Nevhodná otázka na prvom stretnutí
Ako by ste brali keby sa vás chlap na prvom stretnutí opýta ,,A môžem ti dať otázku na telo? Koľko vážiš?" :/ ako by ste to brali...
(voľná diskusia)
Tak čo furt riešiš? To sa ťa vážne až tak dotklo? Je to debil, zablokovala si ho a hotovo .
@koniarova Nie že dotklo, ale príde mi to ako nevhodná otázka
@koniarova tak keď už je rozbehnutá diskusia, tak diskutuje, to neznamená že furt rieši.. 🙂
@jana_eyre_2 áno. Máš pravdu.
@jana_eyre_2 Myslim, ze to myslela skor tak, preco sa tym clovekom este zaobera.
Ja na zoznamke som mala o sebe napísanú váhu/vyšku farbu očí,vlasov,počet detí...Aby vedeli 😂.A o problem menej.
Možno už nevedel, aký ti má dať kompliment, tak sa opýtal na váhu. Vieš, aby ti mohol povedať, že na toľko nevyzeráš 😁😅
To je zvlastna otazka. Naco mu to bolo? Ved musi vidiet aku mas postavu. To by som akceptoval len keby to vyplnie z debaty - co ja viem keby je tema cvicenie, posilovanie.
Je to divna otazka.
Podobne ako otazky na pohovore: planujete deti? Kedy? Mate deti? Kolko? Ako stare? Byvaju casto chore?
Ale odpoved: Planujes tandemovy zoskok? si musim zapamatat. To je fakt dobre. Ani ho neurazi, len da najavo, ze to bola otazka od veci a nechystam sa mu odpovedat konkretnym cislom.

Tak obezna ani plnoštíhla nie som