Nový muž zo zoznamky
Žienky, cca pred vyše pol rokom som sa zoznámila s jedným mužom cez zoznamku. Písala som si s viacerými mužmi, ale tento jeden sa mi zdal iný, ako ostatní. A pravdepodobne iný je 🙄 Stretávali sme sa pravidelne, cez týždeň po večeroch, keďže obaja pracujeme a ja mám aj dieťa, cez víkendy aj počas dňa (dieťa mi postrážila mamina na tie 2-3 hodinky). Nechcela som ho s dieťaťom zoznamovať, pokiaľ si ním a vzťahom nebudem istá, čo je podľa mňa pochopiteľné. Chémia bola od začiatku neskutočná, iskrilo to na všetky strany. Dotyky, bozky, vzrušenie po pár týždňoch stretávania. Napišem to narovinu, chcela som sex. Myslela som si, že ako chlap sa k tomu postaví nejako, že niečo vymyslíme, aby ten sex bol. Ale z jeho strany som počúvala len samé nezmyselné výhovorky. Ja som mu priamo povedala, že som typ ženy, ktorá sex miluje a potrebuje to dosť často, aj každý deň, že u mňa neexistuje, že som unavená, že ma bolí hlava, že som chorá a iné výhovorky a že intimita je u mňa veľmi dôležitá, že ak to neklape v posteli, tak to pre mňa nemá význam😁 Povedal, že takú ženu hľadal. Aj som mu povedala, že ak ho to odrádza a nie je na rovnakej vlnovej dĺžke, tak to pochopím, ale že toto si treba vydiskutovať na začiatku, aby nikto vo vzťahu netrpel. U neho sa nedá, lebo býva momentálne u rodičov (po rozvode) a u mňa tiež nie, keďže ja som u maminy, tiež po rozvode (pomaha mi s dieťaťom a byvanie si chcem zabezpečiť s budúcim partnerom). Ale keďže podnikám a financie mi nechýbajú, navrhal som xyz krát, že môžme ísť do hotela a zaplatím (raz mi na to povedal, že jemu sa zdá veľa 60€ za hotel - pohoda, nemusí platiť), tak vraj že pôjdeme na polovicu, vravím ok, hotel som zabezpečila, zaplatila, všetko dohodnuté, prišiel deň D a on sa znova vyhovoril. Hotel sa už zrušiť nedal 🙄 N3viem, čo di o tom myslieť. Napísala som mu len, že nevidím
Ja si nemyslím, že išlo o manipuláciu alebo nedostatok citov. Práve naopak, citová väzba musela byť veľmi silná. Len tu narazila kosa na kameň, tento muž má na 100 % problém so svojou sexualitou a ty si v tejto oblasti naopak ako ryba vo vode. Myslím si, že to bol u neho aj dôvod na rozvod. Je to niečo, o čom ti nepovedal a má veľké zábrany o tom hovoriť.
@marseillefan áno, je aj to možnosť, že to nemyslel vážne, a po pravde ja nie som taká, že sa nechám sladkými slovami oblbnúť, ja som toto vážne neriešila...mne s tým mužom aj napriek všetkému bolo super, nejako si ma získal.. tak som asi nevnímala podstatnejšie vecí 😁
@toskanka
Ja si tiež myslím, že určite niečo cítil, lebo mi to dával najavo...proste to z neho išlo, aj tie dotyky, aj pohľady, aj pohladenia...to neverím, že sa dá nejako zahrať, pokiaľ to človek necíti a ani mi neprišlo, že má nejaké zábrany, o sexe sme sa bavili...otvorene..nie často, ale bavili...ja už ani neviem...ale už nad tým veľmi nepremýšľam...
Ja som za posledný rok zažila zas opačné extrémy 🙂 a tak som si priala na začiatku len tie dotyky, objatia, pohľady. Ale nič také neprišlo 🤔. Lebo to tak necitili a ako hovoríš, toto sa nedá predstierať. Buď to tam je alebo nie je. Takže sa netráp aspoň nad tým, že ťa vôbec nemal rád. Mal, len ma problém, o ktorom nevieš a asi sa ho už ani nikdy nedozvies, lebo tým, že si mu povedala, že nie je poriadny chlap, si trafila jeho citlivé miesto a podstatu problému.
