Nevhodná otázka na prvom stretnutí
Ako by ste brali keby sa vás chlap na prvom stretnutí opýta ,,A môžem ti dať otázku na telo? Koľko vážiš?" :/ ako by ste to brali...
(voľná diskusia)
Tak zase plakať neplačem ale príde mi to ako neslušná otázka
Pozri, hlavne si s ním vydiskutuj, či je to pre neho tak hrozne podstatné, že to bude omieľať na každom rande, lebo je to dosť otravné a ty sa cítia vo svojom tele výborne, či máš o kilo viac alebo menej, v podstate ťa to nezaujíma. Ja by som mu povedala, že nemienim riešiť koľko PRESNE vážim, ak sa mu výzorovo nepáčim a očakáva odomňa, aby som viac cvičila, či diétovala, nech mi to radšej na rovinu povie a ja si to celé nechám prejsť hlavou. Načo takéto chodenie okolo horúcej kaše. Ak z toho má byť vzťah, nech s tebou hovorí na rovinu. Ja by som sa pýtala, prečo ho to zaujíma, aká je podľa neho ideálna váha a prečo má pocit, že človek s nižšou/vyššou váhou nie je ok. Ak je to tak ako píšu baby predomnou, že opakovane rieši tvoju váhu, tak by som teda sakra do toho rýpala a chcela vedieť PREČO má potrebu riešiť moju váhu. Môj chlap sa ma na moju váhu nikdy v živote neopýtal. A - ako vidíš v mojom prvom príspevku, dosť sa to hýbe.
Tak si mu to mala dať patrične najavo a ďalšie stretnutie zahodiť za hlavu. A áno je to neslušné, neempaticke a povrchné. Taká bývalá anorektička by sa pri takej otázke veru zarazila.
@mikadooo Bolo to prvýkrát, lebo ked sme sa videli tak mi povedal niečo ako Ahoj, dobre vyzeráš čiže toto mi prišlo divné, že povie dobre vyzeráš a potom sa pýta koľko vážim
On bude mať nejaký komplex, či ťa chce"len" porovnať s ex, alebo je to hlbšie, netuším. Ja by som bola úprimná, ale by som ho slušne požiadala, nech mi dá normálnu odôvodnenú odpoveď na to, prečo to chce vedieť (žiadne "len tak" a podobne).
@mikadooo Tak nebavili sme sa o našich preferenciách výzoru alebo charakteru. Ale viem, že mi písal, niečo v zmysle, že ked sa snažil pozvať ženu von tak ho často odmietali alebo sa vyhovárali
Brala by som to tak, že je to "sedlak" a viac by som s ním nič neriešila. Okrem toho ze ma.oci, takto položená otázka a presne aj ten vyraz pri nej si viem predstavit je úplne arogantná, bezohľadne a myslím ze väčšinu žien by to trochu prekvapilo. A je jedno ci to myslí v dobrom alebo zlom...
@simca06022011 On sa to pýtal štýlom akoby sa ma pýtal či som kúpila rožky
A koľko vážiš?
Brala by som to pozitívne, lebo by sa ukázal dosť skoro ako neohrabanec, tak by som nemusela strácať čas na ďalšie rande 😅
Tak ale za vahu si casto krat mozu ludia sami, otazka ohladom “muzskej pychy” nie je vobec analogicka.
To nic nemeni na tom, ze je to sprosta otazka, lebo jednak sa to da odhadnut a dvak to nemeni nic na tom, ako clovek vyzera. Bud sa mu pacis / zdas ok alebo nie a to cislo to nezmeni
Ja predsa nemám problém s váhou, len mi to príde neslušné
@mirko84 no ale vieš ja nevidím a neviem zhodnotiť, či na tu moju váhu bude ta " mužská pycha" akurát:D čiže ešte je to lepšia otázka ako koľko váži:D
Ale zjavne máš problém priamo odpovedať na sprosté otázky.
