icon

Nevera v manželstve. Ako sa s ňou vyrovnať?

6. mar 2025

Ahojte baby. Chcem trošku získať možno nejaký nadhľad a iné pohľady a možno aj trošku povzbudiť. Ide o to, že som zistila, že manžel mi je "zrejme" neverný. Minimálne si spolu veľa a každý deň píšu a ona ho "miluje" a on ju nechce stratiť, kedže niesom naivná tak predpokladám, že ide aj o fyzickú neveru aj keď tá psychická je asi ešte horšia. Ide o vydatú ženu s dvomi deťmi, mladšie je ešte škôlkarskom veku, staršia už skoro dospelá, normálne žije s manželom aj keď viem, že svojho manžela nikdy nemilovala, kedysi sa totiž tvárila ako moja kamarátka a bola so mnou v kontakte. Zato, ale silno veľmi miluje toho môjho 🤣. U nás je situácia taká, že máme malé dieťa okolo roka, vytúžené, vymodlené po umelom oplodnení a snažíme/ snažili sme sa aj o ďalšie, akurát, že som zistila čo som zistila. Nepýtam sa čo by ste robili, toto si musím rozhodnúť sama a s chladnou hlavou, ale asi viem aké bude moje rozhodnutie. Nepýtam sa ani čo poviete na môjho manžela lebo tuším 🤣. Ale čo poviete na ňu? Že takto ako 15ročná v pohode ničí dve rodiny, deti. Trošku dúfam, že možno sem chodí a prečíta si to, veď tiež ma malé dieťa. Tak ak áno tak len, že vďaka no. Buďte spolu šťastní, držím vám palce. Hlavne po večeroch keď bude v práci tak rozmýšľaj či aj tebe nerobí to čo mne. Alebo ty ho doma nechceš? Len si užívať a podporovať v tom tvojom smutnom živote? Trenky nech mu periem ja, že? A na deťoch takým ľuďom čo sa zamiluvávajú ako puberťáci záleží, alebo ich doma majú len ako invertár? Čo myslíte?

darkswan
6. mar 2025

Uprimne najviac by si sa mala hnevat na svojho muza, nie cudziu zenu, ale branis si ho podvedome lebo sa ho drzis ako kliest a nechces ho stratit…zvaz si, ci to ale zvladnes s nim byt a kazdy den na to mysliet lebo verit mu uz nebudes

lienka.7
6. mar 2025

@autorka je iba na tebe, pokial to mienis trpieť. Ja by som bola rázna, ziadne vypisovacky si s danou "damou". To co ma akoze byt? Keď nechape, kde je jeho miesto a ako sa chovať, nech sa paci, tam sú dvere.
Od tej ženskej nečakaj, ze sa spamätá. Tu pravdepodobne doma ten jej zanedbáva alebo možno podvádza tiež. Len tak sa nestiahne.

ina2405
6. mar 2025

@jumama tak s týmto nesúhlasím. Ona je teraz viac v roli matky, čo je normálne u každej normálnej ženy s malým dieťaťom a on má tým pádom ospravedlnenie na neveru? "Chudák" nevenovala sa mu? On sa asi málo venuje dieťaťu, keď má čas na iné ženy. Inak súhlasím, že nevera sa dá prežiť. Ale len vtedy, keď príde k priznaniu chyby a úplné uvedomenie si omylu.

karolinakr
6. mar 2025

ja vychadzam z toho, že spolu spali, hej? nejake vypisovanie štyridsiatnikov 🙂 tak neviem, či ma vyznam...či ty veriš tomu, že nič tam neprebehlo?

autor
6. mar 2025

@jumama dietatu som sa sice venovala, ale snazila som sa casto vecer venovat aj manzelovi ked mala zaspala, nebolo to u nas tak, ze sex raz za uhorsky rok a skor on nato nemal "cas alebo chut" ako ja. Nechcem vyzniet povrchne, alebo namyslene, ale vyzeram lepsie ako ona. Nieje to prave krasavica, posobi dost neprijemne a strhane, asi ma dost tazky zivot. Ja sa o seba staram, som stihla a vzdy upravena. Podla mna toto nieje o vyzore, ona mu dava nieco co ja nie. Asi je starostlivejsia a viac sa zaujima, je taky materskejsi typ, ja som materska len k svojim detom. Ale nemienim za toto davat vinu sebe.

