Nezáujem manžela: Ako oživiť manželstvo?
Ahojte. Mám otázku. Predstavte si, že máte starostlivého manžela, ktorý je úžasný otec, venuje sa dieťaťu, kľudná povaha, nikdy by na vás nezdvihol hlas, finančne zabezpečí celú rodinu, môžete mať koníčky, o dieťa sa nemá problém postarať, pomáha v domácnosti ALE: skoro vôbec nemá záujem o komunikáciu, za celý deň je schopný prehodiť s vami max.10 viet, (aj to sú len odpovede na moje otázky, že aký mal deň atď.on sa ma neopýta NIKDY), nesmejete sa pri ňom a čo sa týka sexu síce neodmieta, ale iniciátorkou ste VŽDY vy. Boli by ste s takýmto mužom? Milujem ho, ale cítim že som pri ňom zostarla o 20 rokov a to mám len 32. Sme spolu 10 rokov. Som k nemu často nepríjemná, on ku mne nie. Nechcem byť naňho zlá, potom si to vyčítam, lebo on je dobrý chlap, lenže z tej frustrácie, jeho pasivity a nezáujmu som už naozaj unavená :( 10000000 krát som sa s ním o tom chcela porozprávať, no on to asi nevie/nechce zmeniť a ten problém úplne ignoruje.
Ako k tomu vlastne dosiel? Nikdy k tomuto neinklinoval a teraz toto. Normálne záhada. Radšej sa fakt tvár nad vecou, aby si mala čo najviac info.
jediny figel je v tom, že sa s anjelmi nerozprava..ti su posielani Bohom ĺudom.na ochranu na jeho príkaz, neviem či to funguje tak, že človek svojvoĺne oslovuje anjela a ten mu slúži..anjeli su vyšší stupeň než my a nie sú nám podriadení
tam je nejaka ezoterika
skôr by som sa bala, že niečo vam vpusti do bytu a to už sranda nebude..môže vam tam aj klepat, aj strašiť a to by mi vadilo viac..
sama vidis, že on sa psychicky zmenil..
všelijake stupne si pridáva, viac a viac sa tomu otvára, až na koniec nebude cesty spät a preskoči mu celkom
Ja by som sa s takýmito vecami nezahrávala, lebo nikto skutočne nevie ako to je, ani s kým má tú česť.
Toto nie je ziadna vyvinuta bytost, ale je v urovni bielej magie, kde chcu liecitelia energiami liecit. Neurobis s tym nic, je to jeho vyvinove stadium, ktorym si potrebuje prejst.
Bud to budes akceptovat alebo pojdes radsej od neho.
@dharmasanata tiež si myslím, že z nejakého dôvodu jej o tom nehovoril. Už v začiatkoch, keď sa o to začal zaujímať, k nej nemal dôveru, preto nič nenaznačil. Možno mu to aj bolo nepríjemné a samého ho prekvapilo ako ho to chytilo, keď dovtedy bol za pragmatika. Ale aj tak, keby mali pred tými troma rokmi dobrý dôverný vzťah, tak sa o jeho novej záľube dozvie
No jasne. Však je iba introvert a kľudný tip
. Nebuď hysterka, možno ho nezaujímajú zbytočné kecy
Takýchto ľudí ako tvoj manžel je veľmi veľa. A nemusí ísť o žiadnu sektu, ťahanie peňazí atď. Ale práca s kyvadlom, energiami, liečením tiež nie je žiadna sranda. Je to dosť komplikované len tak v skratke napísať. Tiež sa roky zaujímam o podobné veci ako tvoj manžel. Môj muž o tom tiež nič moc nevie, lebo je proste na inej úrovni, ale teda netajila som to pred ním. Dávkujem len tak jemne 🙂 Ľudia zaoberajúci sa duchovnom žijú normálne životy ako aj ostatní, akurát vo väčšom nadhľade.
@gribka1 neviem v akom stadiu je tento pan, ja by som s osobou praktizujucou bielu magiu asi nevedela fungovat. Tito ludia si povacsine myslia, ze su vyvojovo dalej ako ostatni, cize este k tomu duchovna pycha...no maju to sami tazke s takymto mordorom a je samozrejme, ze vztahy tym trpia
@janettdamian Lenže tu veľmi normálne nežije.
@gribka1 lebo žil v strachu z odhalenia, nepochopenia, neprijatia zo strany ženy. Teraz musel dať dole masku, lebo nechce o rodinu prísť. Určite aj on prechádza náročným obdobím transformácie. Ako to zvládnu záleží už iba na ni ch dvoch.
