icon

Nový muž zo zoznamky

23. máj 2023

Žienky, cca pred vyše pol rokom som sa zoznámila s jedným mužom cez zoznamku. Písala som si s viacerými mužmi, ale tento jeden sa mi zdal iný, ako ostatní. A pravdepodobne iný je 🙄 Stretávali sme sa pravidelne, cez týždeň po večeroch, keďže obaja pracujeme a ja mám aj dieťa, cez víkendy aj počas dňa (dieťa mi postrážila mamina na tie 2-3 hodinky). Nechcela som ho s dieťaťom zoznamovať, pokiaľ si ním a vzťahom nebudem istá, čo je podľa mňa pochopiteľné. Chémia bola od začiatku neskutočná, iskrilo to na všetky strany. Dotyky, bozky, vzrušenie po pár týždňoch stretávania. Napišem to narovinu, chcela som sex. Myslela som si, že ako chlap sa k tomu postaví nejako, že niečo vymyslíme, aby ten sex bol. Ale z jeho strany som počúvala len samé nezmyselné výhovorky. Ja som mu priamo povedala, že som typ ženy, ktorá sex miluje a potrebuje to dosť často, aj každý deň, že u mňa neexistuje, že som unavená, že ma bolí hlava, že som chorá a iné výhovorky a že intimita je u mňa veľmi dôležitá, že ak to neklape v posteli, tak to pre mňa nemá význam😁 Povedal, že takú ženu hľadal. Aj som mu povedala, že ak ho to odrádza a nie je na rovnakej vlnovej dĺžke, tak to pochopím, ale že toto si treba vydiskutovať na začiatku, aby nikto vo vzťahu netrpel. U neho sa nedá, lebo býva momentálne u rodičov (po rozvode) a u mňa tiež nie, keďže ja som u maminy, tiež po rozvode (pomaha mi s dieťaťom a byvanie si chcem zabezpečiť s budúcim partnerom). Ale keďže podnikám a financie mi nechýbajú, navrhal som xyz krát, že môžme ísť do hotela a zaplatím (raz mi na to povedal, že jemu sa zdá veľa 60€ za hotel - pohoda, nemusí platiť), tak vraj že pôjdeme na polovicu, vravím ok, hotel som zabezpečila, zaplatila, všetko dohodnuté, prišiel deň D a on sa znova vyhovoril. Hotel sa už zrušiť nedal 🙄 N3viem, čo di o tom myslieť. Napísala som mu len, že nevidím

autor
30. máj 2023

@karolinakr Bola som na návšteve u nich, žena varila, muž sedel v kuchyni za stolom a niečo si čítal. Žena zistila, že nemá kyslú kapustu, poslala muža do obchodu (89centov fľaša kapusty), on vstal, odišiel, my sme kecali a ona čakala. Obed skoro dovarený a on nikde. Volala mu a on, že on je v záhrade, že on nebol v obchode, že si bol len zapáliť, veď mu nedala 45 centov na kapustu 😂😂😂😂😂 a toto je...smrtelne vážne...realita!!!!

karolinakr
30. máj 2023

to si robiš p...u napiš jej sms, nech okamžite sa idsťahuje od neho...však toto 1 chudak prveho stupňa..a ona prečo sa ho drži, kvôli čomu? je kočka, rozumna a toto čudo je prečo pre ňu " atraktivny" manžel? 😂😂

autor
30. máj 2023

@karolinakr Vieš, ja sa nerada miešam do života iných ľudí...vždy vravím, ako si človek ustelie, tak má...ale ona je vážne kočka...on taký normálny, priemer chlapa (nesúdim podľa výzoru, len opisujem), nevedia si pekného slova povedať, nevedia sa spolu zasmiať, všetko vážne rozoberajú, hádajú sa na somarinách a vieš, čo je najhoršie? Že po tých 10 rokoch, čo sú spolu, tak sa z nej stala taká istá osoba, akou je on. Čiže si asi vyhovujú. Žiarlia jeden na druhého, nedajbože ten muž so mnou posranduje, tak je už oheň na streche...hrozne sa provokujú, jeden druhého.. proste čistý cirkus Humberto 😁 ja keď čítam nejaké príbehy buď tu na MK alebo počujem z realného života, či vidím na vlastné oči, tak sa len pousmejem a ďakujem Bohu, že som sama 😂😂😂

