icon

Nezvyčajné sexuálne praktiky

anonymanonym
5. aug 2023

Vzhladom na jednu temu tu vo fore sa mi naskyta otazka, zo zvedavosti 🙂 To naozaj je vacsina zien (jasne, ze nie vsetky) nastavena tak, ze vsetky nezvycajnejsie sexualne praktiky zavrhnu, a keby muz pride s nejakou tuzbou, resp ze ma nezvycajne preferencie v sexualnom zivote, tak sa "zgrcnu", oznacia ho za uchyla a zbalia mu kufre? Pride mi, ze naopak vacsina muzov je otvorenejsia, a keby s niecim pride zena, tak sa to mozno tiez neuskutocni, mozno tiez by to skoncilo rozchodom (ak by tam bola fakt velka nezhoda), ale neoznacili by ju hned za zvrhlu uchylacku, z ktorej sa idu dozvracat. Aspon ja to tak vnimam. Aky je vas pohlad? 🙂

heidi4
5. aug 2023

@h2 😂 😂 😂 presne. 👍

anonymanonym
autor
5. aug 2023

@gabika0825 to je za mna otazne, ci oznamit netradicnu sexualnu preferenciu na zaciatku vsetkeho alebo kedy. Lebo neoznami to ten clovek na zaciatku, druhy to nebude zdielat, ale uz bude zalubeny a moze sa citit podvedeny/a, ze preco to nepovedal/a hned 🤷‍♀️

doriiis
5. aug 2023

@anonymanonym ...myslím si,že za týmito vyjadreniami sú dva typy ľudí:
1.ktorym sa to naozaj hnusi už z princípu a nie si natoľko vzdelaní,aby rozoznali nezvyčajné sexuálne praktiky od uchylnej poruchy osobnosti.
2.ktori by si to aj radi vyskúšali a sú zvedaví,len nemajú s kým alebo sa za svoje predstavy hanbia.
Ja najviac dviham obočie pri vyjadreniach,kde je úplne jasné,že niekto si niečo ani nevyskúšal,alebo skúsil už s odsudzovaním a hneď to zavrhne a odmieta.
Ale zas,keď niekoho baví mať sex,celý život taký istý..tak nech.

anonymanonym
autor
5. aug 2023

@h2 tak ani ja nezdielam "zalubu" v muzoch oblecenych do zenskeho erotickeho pradla, ale grcat a radit zene, ktora napr. by na nieco take prisla, aby zbalila tomu uchylovi kufre lebo fuuuj, tiez nebudem. To je to. Zdielat tie veci nemusime, ale zas robit z niecoho netradicneho totalny hnus a odpad spolocnosti tiez nemusime.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
h2
5. aug 2023

@anonymanonym Ja som v tej diskusii síce nefujkala, ani negrcala, ale písala som, že by som s ním nebola. Ale nie kvôli tomu, že nosí dámske gaťky. Ale práve kvôli tomu, čo som písala vo svojom prvom príspevku v tejto diskusii. Že si počas ich krízy hľadal iné baby na zoznamke. Toto by mi vadilo veľmi. A sklamalo by ma aj to, že má nejaké sexuálne preferencie, o ktorých mi vôbec nič nepovedal.

ropucha6
5. aug 2023

@doriiis preco musim nieco vyskusat, aby mi bolo jasne, ze je to pre mna uchylacina? A zvlast hovorim pre mna - lebo ano, nemusi sa jednat o nejaku realnu deviaciu.

doriiis
5. aug 2023

@ropucha6
@sheila121 ....však neskúšajte.Vasa vec.
Ale označovať všetko,čo sa vám naoko nepaci za uchylacinu tiež nie je v poriadku.
Čisto filozofická otázka: ako viete čo sa vám v sexe nepáči,keď ste to pri sexe ani neskúsili?Ako vie človek povedať,čo je dobré,keď nevie,či a ako je to dobré,alebo zle?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
minenkak
5. aug 2023

