Neprišiel za mnou
Ahojte, ja som tu pred týždňom písala, mala som ísť k mužovi, s ktorým som randila na víkend. Nakoniec som šla a vyspali sme sa spolu. Víkend bol fajn, zaviezol ma domov a sľúbil, že tento víkend za mnou príde. Večera nemohol, že príde dnes.Popravde som sa tešila, zariadila som si všetko, aby sme mohli ísť večer von a on, že jeho psíkovi není dobre a bla bla bla. Asi hodinu pred tým ako mal prísť. Tak som mu narovinu napísala, že ja niesom blbá, že viem ako to asi je, že už má na o zore asi inú, trofej už získal viac mu už netreba. Tak sa urazil, že ako si môžem o ňom také myslieť, že on není kurevnik atď. Neviem ci som správne zareagovala. Ale dotklo sa ma to. Mi napísal, že on príde zajtra alebo pozajtra, ale to už není ono..ja už šance nedávam a sklamalo ma to veľmi.
to s tou naftou je ovela horsia vyhovorka ako to s tym psom...
Ano nafta je draha, ale vies ako sa vravi: Kto chce hlada sposoby, kto nechce hlada dovody..Teraz mu napis len: "Adios zlaticko" a rovno ho vsade blokni.
Ja som tiez takto svojho casu cakal za prvou byvalou, ktorej bolo zatazko prejst 2 ulice kvoli mne. Potom som takmer paralelne nasiel zenu ktora pre mna chcela obletiet pol Europy :D Takze asi tak.
Nemala si mu hneď dať... zbytočne si naštvaná na neho...a keby som bola ním viac sa ti neozvem aj keby si dobiedzala...
Prečo sa sa mu takto vnucuješ dobiedzaš? veď trochu úcty ku sebe, keby chcel tak sa ti ozve aj sám 🤦 otázka znie načo si mu hneď dala?chlap má ženu dobíjať on ťa môže vnímať ako takú ľahkú no🤷🙄
Nechces nasadnut na autobus a prekvapit ho? To bybolo dokonale zavrsenie Vasho vztahu 🙂 Urcite spadne z noh ked Ta tam zbada a bude happyend 🙂
Nie, vazne kolko vyhovoriek este od neho potrebujes aby si pochopila, ze Ta nechce? Proste si sa mu nepacila, alebo od zaciatku vedel ze Ta ma len na zasun. Mozno sa cerstvo rozisiel a lieci si zlomene srdce takouto cestou.
Lakomy??? Tak cestuj ty za nim do frasa.
Za mna si to posrala uplne. Uz na zaciatku si ukazala, ze si hystericka a tade cesta pre Teba nevedie.
Čo ti napisal od tej hystérie čo si mu napísala? Mňa by odradilo to že nepríde lebo je nafta dráha. Mal tá iba na jedno a to už ma a ešte zábava na pisanie.
Jasne ze este aj zahra urazeneho a ze co si to o nom myslis 😂😂hadam si si nemyslela ze ti napise "ano, prepac je to tak mám ich rozrobenych viac a teraz sa mi ozvala Janka...".

A odvtedy,čo si mu napisala tu trofej,z on ti hento odpisal - odvtedy sa ozval? Lebo polhodina cesty nie je veľa. Moj muž býval odo mna cca hodinu,a cez tyzden šoféroval skoro hodinu,aby ma videl na 1,5 hodin,a zase šoféroval späť. A ráno skoro vstával do roboty. Takze za mna no, take vyhovorky...som si myslela, dalej byvate od seba...