Nový muž zo zoznamky
Žienky, cca pred vyše pol rokom som sa zoznámila s jedným mužom cez zoznamku. Písala som si s viacerými mužmi, ale tento jeden sa mi zdal iný, ako ostatní. A pravdepodobne iný je 🙄 Stretávali sme sa pravidelne, cez týždeň po večeroch, keďže obaja pracujeme a ja mám aj dieťa, cez víkendy aj počas dňa (dieťa mi postrážila mamina na tie 2-3 hodinky). Nechcela som ho s dieťaťom zoznamovať, pokiaľ si ním a vzťahom nebudem istá, čo je podľa mňa pochopiteľné. Chémia bola od začiatku neskutočná, iskrilo to na všetky strany. Dotyky, bozky, vzrušenie po pár týždňoch stretávania. Napišem to narovinu, chcela som sex. Myslela som si, že ako chlap sa k tomu postaví nejako, že niečo vymyslíme, aby ten sex bol. Ale z jeho strany som počúvala len samé nezmyselné výhovorky. Ja som mu priamo povedala, že som typ ženy, ktorá sex miluje a potrebuje to dosť často, aj každý deň, že u mňa neexistuje, že som unavená, že ma bolí hlava, že som chorá a iné výhovorky a že intimita je u mňa veľmi dôležitá, že ak to neklape v posteli, tak to pre mňa nemá význam😁 Povedal, že takú ženu hľadal. Aj som mu povedala, že ak ho to odrádza a nie je na rovnakej vlnovej dĺžke, tak to pochopím, ale že toto si treba vydiskutovať na začiatku, aby nikto vo vzťahu netrpel. U neho sa nedá, lebo býva momentálne u rodičov (po rozvode) a u mňa tiež nie, keďže ja som u maminy, tiež po rozvode (pomaha mi s dieťaťom a byvanie si chcem zabezpečiť s budúcim partnerom). Ale keďže podnikám a financie mi nechýbajú, navrhal som xyz krát, že môžme ísť do hotela a zaplatím (raz mi na to povedal, že jemu sa zdá veľa 60€ za hotel - pohoda, nemusí platiť), tak vraj že pôjdeme na polovicu, vravím ok, hotel som zabezpečila, zaplatila, všetko dohodnuté, prišiel deň D a on sa znova vyhovoril. Hotel sa už zrušiť nedal 🙄 N3viem, čo di o tom myslieť. Napísala som mu len, že nevidím
Pockat, on neprisiel, nic nevysvetlil, dokonca ti nedvihal mobil, kym ty si ho cakala ako blbec, zbalena na vikend?
Sa ti ani necudujem, ze si mu povedala, ze nie je chlap..
Ved nie je, je to nejaky pateticky uchyl. Toto normalny clovek neurobi..
Mozno ta fakt testuje...
Odvtedy nekomunikuje?
Mne by to nedalo, chcela by dovod zistit dovod, preco neprisiel... Ale so vztahom nerataj, to by s takymto podivinom dobre nedopadlo.
A nie, neurobila si vobec nic nevhodne, ci cudne..
Skoda, ze si to, co urobil, nenapisala uz do prveho prispevku, aj reakcie by boli v inom duchu...
tak on si ťa zablokoval a ty sa chces porozprávať prečo neprišiel 🙏🙄🙈🙈🙈 žena nájdi si niekoho kto ťa poriadne poj*be, nestracaj čas s týmto... dôvody už odzneli, je čudák, nie ste najmladší, vyhodila si zbytočne peniaze, neužila si, nebola si so synom a ešte ti je treba nejaký posledný klinec do sebaúcty??? wtf??? (a ak som to správne pochopila tak vyfajčiť si ho nechal že?)
"a v deň, kedy sme mali odchádzať a mal po mňa autom prísť, tak neprišiel, nezdvíhal telefón, nereagoval na správy, až po niekoľkých hodinách mi prišla správa, že PREPÁČ."
Toto nie je chlap, ale hovno. Este raz a prestan si uz konecne sypat popol na hlavu, TY si neurobila nic strasne, a uz vonkoncom nie nieco, co by si zasluzilo takuto reakciu. Takze ty mu spravis program a on sa na to proste vyserie a necha ta tak? Nechce ta, nelubi ta, hra sa s tebou, lebo mu asi lichoti tvoja naklonnost. Prosim ta kasli nanho.