@anonymanonym ja vždy tak poviem,že na verejnosti fuj a doma si seru na brucha a ukajaju sa na tom,nie každý sa chváli tým čo doma robí.

viestta
5. aug 2023

@doriiis nie vsetko treba vyskusat aby som sa utvrdila v nazore. Dobre, mam predsudky, ale tymi predsudkami nezasahujem do sexualneho zivota nikoho ineho. Teda okrem partnera, ale ten zatial taku poziadavku nevyslovil, az vyslovi, budem sa tym intenzivne zaoberat. Ako to dopadne, nateraz neviem.

doriiis
5. aug 2023

@sheila121 .....však ok.Ale narozdiel od témy s obleckom tento tvoj názor a správanie nikto nijak neoznacuje.

h2
5. aug 2023

@doriiis Niektoré veci nemusím vyskúšať, aby som vedela, že sa mi páčiť nebudú. Napríklad nič s akoukoľvek treťou osobou, nič s výkalmi...

sheila121
Odpoveď bola odstránená
doriiis
5. aug 2023

@viestta ...no vidíš,ja mám názor taký,že všetko načo som v živote zvedavá treba vyskúšať.
A ako prosím ťa podľa teba ten pán s obleckom zasahoval do sexuálneho života autorky? Proste sa len stretli dvaja ľudia s rozdielnymi sexuálnymi požiadavkami a potrebami.Deje sa to na dennej baze.Autorka nech si nájde partnera,ktorý bude mať rovnaké názory a predsudky ako ona .

doriiis
5. aug 2023

@sheila121 ....myslím,že autorka chcela len potvrdiť a vyventilovat svoj šok.
A zdá sa mi,že väčšina diskutujúcich nepochopila podstatu problému.Splietali tam nejakú neveru a uchylacinu.
Dám ruku do ohňa zato,že možno ten týpek potreboval tie sexuálne hračky pre seba a nie preto,aby ich použil na partnerke.Dokonca sa mohlo stať,že v živote svoj nástroj nedal do inej
Ale tak nechajme to tak,lebo zas to tu zrušia,kvôli tomu,že nejaká osôbka to nahlasi

kiki68
5. aug 2023

@anonymanonym tak ja som tazky kink, ale u nas to bolo jasne po asi dvoch tyzdnoch. Muz je to iste, nikomu to nejako neprezentujeme. Je to proste nas intimny zivot a ked chceme druhemu nieco navrhnut, tak mu napisem lists on mne. Tie vzdy potom spalime. Inak mame exkluzivny vztah iba medzi nami, ziadna tretia osoba nie je vitana. Ono vsetko toto je vecou iba tych dvoch ludi a co robia a ked to robia bez natlaku, so suhlasom, tak nech si robia ako chcu. Podla mna vacsina ludi, co ma nejak iny vkus si to riesi tak, ze o tom nikto iny nevie, max partner. Alebo ludia, co su z takeho okruhu.

kiki68
5. aug 2023

@anonymanonym ja som za to sa pobavit co najskor. A netahat nikoho do niecoho, co nie je realne. Pripadne si sam dat otazku “ viem sa toho celozivotne vzdat?” . Dobry je aj dotaznik, ze how kinky are you. A vyplnit to uprimne, nehrat formu

viestta
5. aug 2023

@doriiis neviem, toho pana s obleckom som ani nezachytila, takze netusim o co islo. Ale asi aj tu plati ako som napisala na zaciatku, sexualne preferencie paru by sa mali aspon v niektorych castiech prekryvat, nemusia byt uplne rovnake. Mozu sa u kazdeho posunut, vsak preco nie? Ale mali by si navzajom akceptovat aj kazdeho No Go zonu a nevydierat. Napriklad "Ked ma milujes, vyhovies mi, ak nie tak ma nemilujes" je pre mna uz vydieranie.

