icon

Nevhodná otázka na prvom stretnutí

3. mar 2023

Ako by ste brali keby sa vás chlap na prvom stretnutí opýta ,,A môžem ti dať otázku na telo? Koľko vážiš?" :/ ako by ste to brali...
(voľná diskusia)

Strana
z3
autor
4. mar 2023

Tak obezna ani plnoštíhla nie som

koniarova
4. mar 2023

Tak čo furt riešiš? To sa ťa vážne až tak dotklo? Je to debil, zablokovala si ho a hotovo .

autor
4. mar 2023

@koniarova Nie že dotklo, ale príde mi to ako nevhodná otázka

jana_eyre_2
4. mar 2023

@koniarova tak keď už je rozbehnutá diskusia, tak diskutuje, to neznamená že furt rieši.. 🙂

koniarova
4. mar 2023

@jana_eyre_2 áno. Máš pravdu.

mircalla
4. mar 2023

@jana_eyre_2 Myslim, ze to myslela skor tak, preco sa tym clovekom este zaobera.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
tomika
4. mar 2023

Ja na zoznamke som mala o sebe napísanú váhu/vyšku farbu očí,vlasov,počet detí...Aby vedeli 😂.A o problem menej.

maribell
4. mar 2023

Možno už nevedel, aký ti má dať kompliment, tak sa opýtal na váhu. Vieš, aby ti mohol povedať, že na toľko nevyzeráš 😁😅

foterlotor
4. mar 2023

To je zvlastna otazka. Naco mu to bolo? Ved musi vidiet aku mas postavu. To by som akceptoval len keby to vyplnie z debaty - co ja viem keby je tema cvicenie, posilovanie.

moonlight1210
5. mar 2023

Je to divna otazka.
Podobne ako otazky na pohovore: planujete deti? Kedy? Mate deti? Kolko? Ako stare? Byvaju casto chore?

Ale odpoved: Planujes tandemovy zoskok? si musim zapamatat. To je fakt dobre. Ani ho neurazi, len da najavo, ze to bola otazka od veci a nechystam sa mu odpovedat konkretnym cislom.

Strana
z3