@zuzanka.zuzu
Ty si to uplne ze super zhrnula.👍Presne toto som si pomyslela.
Vravim si,ci sikovna baba a stratila tolko casu s nevhodnym trtkom.
Tak zas aj keby sa necítil na sex, prečo nemohol na daný výlet ísť? Podľa mňa má ďalšiu v tom zahraničí.
To nie je normalny chlap, na 100% je nieco za tym..
Uz si stratila dost casu, ser na neho. V zivote by uz o mne nepocul.
Aby som 7 mesiacov cakala na sex a on sa radsej ani neobjavi 🙄😅
@autorka ale ja tomu rozumiem, len aby si kvoli vacsine, co na to pozera okom ako sa zoznamovali pred rokmi, z toho neurobila zaver, ze si nanho bola hrr, pretoze by bol mylny.
Tu si zbytocne budes naprisno hladat chybu u seba, je divný - ak aj vyplašený a o tom co ho vyplašilo nevie hovorit, tak ano je divne, ze dospelý chlap najma ak tvrdí, ze stretol niekoho s kym suzni, ma problem zaplatiť 100 eur alebo ti narovinu popovedat toto som nečakal, ale vypne sa 😳 a je uplne divne, ze v tomto veku chce hrať pred mamou hru, nie este sme sa ani nedotkli.
Hlavne autorka mu nestoji ani za to, aby potom co spravila a zaplatila program na cely vikend, jej aspon oznamil, ze nepride. On sa na nu jednoducho vysral, co je uz fakt iny level. A ona tu este toci dokola o tom, ako sa lubia, ako sa musia porozpravat, a ako urobila neviemaku strasnu chybu. Ja som asi na inej planete.
Autorka, podľa mňa ho mama nepustila na víkend... 🙂 A teraz vážne. Ty si aktívna zabezpečená žena. On ,,chudák,, čo žije u rodičov,pracuje 2tyzdne v mesiaci a 2tyzdne sa doma vyvaluje. Nieje schopný sa osamostatniť, o niečo sám postarať, iba výhovorky. Podľa mňa to nie je chlap pre Teba. Mňa by len zaujímalo čo také si na ňom videla? Možno iba to, že ho nemôžeš mať. To bolo to vzrušo...
No, je to velmi divne… dospely chlap sa zlakne sexu? Prepacte, ale to mi nijako nesedi… nieco tam je… nejaky problem, o ktorom ti nepovedal. Ale nechat ta v stihu s tym hotelom, to by bola pre mna konecna… je to ubohe. Neviem, co tam moze byt, ludia su rozni, ale nechat ta booknut hotel a potom sa vyhovorit je chrapunstvo.
Nechápem, čo sa tu toľko rieši... poriadny chlap nebude behať 7 mesiacov okolo horúcej kaše a potom zdupká od strachu. Chlapík má zjavne nejaké komplexy alebo je nesamostatný, nečudujem sa, že je rozvedený a že jeho bývalá s ním nechcela spávať... jediné čomu nerozumiem je, prečo s ním ty strácaš čas a čo si na ňom za tých 7 mesiacov videla.
Ozaj a nebude teply? Ked ma konkzervativnych rodicov s ktorymi zije podla vlastnych slov, tak to mozno v sebe dusi a snazi sa "preorientovat" tym, ze bude chodit von so zenami. Mozno preto sa s nim byvala rozviedla a on jej robi same ustupky, aby to nahodou neroztarala. No a ked pride na lamanie chleba, teda realny sex s vaginou, tak sa vydesi a utecie.
Ja som s tebou. Je divný. Našťastie som na takého nenarazila ešte. Raz sme mali takú situáciu, že sa nedalo ku mne ani k nemu, na ďalšie rande prišiel s klucami od nejakého bytu. Tento je buď bojazlivý, nudný, konzervatívny alebo neschopný.
Mozno si sa poucila, ze chlap, ktory chce, zariadi, vybavi, pozve sam a chlap, ku ktoremu mas ty patrit, mu nemusis vesiat na nos a vysvetlovat, ze to musis mat denne, lebo to ani nebude treba. Pripadas mi ako polovnik s puskou a nahanas svoju zver, ktora ti ujde. Tento z vela smerov by sa k tebe nehodil a nauc sa uz, ze len niekoho mat, sa nevypláca. Ked zaciatky vam nevychadzajú, zrejme nepatríte k sebe.
takmer všetky ženy, dokonca aj muži sa v tejto diskusii zhodli, že ON má nejaký problém, teda viac. Trpí viacerými komplexami, má peniaze, ale je žgrloš a nechce zaplatiť ani polovicu hotela, je frustrovaný tvojou úprimnosťou a nevie sa postaviť ako chlap k žiadnej veci... A takto by som mohol písať ďalej.
