sa zachová...ak nepríde,si o skúsenosť bohatšia, nabudúce budeš opatrnejšia...svet sa nezrúti...
Autorka 🤦
@dzulli1980 pre Boha ja som mu nevyvoláva la ze mešká 🤦♀️🤦♀️🤦♀️to si kde vyčítala? 🤷♀️
ved ona pise, ze si mu nemusela vyvolavat v zmysle, ze nebolo treba - ze sam dal vediet...
@katarinakatka57 tak práveže celý týždeň sme si písali nonstop od rána až kým sme nešli spať, preto ma to prekvapilo..neviem co si mam o tom myslieť naozaj..
Ja som napísala, že si mu nemusela vyvolávať, že sám Ti dal vedieť, že nepríde ... kus sa ukľudni a čítaj normálne ... proste si to posrala, takto sa psychicky vyrovnaný jedinec nespráva ... za mňa je to jednoducho hysterická reakcia.
@anonym počkaj teraz,ako sa zachová on. A keby prišiel,kľudne,uprimne mu povedz,čo si cítila ked ti to napisal...za mna komunikáciou sa dá vyriesit veľa vecí...uvidis ako bude najbližšie dni...
Ak mu fakt ochorel pes tak si to posrala 😃
Pre druhý krát máš ponaučenie - hovoriť je striebro, mlčať je zlato. Ak sa ti to už pri druhej výhovorke nezdalo, mala si sa odmlčať a čakať čo spraví. Nie robiť závery a hysterčiť. Je možné aj že dosiahol čo potreboval, ale ty si mohla z toho vyjsť s gráciou a ukázať že o takého nestojíš.
Nie je to, že by sa vyhováral týžden. Ale ak naozaj nepríde ani zajtra ani pozajtra ako sľúbil tak je to jasné lebo 4 dni mu snáď do toho niečo nepríde....
A má psa?😃🤷♀️Akoze za mna,spravila si čo si chcela,isla si a vyspala sa s ním… ale takto sama seba označiť za trofej…🤷♀️Ja neviem,ti musí nejak veľmi na ňom záležať a tam je chyba… ešte chudák ani nemá s tebou nejaký vztah a už hysterciš… keď aj mal dobre úmysly a fakt nemohol,tak už asi nebude chcieť🤷♀️
Mozno si to vyhodnotila zle. A mozno spravne.
Kazdopadne, aj keby si stokrat pravdu mala, ze trofej uz ziskal, stratil zaujem, uz obhana druhu - nikdy toto chlapovi nepis/nevolaj/nehovor.
Posobis potom ako pochaba nezrela pubertiacka, co si dokazuje svoju prevahu, mudrost, pravdu a schopnosti detektiva orieska, aby si tak dodala stratenu dostojnost. A v realite to posobi zufalo.
Ten druhy nepocuje hrdé: Darmo tu predstieras, moj mily, vidim cez teba, citam v tebe ako v otvorenej knihe, mna tymi recami neoklames.
Ale pocuje zufale: Uz mi doslo, ze si ma iba vyuzil, a taaaaak ma to serie, ze som ti naletela. Ako som mohla byt tak sprosta, ja uboha.
Ak si presvedcena o svojej pravde, tak sa nou riad, to je ok. Ale neplieskaj ju druhemu do oci, ked nemas rukolapny dokaz, len svoj intuitivny odhad.
A ked to rozumne neurobis a ukaze sa, ze si situaciu skutocne zle vyhodnotila, mozes pokojne so ctou vycuvat a zmenit nazor. Nikto sa nic nedozvie. O svojej chybe vies len ty.
Takto mu chces dat pocitit svoj hnev zo sklamania (a pocitu, ze ta iba pouzil) a miesto toho sa len zhodis.
Ak ta nepouzil, pomysli si, ze si v skutocnosti toxicka, paranoidna a hlupa. Ze ti stacia tvoje domnienky a hned ho obvinujes.