doriiis
5. aug 2023

@h2 ...však ok.Nikto nikoho nenúti nič vyskúšať.Tato téma je o tom,že prestaňme konečne odsudzovať všetko,čo nepoznáme a čo nemáme radi.
Za dverami vlastnej spálne nech si každý robí,čo chce.Ak je sex dobrovoľný a prináša radosť všetkým zúčastneným osobám,tak je každého vlastna vec,čo pričom a ako používa.Ci je tam jeden človek,dvaja alebo 20.Prestanme oznacovat každého za uchyla.
Úchyl je pre mňa niekto,kto má sexuálnu deviaciu....zoofília,pedofílie,nekrofilia atd

jana_eyre_2
5. aug 2023

Ja som v sexe konzerva, som rada že o ňom nemusíme s mužom diskutovať ale radšej ho praktikujeme 😀 a som rada že máme rovnaké preferencie a ak chceme skúšať niečo iné tak to proste urobíme a nemusíme sa pýtať.. mňa by najviac popudilo asi ak by sa pýtal a plánoval..

Čo robia v posteliach cudzí ľudia mi je srdečne jedno a nemam potrebu nikoho odsudzovať ale ani o tom nemusím vedieť a nerozumiem tomu keď potrebuje o tom niekto si vymieňať skúsenosti s nejakou treťou stranou.. ale Budiš, každý má iné potreby a ja ich akceptujem..

ropucha6
5. aug 2023

@doriiis kazdy, kto tu zalozi akukolvek diskusiu, musi ratat s roznymi odpovedami. Snad sa niekto nezlozi, ak ho Hanka z Hornej Dolnej nazve uchylom. Pre polovicu Slovenska je uchyl aj gay, co da pusu svojmu frajerovi.

zmrzlinka2021
5. aug 2023

@anonymanonym
A prečo človek nemoze mať svoj postoj?
Prečo musí ísť s davom?

viestta
5. aug 2023

@zmrzlinka2021 a ktory dav je teraz ten spravny? Ten pruderny alebo volnomyslienkarsky? Lebo ja to vidim tak pol na pol.

anonymanonym
autor
5. aug 2023

@zmrzlinka2021 nemam co na tvoje otazky odpovedat nakolko vobec nehovorim o tom aby clovek siel s davom a nemal svoj postoj

zmrzlinka2021
5. aug 2023

@viestta
Kazdy nech si voli cestu, ktora mu vyhovuje a ktoru povazuje za spravnu. Mne je jedno, kto co povazuje za spravne, pre mna je podstatne to, co ja zijem a ake ovocie to prinasa mojmu zivotu, mojmu manzelstvu.
Vela ludi podla mna ide do (pre mna) vselijakych zvratenosti v zivote (pre mna aj sex v trojke), lebo su proste vnutorne prazdni. A nech to robia, ich zivot = ich rozhodnutia = ich dosledky.

zmrzlinka2021
5. aug 2023

@anonymanonym Ved ale cela tvoja tema tu je o tom. Muzov nazyvas "otvorenejsich", cize akoby "spravnejsich" a tie pruderne kofy - nad nimi sa pozastavujes a pytas sa, ci fakt tu take su... Je uplne OK mat aj negativny pohlad na tu istu vec.

anonymanonym
autor
5. aug 2023

@zmrzlinka2021 ja o voze, ty o koze 🙂

stanulienkat
5. aug 2023

@zmrzlinka2021 nemyslim, ze
@anonymanonym myslela otvorenejsi=spravnejsi. Ja som to aspon tak nepochopila. Otvorenejší znamená, že si vie povedať svoju požiadavku, svoj názor. Ze sa nehanbi a neokolkuje ako my zeny.

domkakvet
5. aug 2023

@anonymanonym zalezi ze co, ked myslis tu diskusiu co tu bola ohladom tych zvierat, tak sa necuduj, ze boli take rady, ze mu ma zbalit kufre