Za seba a za všetkých zdravých chlapov si dovolím tvrdiť, keby nemám sex 7 mesiacov, pretiahol by som už aj zásuvku v stene. Je podivín a kašli na neho. Vieš, kolkí chlapi túžia po žene akou si? 😉
@luccija Neviem. O financiach sme sa tiež narovinu bavili, raz platil on, raz som platila ja. Kupoval darčeky pre môjho syna aj keď som nikdy nevidel, aj napriek tomu, že som ho prosila, aby to nerobil. 2-3 darčeky som prijala, ostatné nie. Povedala som mu, nech ich odloží a keď sa s mojim synom stretne, tak mu ich osobne môže dať. Chápal to, nikdy nenamietal. Ja si nezakladám na daroch, na reštauráciach, baroch atď. Veľakrát som mu vravela, že nemusíme nikam ísť si "sadnúť", že stačí prechádzka, bývame 30km od seba, raz som šoférovala ja tam, raz on sem. Proste mne to neprišlo, že míňa nejako veľa peňazí, keďže ja som tiež nemíňala. Ale aj ak by nemal peniaze, tak dám vedieť, nech ten pobyt zruším, nič by sa nestalo, samozrejme, že by ma to nahnevalo, ale nie som typ človeka, ktorý sa háda, alebo vrieska a neviem čo. Svoj názor vyjadrím a to je všetko. Ale on mi ešte večer pred tým vravel, že sa teší a nevie sa dočkať 🙄 ja som sa už bála, že sa niečo stalo, že neprišiel alebo sa neozýva, ale nie, on jednoducho asi nechcel tak neprišiel.
Autorka, ty uz sa nanho prosim ta vyser. Ze ti taky exkrement vobec stoji za tieto siahodlhe uvahy. Ten sa podla mna niekde dobre bavi na tebe, aka si sprosta. Sorry ze ti to takto poviem, ale to, ako ta nechal bez slova zbalenu na vikend a neunuval sa ani dvihnut mobil, na 100% vypoveda o tom, aku ma k tebe uctu. Presne nulovu.
Je dobre vydiskutovat si veci hned na zaciatku, ze mas rada sex, ale to ked ho maju obaja radi, to este neznamena ze musi byt hned sex, mne nepasuje ten sex, je to podla mna skoro, aj keby ste ho mali obaja radi.
@zuzanka.zuzu
No on ma zablokoval po výmene názorov, v ten istý deň, lebo sa ho dotklo, že som mu napísala, že nie je chlap. Ja len som chcela vedieť názor ľudí, či je toto normálne správanie. A samozrejme, že orálny sex bol, veď nebudem klamať. Preto si nemyslím, žeby sa hanbil za svoj úd, ako tu bolo spomínané.
@laila22 Šarmantný, usmievavý, vtipný...cítila som sa s ním super, názory na určite vecí mal rovnaké ako ja. Proste od začiatku to bolo také, akokeby sme sa poznali veľmi dlho. A možno to bola len hra, kto vie.
@marseillefan
Ono to je ťažké opísať, každý v živote stretne človeka, s ktorým mu je super, s ktorým zdieľa rovnaké názory, má rovnaké záľuby, vie sa s tým človekom zasmiať, lebo majú rovnaký humor atď. atď. atď. neviem, čo ti na to napísať, proste som to cítila, bolo mi s ním super, aj napriek tej odmietavosti, vravela som si, že ok, možno je vážne skoro na intímnosti, možno je stará škola, že všetko má svoj čas...kto vie...myslím, že v živote si každý človek prejde niečim, čo neskôr sám nechápe...
@akiana Nečakám, že sa ma tu ľudia budú zastávať, to určite nie, čakala som, že si do mňa aj kopnú, veď sme ľudia rôzny, s rôznými názormi. Neriešim už, chcela som, aby sa to vysvetlilo, ale ako nad tým rozmýšľam, tak to nechám takto a takto to bude najlepšie.

V jeho veku taka reakcia je divna. Podla mna si jednala priamo, uprimne a narovinu, bez tych pubertackych namotavaciek. Co viac by akoze potreboval?