Ak ta pouzil, v duchu sa ti smeje, ako sa bezmocne krutis od hnevu.
A este ta obvini a odkraca hrdo, lebo aj tak mu nic nemozes.
Nabuduce, ak uz budes mat podozrenie, ze ta nejaky muz pouzil a budes mat nutkanie dat mu vediet, ze ty to vies, nadhod to iba hravo. Ako humor.
Neboj sa, ak je vinny, jemu to hned dojde, ze vies.
Podľa mňa si to vyhodnotila správne. Keby mal záujem, tak určite príde. Chlap keď chce ženu, urobí aj nemožné, hlavne na začiatku vzťahu. Podľa mňa sa proste zľakol, že to berieš príliš vážne a preto neprišiel.
Myslíte, že ma cenu s nim naďalej komunikovať?
Ak náhodou aj mal ešte záujem, tak po tomto tvojom výstupe už určite nemá, môžeš uzavrieť kapitolu 😃
NIE
Po tom víkende ste si písali celý týždeň nonstop. Pravdepodobne sa teda staral, zaujímal, vyvíjal tiež nejakú aktivitu. A ty ho napokon po prvej nepríjemnosti obviníš, že má určite inú. Och joj. Celé zle. Ak si dobre pamätám, obaja máte nejaké záväzky, delí vás určitá vzdialenosť, nedá sa vám byť hocikedy spolu.... Naozaj si dobre rozmysli, čo vlastne chceš. Ak to akýmsi zázrakom teraz náhodou aj dáte, podnetov na domýšľanie príde medzi vami najskôr ešte celá kopa.
Podla mna si to trochu prehnala ale v podstate mas pravdu. Keby mal zaujem tak si ide nohy dolamat aby bol s tebou.
Mozno by som mu napisala spravu uplne neutralne ze som to prehnala a zvysok by som nechala na nom a viac by som sa mu nevnucovala. Uvidis ci sa bude snazit. Ak nie tak si mala pravdu a kasli na neho
Zle si vyhodnotila situaciu si myslim...
Vy ste sa spolu vyspali a dalsie stretko ste planovali az o tyzden.. Prebehla nrjaka komunikacia aj medzitym? Alebo len rovno dalsie stretko. A tym, zebon to teraz zrusil sa citis ponizena, ale jemu do hlavy a ani o psovi nevies nic a nevudis..
Ja ked som sa na 4. rande vyspala s teraz uz snubencom, tak to bolo take, ze sme sli zase do vinarne a potom som ho pozvala k sebe.. A bolo.
Na sruhy den som mu pisala, ze ci to nebolo unahlene alebo tak nejak a on mi napisal, ze nie, ze to bol skvely vecer a uistil ma, ze to nebola jednorazova zalezitost.. Ze len cakal na "trofej".
Edit: uz citam, ze ste si pisali aj dalej, tak to si to "trochu" prehnala
Tak mal "stastie", ze mu ten psik ochorel ...
Mohli ste mat pred sebou cely zivot, a vyvadzas pre jeden nevydareny vikend ...
Nejde mi to do hlavy, lebo zas niesme od seba až tak ďaleko, myslím, že keby veľmi chcel, tak príde..lenze také výhovorky, že nafta je teraz draha, nedá sa chodiť často, pritom je to polhodina cesty🤦♀️.. Na druhú stranu mi píše nonstop celý deň až kým nejdeme spať..asi sa na to vykašlem a aj keď som napísala, čo som napísala, tak to neľutujem, lebo pravdepodobne zaspal dobu..alebo je veľmi lakomy dat peniaze na tu naftu🤷♀️
Nafta je teraz drahá 😆🙈 prestaň sa mu ozývať, veď toto je ten prípad keď sa odpadky vynesú samé. Nech si nájde známosť poblízku aby si mohol ísť k nej šuchnúť na bicykli keď je taký lakomý.

nemusela si mu napísať o tej trofeji... zbytočne si ukázala ako ťa to všetko sklamalo...
druhý krát buď viac nad vecou..