@janettdamian Mohol to tajiť, ak sa bál, že to nepochopi, ale záujem o rodinu, svoju ženu mohol mať. Na to, akože by bol duchovne vyspelejší, musel vidieť, že jeho žena sa trápi.
Ja som si ten tvoj dnešný príspevok musela druhý krát prečítať . Je mi ho trocha aj ľúto, ale aj teba. Oboch. Tu vidieť, že peniaze nie vždy rovnajú sa pohode a šťastiu. Aj takéto príbehy píše život. Možno by pomohol nejaký mužský pohľad. Muži kde ste? 😀
@gribka1 mohol žiť normálny život, len my nevieme čo on prežíva. Preto som písala, že tieto techniky nie sú žiadna sranda, treba sa to naučiť pod vedením skúsenej a hlavne svetelnej bytosti. Môže to človeku aj odpáliť nervovú sústavu.
So zatajeným dychom som čítala inak som čakala, že si mu tam našla nejaké drogy.Nemoze byť prepracovany, vyhorený z prace?a preto sa utieka od stresu v realite k niečomu nadpozemskemu?
V každom prípade by som sa ho zľakla, že ma nejakú psychickú poruchu a určite musíte zájsť k psychológovi nie pod zámienkou toho, čo robí, ale dajme tomu ako pracovať na vašom vzťahu atď ..aj ty by si sa mala ísť najprv sama poradiť ako ho spracovať.Drzim ti palce.Tak sa ho skús spýtať prejav záujem o to, čo ho zaujíma.
Inak ja sa necudujem, ze ti nic nehovoril. Lebo z tvojej reakcie je jasne, ze ty to odsúdiš. Teraz mas moznost ho vypocut, spojit sa s nim a zistit co sa deje. Nech ti vela rozprava, kde bol s kym to riesi. Prever si to. Ano moze to byt sekta ale ani vobec nemusi. Ak naozaj ma dar, nemusi to byt pre neho vobec lahke. Neodsudzuj a nekomentuj negativne, radsej pocuvaj.
@janettdamian Veď ja súhlasím, že čo to s ním robí, len 3 roky takto ničiť najbližších ľudí, to nepochopím, snáď sa teraz rozrozprava a nejako to uzavrú.
Ked sa budete rozpravat, tak by som mu polozila dolezitu otazku, ci jeho viera, jeho "poslanie" je vobec kompatibilne s manzelstvom. Ci chce pracovat na jeho udrzani
@gribka1 No každý to má nejako proste. Niekto nemá problém o tom hovoriť, niekto má strach z odsúdenia, nepochopenia, nikto spáli za sebou mosty a ide si za svojím. Myslím, že Daniel Mačovský je podobný prípad. Nesledujem ho nejako, ale on bol tuším bankár- na vysokom poste a totálne zmenil život. Žil ako himalajská jogín, robil avatar festy , buduje komunity. So ženou sú desiatky rokov a tiež na začiatku si myslela, že je šiši a teraz idú pekne na jednej vlne spolu. Tých životných osudov je veľa.
@janettdamian co sa na tom da pochopit... Este aby v tom lietali dvaja😅Ona este nevie cely rozsah tohto nestastia, ktore sa moze kosatit a uberat roznymi roztodivnymi smermi...tam moze byt naor. Nador na mozgu, lebo psych. porucha... Takze ked len v tv zahliadol cakrove kyvadla, ci selenit anjelov, moze z toho vyliezt tak, ako ho pred rokmi vtiahlo... Ale ked je takyto jemne prasteny a riadne fungoval v robote, je to podivne. Skratka, velky, spatny.
@enusamt to by som sa ho vôbec nepýtala to môže byť veľký boj v jeho hlave s tým čo robí a synom, rodinou.Ked sa jej zdoveri s tým čomu verí, čo robí bude viac vedieť o jeho vnútri ako myslí atď...a bude to vedieť povedať odbornikom
@janettdamian áno, je veľa ľudí čo sa venujú energiami atď, ale nechodia po dome depresívni atď ja si myslím, že má psychickú poruchu
Autorka hlavne do toho nezatajuj jeho kamaráta a ostatných

@karolinakr Tak ak by to bol takýto prípad, tak urýchlene rozvod. Aj keď by som sa asi bála mu nechávať syna.