autor
6. mar 2025

@karolinakr ja si myslim, ze spolu isto spavaju, len nato proste nemam dokaz, vypisovanie som videla na vlastne oci.

autor
6. mar 2025

@ina2405 dietatu sa venuje velmi malo, velmi casto som mu to vycitala a nechapala, teraz uz chapem. Je to jeho skoda, prichadza o tie najkrajsie chvile a o omnoho vacsiu lasku nez si oni dvaja vedia predstavit.

karolinakr
6. mar 2025

samozrejme, že robi chybu a henta " kamaratka" ..povedz to jej mužovi, čo sa serieš, nech vie, aku ma vretenicu doma

nicoletta98
6. mar 2025

Sprav screenshoty a pošli jej mužovi.
Takto, chyba je najmä v tvojim manželovi, ale ona pokiaľ vie, že ma ženu a dieta, tak je tiež vadná

krasneleto
6. mar 2025

ako seba poznam... dievcine by som nic nepisala, ale isla za nou a rychlo jej vysvetlila kde je sever... a radsej sa nepytaj co by bolo doma s muzom... osobne si nemyslim, ze tato situacia je smiesna, v prvom rade ries ale s rozumom svojho muza... tak dievcina ho asi nemiluje zo sprav ze ano, tomu neveris hadam... alebo si teda sadnite vsetci aj s dievcinkinym manzelom a nalejte si cisteho vina... jeho hadam nechces vynechat

petrao2
6. mar 2025

Mojej segre tiež tak preplo
Po 40 dve deti muž
A ona si nasla kamaráta
Švagor si ich oboch posadil(nie spolu)
Obaja tvrdia ze sa nič nestalo a moja sestra ostala za.....lebo pánko sa rozhodol ze chce rodinu a ona uhanala jeho
On bol ten chudák co nevedel a nechcel jej ublížiť
Ukončí to rázne a neber ohľad na nikoho iného len na seba

kiki68
6. mar 2025

Nicia obaja, proste take nenazrane svinky. Asi by som volala jej muzovi a sadla si s nim , podla toho jednala dalej. Ale za mna kontaktovat rozvodoveho pravnika a jej muz by mal spravit to iste. A prestat mu prat a vsetko. Ved ma inu. Nebudes sa snad o niekoho starat. Druhe dieta si mozes ked tak spravit s niekym geneticky vhodnejsim, mozno to aj lepsie pojde.

darkswan
6. mar 2025

A preco chces s nim druhe dieta, ked prvemu sa nevenuje?to druhe dieta chces len ty alebo aj on?

vilma7
6. mar 2025

Chudáčik tvoj manžel, uhana ho vydatá žena a on si s nou mevie rady.
No fakt si si zobrala chuja, čo už.

luccija
6. mar 2025

Klasický prípad pri malom dietati veľkých zmenách niekde som citala, že väčšina chlapov ženu podvedie v tehotenstve a prvom roku dieťaťa, alebo počas kríz zdravotných, keď sa riešia v rodine nejake problémy.
Teraz sú si vzácni tajomné zakázané vypisovanie si a určite aj viac, keď tak túžia byť spolu super tvoj muž bude určite rád žiť s dvoma cudzími deťmi niekde...asi zo spoločného by ste odišli obidvaja.
Zakázané ovocie chutí najlepšie.

autor
6. mar 2025

@darkswan obaja sme chceli druhe dieta, ale uz samozrejme nechcem

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
luccys
6. mar 2025

@darkswan Toto ani ja nechapem. Ak by som videla, ze muz nema o dieta zaujem, isto by som neplanovala druhe. A v tomto ich vztahu uz absolutne nie.

ina2405
6. mar 2025

Inak mali sme v rodine toto, ženatý švagor si písal s vydatou, aj spolu spávali. Švagriná išla za jej mužom a potom sa rozviedla so švagrom. Tá nevernica je so svojim paroháčom stále. Ex švagor to teraz moc ľutuje a snaží sa švagrinú získať späť.

ukulela
6. mar 2025

No, žena, klobúk dole za tvoj nadhľad a relatívne chladnú hlavu. Ja by som ho liatinovou panvicou po hlave skrstila asi.... Ja čítam a cítim, že hlavnú vinu dávaš jemu. od žien si len pýtaš názor na ňu. Áno, je to čupka. Zrejme doma necíti city, tak ich vysáva inde. Je to chudera a ten tvoj chuj. Ries to rázne a jasné nedaj sa naťahovať. Držím ti palce.