Ak by som ti povedala, kolko vazim, tak by som ta potom musela zabit 😃 je to statne tajomstvo
Podla mna bol zial z kategorie sedlak, a podla mna si sa mu velmi pacila, len chcel potom dalej rozsirovat kamosom, ze zbalil babu, co ma napr. 60kg
A všeobecné máš z rande aké pocity? Ozval sa ti potom?
@modrykonik33 Ja som ho odstránila z messengera a nereagovala som, napísal dačo ale nečítala som
@autor odpovedala by som - Zvlastna otazka, to sa ma este chlap nikdy nespytal. Kolko odhadujes? Zlakol si sa, ze treba zacat intenzivne cvicit, aby si ma udvihol? 😜
Je to divna otazka a je to neslusne, suhlasim. Asi by som spozornela a prioritne by som skusila odhadnut a vsimala jeho inteligencnu vybavu. Otazka je netaktna, evokuje mi takeho ,,jednoduchsieho,, cloveka. Myslim, ze si predstavoval nizsiu vahovu kategoriu, ako si Ty. Esteze to aspon zaobalil🤭
Ja by som mu povedala “60kg. A ty kolko zarabas? Ked uz mame kolo nemiestnych otazok.”
Ja by som napríklad nemohla byť s chlapom, ktorý vkuse rieši stravu a váhu, čiže fitness tréner či kulturista, pretože sa ľúbim najesť a nie som tučná...s jedným som kedysi daaavno bola na rande, 3 hodiny omielal ako si on vari kuracie prsia a brokolicu až ma to fakt prestalo baviť 🙂 a hneď na prvom rande riešil môj jedálniček 🤦🏻♀️
@mirko84 jednak, dvak, trak 😂
Mňa sa takto chlap opýtal, aký mám pomer telesného tuku a svalov. Zrejme ma chcel vytopiť na škvarky.😄
@marcellka32
🤣🤣🤣 dik pobavila si ma nesmierne. Detailne som si to predstavila. To musel byt zazitok. S nim by si vela tadosti zo zivota asi nemala. Zo mna by asi zkolaboval taky exemplar, keby mu poviem ze mojim obcasnym obedom byvalo 300 g roztopenej najmliecnejsej cokolady. S riadnou porciou slahacky a v tej zdravsej forme som mala jahody banany a vlaske oriesky 😂 Ja by som mu dala, by okoktavel z mojho jedalnicka.
Autorka,
pomer vyska vaha je taky bseliaky. Ja meriam 1,75 a pri vahe 73 kg mi bolo zo seba do placu. Nesportujem. Kamaratka s rovnakou vyskou a vahou vysportovana obliekla v pohode saty velkost 38 , ja 40 rovnaky model.
Takze zalezi len od teba ako sa citis so svojou vahou.
@suge Vytopit na skvarky😀
Myslela by som si to, že zrejme som pre neho ,,tučná,, resp,neprijateľná postava. Keď je chlap ôk s postavou- nezistuje váhu. Pokiaľ mu optický niečo vadí,zisťuje ako u teba kg,
@mirko84 žena za váhu zväčša môže ale muž za dĺžku svojho prirodzenia nie- to ti dám za pravdu. 👍
Tak, ze je to hulvat bez zakladneho kodexu spravania. Lebo ak by si o tebe myslel cokolvek a povazoval ta za plnostihlu ci obeznu, toto sa na rande skratka nepyta. Kazdopadne je jasne, ze sa uz neozve a bud rada. Je to neslusne, v tom suhlasim

Muži túto otázku väčšinou pokladajú vtedy, keď sa im vidí, že tá žena je pre nich moc "ťažká" alebo moc "ľahká". Keby prišla modelka, túto otázku nepoloží. Každopádne, podľa seba súdim teba, a ja by som sa teda vôbec na prvom stretnutí nezamýšľala nad mužovou váhou. Ani by ma to nenapadlo. 🙈 Má zaujímavé priority u partnerky teda. Okrem toho, že niektorých žien sa to môže dotknúť až na plač (čo si on asi neuvedomuje), je to maximálne divné.