icon

Nízki a chudí muži verzus nízki muži s nadváhou

miro1000
5. júl 2023

Chcem sa spýtať aký majú názor ženy na mužov ako ja ktorý sú nízky a chudý . Moja výška je 167 a váha 57kg. Chcem sa spýtať v mojom prípade či je pre vás príťažlivejši nízky a chudý muž alebo nízky a s nadváhou...

Strana
z2
karolinakr
5. júl 2023

Tom Cruise ževraj je nizky.A vidiš, kam to dotiahol

babulkomale
5. júl 2023

@walentina7 a ty merias kolko? Ja 186 cm a toto by som si v zivote nedovolila povedat. Nikto nemoze za vysku a nikto sme sa o svoju vysku nezasluzili.

babulkomale
5. júl 2023

@petronelag bohuzial tie nizke zeny maju dvojmetrovych a este si dovolia sa ponizujuco vyjadrovat o nizkych muzoch. Len preto ze vysoki chlapi maju divne preferencie.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
anjelicek26
5. júl 2023

@walentina7 prosim ta venovala si sa niekedy porucham rastu a genetike? Mi skoro zabehlo pri tej hlaske o rybach😏

haley7897
5. júl 2023

@anjelicek26 zdá sa ti ze ma na to intelekt?

marianarem
5. júl 2023

@miro1000 U mna to vobec nie je o vzhlade, ani o vyske, ani o nadvahe. Pritazlivost u mna nejde cez oci a myslim, ze je dost takych zien, nemusis sa trapit. Tie, pre ktore nizky chlap nie je chlap, mozes kludne ignorovat, lebo este stale zostava vela inych.
Ked sa pozriem na chlapov okolo seba, tak ti, co sa dobre ozenili, su vo vsetkych vyskovych kategoriach a ti, ktorym sa vo vztahoch nikdy velmi nedarilo, su tiez vo vsetkych vyskovych kategoriach.

babulkomale
5. júl 2023

@walentina7 tak si sa predviedla 😂😂😂 ty ryba 🐟
Ja som si naopak vybrala manzela nizsieho, nechcela som mat trojmetrove deti, hlavne nie ak by boli dcery...

valeria_h
5. júl 2023

@walentina7 🤣🤣🤣 genetika je genetika ty ryba 😜

drake122
6. júl 2023

@walentina7 vyzerá to, že celý princíp tejto diskusie ti preplával nad hlavou ako rybička 🐟🤣

nenne27
6. júl 2023

@walentina7 to vies o chlapoch a sexappeale velmi malo :D

radkaradix
6. júl 2023

môj ex mal takú výšku a váhu, bol vlastne rovnako vysoký ako ja... získal si ma však svojou charizmou a správaním.. žiaľ, očividne bolo jeho ego rovnako nízke ako postava a potreboval si dokazovať, že ženy oňho stoja a keď bola šanca, podviedol ma.. už by som nízkeho nechcela, lebo som nadobudla predsudok, že sú zakomplexovaní.. a čo sa týka hmotnosti, dávam prednosť buď svalom alebo tuku.. vyziabnutí chlapi sa mi nepáčia..

kristiii
6. júl 2023

@miro1000 za mňa určite radšej nízky a chudý než s nadváhou. Mne osobne sa inak páčia viac nižší až priemerní muži ako vysokí až vysokánski. Ale ja som v tomto divná, mne sa ani nabúchaní nepáčia, keď tak jemne vyrysovaní, ale skôr tak prirodzene od roboty ako z posilky.

babulkomale
6. júl 2023

@haley7897 ani geografia jej velmi nesla, uplne zabudla na Japoncov, ryby a vysku 😃

barborachors
6. júl 2023

malí ludia vo všeobecnosti su zakomplexovani a zaskodnicki ludia, a je fuk, ake pohlavie. Česť vynimkam. Všetci chlapi mali napoleonovsky syndrom, skratka, boli riadne zakomplexovani. Velmi sa vyhybam nizsim ludom vo všeobecnosti. Su zákerni.

haley7897
6. júl 2023

@babulkomale hej, hej, aziati, ktorí btw konzumujú vyše 70% 🐟 produkcie sú všeobecne známi hlavne pre ich výšku 😆

haley7897
6. júl 2023

@barborachors 🤯 niesom nízka, ale ak by sa niekedy v budúcnosti mali naše cesty pretnut, môžeš sa vyhnúť aj mne?