pseudomonas87
6. mar 2025

Uffff, tá ženská je mrcha, to je jasné , a ten tvoj nemá charakter.....ale ty vyzerá ako inteligentna žena, budem ti držať palce, som zvedavá, ako to dopadne.....ja by som si ich posadila , a poslala ich do riti oboch.....

luccija
6. mar 2025

To je asi nejaký obranný mechanizmus, ale ty by si sama hnevať na muža a nie na tú ženskú.Ty si premysli čo chces...ticho tolerovať a čakať, kým ho to prejde, odíde jedna môže prísť druhá...spraviť krik s mužom nech si uvedomí čo chce a stopne to, ale ja si neviem predstaviť sex a spolužitie ďalej, alebo mu rovno napíšeš rozvod.Aky je vlastne tvoj cieľ chces ho späť, či vieš si predstaviť to ukončiť?

autor
6. mar 2025

@ukulela dakujem 🙂

@luccija ja zatial neviem, chcem si to poriadne premysliet vsetko. Priklanam sa k rozchodu. Viem si to predstavit a asi by to bolo naj riesenie. Brzdi ma, ale dieta, som este na materskej. Pomoct mi absolutne nema kto, plus ten aspekt zeby som velmi chcela aby mala kompletnu rodinu...ale samozrejme nie, ze dvoch rodicov plus jednu starostlivu "tetu " co po veceroch vypisuje tatikovi ako ho miluje a ako je kamaratstvo viac ako rodina

veronka1996
6. mar 2025

A vieš na 100 a 10%, že Tvoj muž ju "miluje" a spáva s ňou? Čo ak si len chatovaním a flirtovaním s ňou kráti dlhé chvíle a zaháňa nudu a stereotyp? Ale nič iné za tým nie je? Aby si neurobila unáhlené rozhodnutie, či by len nestačilo mu razantne dohovoriť, že čo blbne, že už nemá 18?

kiki68
6. mar 2025

Premysli si to a uvidis co dalej. Ja by som radsej bola sama na materskej ako s nejakym chlapom, co vlastne neni moj. Za mna velka zrada. Uvidis, ked mu povies ze je koniec bez slz, tak bude v soku.

beronsche
6. mar 2025

Autorka - pýtaš sa, čo povieme na nu..
Nuž, ta žena ničí rodinu jednu - tu svoju.
Tu vašu ničí tvoj muž, keby on nechcel, môže sa dotyčná aj na hlavu postaviť..
Chápem, že si zranená a hľadáš vinníka, ale len ta žena to rozhodne nie, ona ti nič neslubovala. Skor vina padá na tvojho muža.
Ale áno, ani ona zrejme nejaké morálne zásady nemá.

sevrin
6. mar 2025

Nepíš jej, napíš jej mužovi, nech si s tou husou spraví poriadky doma.

autor
6. mar 2025

@veronka1996 to neviem či on ju miluje, videla som, že len ona písala jemu, že ho miluje a on, že jej nechce ublížiť. Ale tak kebyže nechcel ublížiť hlavne svojej rodine tak si s ňou nevypisuje, podľa mňa ak sú v takom kontakte tak určite niečo cíti aj on k nej, len mne to príde tak, že on chce ostať s rodinou, ale ona má takú predstavu, že rozbijú jednu aj druhú rodinu a budú spolu a tlačí naňho nech sa rozhodne.

mk22
6. mar 2025

Nechce jej ublížiť??
A ze ubližuje tebe, s tým je ôk?
Bývalá kolegyňa bola presne v tej istej situácii.. Muž si hrkutal, "milovali sa" ona v jeden večer naplnila tašku jeho špinavý prádlom, samé trenky.. Vzala vytlačenú komunikáciu ich dvoch, na A4 veľkými písmenami.. A zaklopala im doma, keď bol doma aj nič netušiaci muž.
Drbla tašku, že tu sú Jožkove trenky, nech z tej veľkej lásky pere aj jemu. A chlapovi podala hŕbu papierov nech si prečíta, s kým žije.

Prvý sa rozviedol ten podvadzsny muž, druhá moja kolegyňa.

Dnes je šťastná.

autor
6. mar 2025

@mk22 tak toto znie pekne 😀. Akoze je to hrozne, ale paci sa mi ako s graciou to vyriesila a aj to, ze dnes je stastna. Zasluzi si to.