karolina196
30. máj 2023

@autor Toto nieeeeee?! Preboha,toho pana si aj niekto dobrovolne vybral?Ano,niekedy sa to stava,ze ten druhy ostane povahovo rovnaky svojmu partnerovi,ale co tiez poznam z osobnej skusenosti,tak je to vacsinou,ze sa zmenia k horsiemu.
Vies preco spoznavas individua?Lebo ti normalni su stale zenaty. 😆 Vo vyssom veku je malokto nezadany a normalny,preto sa podivini lepia na normalne zeny,haha

autor
30. máj 2023

@karolina196 Áno, uvedomujem si to, že tí normálni sú väčšinou už zadaní alebo ženatí 😁 Hold mám smolu haha

karolinakr
3. jún 2023

Dufam, že ťa nezlomil.. ti pišem, aby si sa držala a ruky preč od neho! mne toto vyviedol tiez jeden, k intimnostiam nedošlo, len si ma vyhladal na fcb a predvčerom alebo včera sme mali ist na kavu Ja som si program upravila kvôli nemu, a ani sa len neunuval napisat, že nejde..tak som mu poslala polmetrovu spravu a zablokovala ho, potom som si to rozmyslela, tu spravu zrušila, ani mú ani bé, len blok..a to sa mi zda najpríhodnejšie...Tak dufam, že si nebola tak hlupa a ešte mu nedavala priestor na vysvetĺovanie..nezasluži si ho...čo?

autor
3. jún 2023

@karolinakr Ahoj. Tak to mi je ľúto, že si bola v podobnej situácii 🙄 a nie, neboj, nezlomil 😁 po pravde od poslednej správy sa neozval...možno mu došlo, že aj keď sa ozve, bude ignorovaný...nebudem tvrdiť, že občas na neho a tú situáciu nepomyslím, ale to len z toho dôvodu, že si vravím, aká som hlúpa 😂 ale už ma to nejako "netrápi"...život ide ďalej

karolinakr
3. jún 2023

Fajn! Si kočka 👍
dobre, dobre len som myslela na teba, či si sa nepodvolila 😅
Najprv som nad hentym rozmyšlala, či sa boji, ale asi ma v paži, ked ani nenapiše - sorry, dnes mi to nevyšlo..
musi si najsť niekoho ineho, z koho bude osla robiť 🤣

autor
3. jún 2023

@karolinakr
Muži sa sťažujú, že sa v ženách nevyznajú...a čo máme povedať my? 😂😂😂😂 ja ich už vôbec ale vôbec nechápem...

karolinakr
3. jún 2023

😅😅😅 a hlavne, že sami prví oslovujú a " otravujú"..

karolinakr
3. jún 2023

a čo je najlepšie, henten sa so mnou rozpraval takym peknym štylom, aky som u chlapa nezažila, bezchybna gramatika, sršal humorom, žiadne oplzlosti, ako s princeznou ⭐, ešte daval velke T v slove Teba, a keď malo dojst k stretnutiu, tak zdupkal..😅😅😅😅

autor
3. jún 2023

@karolinakr
Haha tak vidíš, ani tak, ani tak nedobre. Spomenieš sex, muž sa zľakne, aj keď nechápem, lebo, čo som poznala mužov, tak každý z nich túžil po takom sexe, aký mám rada. Nespomenies sex, si milá, on je milý a aj tak nič z toho 😁

karolinakr
3. jún 2023
sticker
akooco
5. jún 2023

@karolinakr to neverím že niekto niečo dohodu je a nepríde...