No ale ja si myslím, že on to myslel vážne v tom momente ako ti to hovoril... ale že nemá gule, aby takéto veci dotiahol do konca. On podľa mňa myslí vážne aj to, ako ťa ľúbi a túži po tebe a ako ťa pretiahne a nviem čo... ale keď treba konať, tak...
@marseillefan tak? ty ako chlap, rozmýšľaš ako chlap, lepšie chápeš chlapov...tak aké tak?...niečo to/ho brzdí...nemôžem povedať na 100%, že v tom iná žena nie je, hoci o tom pochybujem, lebo ak nezvládne jednu, tak neverím, že by zvládol ďalšiu...dokonca sme sa bavilo aj o tom, či chcem ešte detí, keďže on detí nemá..úprimne som mu povedala, že ak by otázka detí bola len a len na mne, tak za mňa detí už nechcem (nejde o vek, ale prvé tehotenstvo a pôrod bol hrozný a nakoniec som s dieťaťom ostala sama), ale že ak stretnem muža, ktorého budem milovať a on bude milovať mňa, tak by bolo odomňa sebecké, aby som mu to dieťa neporodila, ak by sa otcom stáť chcel. Rozcítila ho moja odpoveď, on bol celkovo taký citlivejší, aj spôsob akým rozprával, nebol drzý, čo som, to som, namyslený....a tie jeho pohľady, také som dlho od nikoho nevidela...a to som sa stretla s rôznymi mužmi...viem, že ku mne niečo cítil, to človek vie...ale tak, čo ho zabrzdilo? 🤔
Myslím, ze pravdu sa už nikdy nedozvieš a on ti ju nepovie…na zváženie je sj to, ze nemá deti. Asi tam bude sexuálny problém.
@katkami123 nechcem tu zachádzať do väčších detailov z jeho súkromia, ale vraj problém bol na strane ex manželky a nie na jeho...tiež bol ženatý 11 rokov...a si zober, ja som bola vydatá 12 rokov, sexuchtivá, nikdy som muža neodmietla ale nikdy ani netlačila na sex, ak bol každý deň, tak bol z iniciatívy oboch a nie len jedného...proste rovnaký sexuálny apetít...a aj tak ma podviedol a doteraz netuším ako dokázal uspokojovať 2 ženy vyše roka...pokiaľ som prišla na neveru 😂
Wau… tak ty si s tými mužmi zažívaš. Za mna klobúk dole, že ťa entuziazmus neopúšťa.
@katkami123 neopúšťa, verím, že niekde je ten "pravý" ...len ešte neviem kde 😂
Ahoj..ako si dopadla? Ozval sa ti Romeo s vysvetlenim či už kašleš na to?
Áno je to tak. , ak necháš platiť len muža, tak si časom moze pomyslieť že sme na peniaze a vypocitave ....len ten hotel to je take negalatne. Daj polku 🙂))
@lucinkaboz Tak neviem, ja som bola dlho vo vzťahu, kde nebolo také, že pol na pol ...raz som platila ja, raz partner. Ale teraz čo stretávam mužov, tak všetko chcú pol na pol, čo by nebol problém, ale je mi to trocha aj divné. Že ja si zaplatím za seba a ty za seba. Buď zaplatím všetko a nabudúce opäť ten druhý partner, alebo radšej nech ma nikto nikde nepozýva 😂
@karolinakr Ahoj. Jasné, že sa ozval 🤭 Budem citovať ...
AHOJ, AKO SA MÁŠ??
😂😂😂
Nereagovala som vôbec. Neriešim už.
Hmmm ...Tak to je celkom jasne
@karolinakr 😂
@trdelnik234 Viac než jasné 😁
🤦🏻♀️ tak to je iný trapko.
