Nezáujem - záujem

21. mar 2022

Pekný deň.
Dnes som tak uvažovala a prišla som na jednu vec. Nejakú tú dobu som už sama, občas rande, úlet ale nič važné. Všimla som si, že keď prejavujem niekomu záujem tak kašle na mňa ale hneď ako i ja začnem kašla naňho, začne sa zaujímať. Akurát dnes mi to tak došlo keď chlap , o ktorého som mala mesiace záujem a nikdy na mňa nemal čas, vždy sa odmlčal na pár dní a podobne začal s tými sladkými rečami. Nie je to o tom, že mu “dám” alebo podobne. Jednoducho vždy keď niekoho už nechám na pospas osudu, začne sa snažiť. Čím to je? Naozaj asi začínam voliť taktiku, že ak sa mi niekto páči prejavím záujem (aby vedel, že mám) no potom sa “stiahnem” a nebudem dávať tomu veľkú váhu. Chcú nás dobíjať alebo ako to mám chápať?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
21. mar 2022

priveľká aktivita zo strany žien na začiatku vzťahu škodí..

ckocka
21. mar 2022

Predstierať nezáujem je najlepšia stratégia ako si získať záujem, platí to pre obe pohlavia.

liljana
21. mar 2022

K teme sice nemam nic, len to ze dobyt(pevnost) a dobit(niekoho udermi, zmlatit) su dve rozne veci. 🙂 Ak niekto nehlada sado-maso teda.
Resp. k teme mozno to, ze ak vzdy jeden z vas caka, ze zacne vzdy ten druhy, tak ste este nezreli jedinci na vztah. 🙂

autor
21. mar 2022

@liljana Ďakujem za opravu a k téme asi sme sa nepochopili😊 Vôbec nejde o to kto začína

dadis
21. mar 2022

Ked sa odlmci na par dni,,to znamena, ze zaujem nema, riesi nieco, co ma pre neho vyssiu prioritu (myslim tym samicu s vyssou prioritou 😀) Ak odpises chlapa hned, ako sa odmlci, mas o vela starosti menej..pozri kolko casu si v zivote minala cakanim...skus to...nenapise 2 dni, tak ho blokni 🙃..cau dovi a dopo..uvidis ako sa ti ulavi..ten kto o teba bude mat skutocny zaujem, tak pojde priamociaro, bez zavahania. Ani mu nenapadne, ze by sa ti par dni neozval. Jedine, ze by ste sa dohodli...,,pocuj teraz idem na tyzden za polarny kruh, nebudem online, prosim rataj s tym, ze ti nebudem 7 dni pisat, ale hned ako pridem, dame vinko 🙂"...ostatnych rovno blokuj, fakt o nic neprides, ved nechces byt druha volba, ci?

autor
21. mar 2022

@dadis Áno to chápem skôr som chcela poukázať na to, že keď ho už teda odpíšem ( ja osobne neblokujem jednoducho ignorujem) tak ako keby ich zrazu osvietilo a začnú sa snažiť, denne milión správ, stretávok všetko. To by ma zaujímalo, že prečo na nich musím kašlať aby mali záujem

dadis
21. mar 2022

Preco ich teda nebloknes? Ved to nie je zaujem..to je len reakcia na odmietnutie, nikto nechce byt odmietnuty..takze v pohode blokni..ked pride muz, co za to stoji, mozes byt sama sebou, nemusis hrat nedostupnu alebo nezaujem, jeho zaujem bude konstantny..

renirv
21. mar 2022

je to tak, poviem aj za seba,. ked som mala riadny zaujem o chlapa nic a ako som si povedala ze kaslem na to a nebudem prejavovat zaujem zrazu sa zacat zaujimat :D

karolinav
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sandokanka36
21. mar 2022

to su chlapi to je tazko :D niektori su taki, ze ta budu bombardovat a mat zaujem a potom su taki presne ktorych budes ignorovat a ozvu sa sami neskor.

dadis
21. mar 2022

@sandokanka36 Prave si myslim, ze chlapi su v tomto priamociari. Ak ma zaujem, prejavi ti ho. Nehra sa na nedostupneho. Skor ide o to, co robi v ten cas, ked ho nevenuje tebe. Venuje ho inej (zene, aktivite) ktoru si viac ceni? A tebe sa ozve, lebo si v zalohe, nech "nevychladnes"? Ak chces zbierat "nedojedene zvysky", tak smelo do toho. Pre mna je dolezite byt princeznou. Mam rada, ked ma muz dobyja. Ak by som v tejto vztahovej hre mala hrat prve tahy, alebo na kazdy dalsi tah cakala tyzden, tak pre mna ta hra prestava byt zaujimava. Takze mna ked niekto bali a ja mam o neho zaujem, nehram sa na nedostupnu, odpisujem hned ako mozem a rada. Akonahle vsak vidim stratu zaujmu pokracovat v hre podla mojich ocakavani, tak uz ten muz prestava mat sancu tu hru so mnou hrat. A absolutne ma nezaujima, ze po malom odstrceni zrazu zaujem ma...ja som predsa ta, na ktorej cely tento proces zoznamovania zavisi a kto si urcuje pravidla hry. O tom to dobyvanie zien je. Nie o vytvarani umeleho nezaujmu a nedostupnosti. Ale o vnutornom mentalnom nastaveni zien, ze v procese "nahovarania" su muzi aktivni a zeny rozhodovacky a nie zufale cakatelky o zaujem. Toto vnutorne nastavenie si musis vyskusat na xy muzoch, aby ten pravy ta uz nasiel "pripravenu" mu dat sancu a dobyjat ta.

zooeynka
22. mar 2022

@dadis ty si to vystihla na 100 percent. Ziadne omacky, ak muz zaujem ma tak to da jasne najavo, ak je neslany-nemastny tak proste zaujem nema. A zeny nad tym spekuluju a myslia si ze muz hra nedostupneho....nie, proste len nie je dotycnou dostatocne ocareny.