karolinakr
5. jún 2023

@akooco neviem, čo to ma znamenat, poviem ti pravdu, darmo si hlavu lamem

karolinakr
5. jún 2023

@akooco to je dobre, ty si chlap, že si sa ozval, podla teba kedy chlapi tak reaguju?

akooco
5. jún 2023

@karolinakr myslíš ako ?? Že klame? Či?? Možno sám nevie čo chce... To je ako u žien... Zrejme...

karolinakr
5. jún 2023

@akooco no ja som mu už neponukla, nech mi piše, sice som ho odblokovala, ale myslim, že dal jasne najavo svoj postoj aj bez slov..

lucinkaboz
5. jún 2023

@karolinakr moje slová 50 na 50 sú zgrlaci...

akooco
5. jún 2023

@lucinkaboz 😂😂😂😂 to nepoznám... Áno alebo nie....ja píšem otvorene

akooco
5. jún 2023

@karolinakr neviem tu na východe je to iné... Keď poviem že idem tak aj prídem

autor
5. jún 2023

@akooco tu na východe sa ma chlap zľakol 😂

akooco
5. jún 2023

@akooco určite.... Si videla na mape 😀

trdelnik234
5. jún 2023

Joj...Nevzdavaj to.Nie s tamtym tutmakom ale s chlapmi vseobecne.

autor
5. jún 2023

@trdelnik234 Ak to patrilo mne 🙂 tak neboj, nevzdávam, len už pochybujem, že niekoho normalného stretnem 😂

trdelnik234
6. jún 2023

Ahoj,jasne,ze to patrilo tebe.Ja ti fandim.
Ale poviem ti,ze AK si n'a vychode a hladas v kategorii 35 a plus,tak tam vela toho nenajdes (v lete som tam bola a velmi som sa divila,jak vyzeraju moji spoluziaci a tiez jak sa spravaju).
V Ziline je lepsi vyber 😉

autor
6. jún 2023

@trdelnik234 Ďakujem pekne 😊 Tak ako si napísala 🙂 východ 35+ 😁 Ale som v kontakte s jedným mužom, s ktorým som strávila krásny rok, keď som mala 18 😁 nejako sme si začali písať už dávnejšie, nedávala som tomu veľký význam, ale napísal mi niečo, čo som zatiaľ od žiadného chlapa nečítala a budem citovať...
JA SOM UŽ VO VEKU, KEDY JE PRE MŇA OBJATIE A BOZK MILOVANEJ ŽENY VIAC, AKO PRÍLEŽITOSTNÝ SEX. RADŠEJ BUDEM BEZ SEXU CELÝ ŽIVOT, AKO S NIEKÝM TRTKÁŤ LEN TAK Z VLASTNEJ POTREBY.
Reč bola o všetkom možnom, aj o jeho rozvode, aj o jeho deťoch, živote a tak. A nezabudol dodať, že na mňa občas pomyslí, pozval ma na kávu, že kľudne nech vezmem aj dieťa atď. tak nad tým rozmýšľam.
Rozišli sme sa len preto, že som išla do zahraničia študovať. On sa potom oženil, ja som sa vydala a neboli sme v kontakte. Narazili sme opäť na seba cca pred 2 rokmi v jednej skupine na FB 😁

trdelnik234
6. jún 2023

Jej....
Inak ja som tiez z vychodu.
Vyzeras byt moja krvna skupina.Mozem ti napisat sukromnu spravu?

trdelnik234
6. jún 2023

@trdelnik234
Len chcem dodat,ze ta nebalim,len si chcem pokecat s niekym o muzoch bez toho aby to citalo pol Slovenska.

karolinakr
6. jún 2023

možno je impotent, tak to zaobalil do romantickych slov, ale ked nie, chod do toho..je mile, že tu stare lasky pretrvavaju, ja vôbec nemám dosah na nikoho z minulosti okrem hentoho ťuťmaka, čo sa vyhrabal niekde z facebooku, mazal med kolem pusy a zas zahrabal naspät...😅