@katkami123 Myslím, že šťastie aj tak stálo na mojej strane 😂 možno by ma odkopol (alebo ja jeho) po tej noci...síce by som to neviem ako neprežívala, ale lepšie, že sa to nestalo...
Riadny blbecek.Ako si napisala,mozno si sa vyhla aj katastrofe.Ucime sa na vlastnych chybach.Nabuduce budes vediet,ze ked je nieco dlho divne,tak to nebude pre teba. 😁
Ja som zažila časy, ked chlapi platili naozaj všetko a vyvažali autom, režiu na svoj život si si samozrejme platil sam, potom ked som šla do Londyna, vtedy už naozaj mi nemusel nikto nič platit, ale vždy sa našiel džentlmen, čo ma niekde pozval ...nech sa na to pozriem z ktorejkolvek strany, nevedela by som žit vo vztahu alebo v manželstve, kde by všetko šlo 50:50 striktne, každy sám za seba .Asi by som ho poslala do prdele
@karolina196
Asi tak nejako, ako si napísala. Len po pravde, muži sú čudní, aspoň tí, ktorých "stretávam" ja 😂
Keby povedal, mrzi ma, že som taky sralo, dam ti polku za ten hotel a ako ospravedlnenie ta pozyvam tam a tam...mohla by si mu dat šancu na vysvetlenie, ale ked zmizol ako gafor, necha ta prepadnut peniaze a potom sa ozve akoby sa nechumelilo, bude to zvlaštnym spósobom bezcitný chlap, s kt.ta krasna buducnosť určite nečaka a možeš byt rada, že ostal, kde je..
@karolinakr Ja som tiež žila v zahraničí istý čas a tiež už mám vek, kedy pamätám, žé muži ženám dvere otvárali, kabáty vyzliekali, stoličky odsunuli 😁 ako si napísala, všetko platil muž...ale doba sa posunula...neviem kam do *****....ako som napísala, neočakávam to od muža ale taktiež ako si spomínala ty, tiež by som nevedela s takých mužom žiť...v rodine mám úžasný príklad takého chlapa...oni sa so ženou delia úplne ale úplne na všetkom...dokonca chlap nekúpi ani blbý chlieb za 1 euro pokiaľ mu žena nedá 50 centov 😂😂😂 pokiaľ nemali detí tak jej vravel, že ak chce deti, tak nech si šetrí, lebo keď nebude pracovať, on jej peniaze nedá, alebo radšej on by bol doma s dieťaťom a ona nech ide pracovať 😂 mali ísť vlakom k jej rodine, tak ona mu musela lístok na vlak kúpiť, lebo predsa idú k JEJ rodine a nie JEHO a on tak v podstate nechce a nemusí ísť, ale samu ju nepustí (žiarlivec hnusný) tak mu musí za lístok zaplatiť...atď.atď.atď. mohla by som písať a písať a písať.. a ako tak teraz čítam, čo som napísala...myslím, že chlapa ani nechcem 😂😂😂😂
pane bože 🙏 😂
toto musi byt muž snov

Podľa mňa len čisto pre teba je blbosť čakať na bývanie s mužom. Veď to je tak ďaleko. Spoznať sa atď Atď, ved sa môže nasťahovať časom k tebe do nájmu a platiť. Toto ja by som ako prvé. Obidvaja u mamičiek, ešte teba chápem ale on? Neviem bude pravdepodobne neschopný.
@sono2 Ja som svoje dôvody už spomínala (nespomenula som, že byt, v ktorom žije mamina je tiež v mojom vlastnictve, ale ja to neberiem tak, že je to môj, keďže som ho dostala darom), ale ako som písala, kvôli dieťaťu, ktoré ešte nechodí do škôlky nebudem preháňať ženu po 70tke hore dole, alebo dieťa presúvať denno denne k babke. Keď začne škôlka, porieši sa aj ubytovanie 🙂 s tým problém nebude. Teraz žijeme vo veľkom 4 izbovom, každý má svoju izbu, súkromia dosť, ale ja mám zásadu, že pokiaľ si mužom nie som istá, tak svoje dieťa do toho nemiešam, aby nebolo zbytočné zmätené...