karolinakr
6. júl 2023
valeria_h
6. júl 2023

@barborachors Ako to môžeš takto škatuľkovať? Ok, možno si stretla v živote ľudí o akých píšeš a zrovna boli nižšieho vzrastu, ale nemôžeš toto povedať plošne o všetkých nízkych ľuďoch. To čo je za hlúposť 🤦‍♀️

karolinakr
6. júl 2023

Ženy su hrozne haklive a precitlivele, čo sa akejkolvek kritiky mužov tyka, ale ženam nakladaju jedna radost a tam tento takt a supercitlivost nevidim..Tak napr.ked chlap povie po pôrode zene, že je tlsta, tak podla niekt.ma mu za to ďakovat. A toto mi nepride normalne, ked si žena viac važi chlapa ako samu seba..A ženy su k tomu aj vedene v ženakych magazinoch napr.s mužom jednat v rukavičkach a sama so sebou ako s nejakym gumenym matracom a toto je daleko za hranicou inteligencie a akejkolvek sebaucty..

90909
6. júl 2023

Mala som spolužiaka, bol nízky. Taký sympaťák, ale velmi sme si ho nevsimali. Raz na jednom výlete, ani neviem ako k tomu prišlo, a dal si dole tričko. A to bolo ako vo filme, ked zastane cas a vsetko sa spomalí. Všetky baby iskry v ociach a sanky na podlahe. Musim priznat, ze odvtedy az do doteraz, som nevidela tak krasne vypracované mužské telo, podotykam v realite. Takze aj nizky muž môže vytvoriť wau efekt.

babulkomale
6. júl 2023

@90909 potvrdzujem, vo fitku som stretla kopec malych vymakanych chlapov a fakt stali za to. A to som vysoka. Neznasam ponizujuce reci od nizkych zien na nizkych muzov. To je trapnejsie nez trapne napisat ze nizky chlap nie je chlap.
To ako keby som ja napisala ze ktora nema dlhe stihle nohy ako ja, si nesmie obliect nic ine ako rifle, aby nebolo vidno tie kratke tucne spalky, ze to ani nie je zena ale konferencny stolik 🤭

777januska777
6. júl 2023

@karolinakr práveže ja mam pocit, ze je to naopak alebo teda to vidím hlavne na tomto ženskom fóre. Ked sa tu baba sťažovala, ze jej chlap vravel, ze je vysoká, tak sa tu chlapovi nadávalo, aký je blbec, ved za výšku nik nemôže a keď sa chlap postazuje, ze je nižší, zas je chlap za blbca, lebo je nízky a podla niektorých užívateliek nie je chlapom a isto je to zakomlexovany čudak.

h2
6. júl 2023

Rozum mi stojí nad niektorými odpoveďami! Baby, to myslíte vážne?! Že "žiadny nízky muž nie je sexi", "nízky muž nie je chlap", "nízky muž je katastrofa", a hlavne toto: "nízki ľudia sú zakomplexovaní a zakerní"! 🤯

mladena
6. júl 2023

Taký Cesar Millan ma 165 cm a aky prirodzeny rešpekt a sympatie z neho vyžaruju... tvoja vyška ani neni tak problem, ja mam 170 cm a každy boží den vidím OVELA nižších žien a občas aj chlapov ale ta chudosť už môže pôsobiť dosť zle, prečo sa pýtaš či máš mať radšej nadvahu? Samozrejme že nie, radšej bud akurat a vyšportovaný a budeš v pohode

vroni
6. júl 2023

Mne nízki muži nevadia, sama som krpata. Ale nie chudi. Mne sa nejaké to kilecko navyše paci (kilecko nie vo význame stovky)

mircalla
6. júl 2023

@barborachors Tebe musel niekto dost ublizit

bluka2
6. júl 2023

@drake122 Nizky syn ti asi nevyrastie, ked sa vyhnes tomuto typu muzov :D

karolinakr
6. júl 2023

@777januska777 😆 možno je to celé naopak.Musím vyskúmat

heisenberg
9. júl 2023

@miro1000 divné, že máš ženskú profilovku. Už tam vidím problém 🤭