Nový muž zo zoznamky
Žienky, cca pred vyše pol rokom som sa zoznámila s jedným mužom cez zoznamku. Písala som si s viacerými mužmi, ale tento jeden sa mi zdal iný, ako ostatní. A pravdepodobne iný je 🙄 Stretávali sme sa pravidelne, cez týždeň po večeroch, keďže obaja pracujeme a ja mám aj dieťa, cez víkendy aj počas dňa (dieťa mi postrážila mamina na tie 2-3 hodinky). Nechcela som ho s dieťaťom zoznamovať, pokiaľ si ním a vzťahom nebudem istá, čo je podľa mňa pochopiteľné. Chémia bola od začiatku neskutočná, iskrilo to na všetky strany. Dotyky, bozky, vzrušenie po pár týždňoch stretávania. Napišem to narovinu, chcela som sex. Myslela som si, že ako chlap sa k tomu postaví nejako, že niečo vymyslíme, aby ten sex bol. Ale z jeho strany som počúvala len samé nezmyselné výhovorky. Ja som mu priamo povedala, že som typ ženy, ktorá sex miluje a potrebuje to dosť často, aj každý deň, že u mňa neexistuje, že som unavená, že ma bolí hlava, že som chorá a iné výhovorky a že intimita je u mňa veľmi dôležitá, že ak to neklape v posteli, tak to pre mňa nemá význam😁 Povedal, že takú ženu hľadal. Aj som mu povedala, že ak ho to odrádza a nie je na rovnakej vlnovej dĺžke, tak to pochopím, ale že toto si treba vydiskutovať na začiatku, aby nikto vo vzťahu netrpel. U neho sa nedá, lebo býva momentálne u rodičov (po rozvode) a u mňa tiež nie, keďže ja som u maminy, tiež po rozvode (pomaha mi s dieťaťom a byvanie si chcem zabezpečiť s budúcim partnerom). Ale keďže podnikám a financie mi nechýbajú, navrhal som xyz krát, že môžme ísť do hotela a zaplatím (raz mi na to povedal, že jemu sa zdá veľa 60€ za hotel - pohoda, nemusí platiť), tak vraj že pôjdeme na polovicu, vravím ok, hotel som zabezpečila, zaplatila, všetko dohodnuté, prišiel deň D a on sa znova vyhovoril. Hotel sa už zrušiť nedal 🙄 N3viem, čo di o tom myslieť. Napísala som mu len, že nevidím
Zabojuj nepočúvaj na ľudí ktorí si vymýšľajú a fabuluju sú aj horšie veci. Vieš kde býva navstiv ho a skús sa snim porozprávať
Ja len nechapem, co konkretne chces, aby sa vysvetlilo? Prosim ta, co ti ma vysvetlovat 40-rocny chlap, co ta - opakujem sa - bez slova necha zbalenu na dohodnuty vikend, ktory si este aj zaplatila? Ak ho cestou k tebe nezrazilo auto a nelezi na JISke, na co to nevyzera, ake to moze mat vysvetlenie? Proste ta vodil za nos cely cas. A je dost mozne, ze ma normalny vztah niekde, a ty si bola taka srandicka na volny cas.
@akiana človek je hovno? Niečo kvalitné alebo zostatkovy? Sa uvedom ako sa vyjadrujes
Mne príde, že on skoro hľadá a ešte neprekonal to čo sa mu udialo. Rozvod a tak a samoska ty ideš na vec tobôž sa zľakol hmmm
@markusrasford Ano, niektori ludia su hovna. Napriklad tento urcite. Ako s touto informaciou nalozis, uplne prenecham tebe.
@markusrasford tak toto by bol už vrchol zúfalstva a úbohosti keby autorka išla k nemu domov po tomto všetkom 😳😂
@markusrasford No vidis, tak ked ti je jedno, tak ma proste neries.
@sofia1979 ale prosím ťa 🤣 ako sa už jeden muž vyjadril o stranu dozadu, po 7 mesiacoch bez sexu by zdravý chlap pretiahol aj zástrčku 🙊
@zuzanka.zuzu ty prečo chces určovať kto čo má robiť? Možno je tvoj svet čierno biely ale môj je iný ľudia sa majú rozpravat
@zuzanka.zuzu Nekrm trolla. Iba sa obavam o autorku, ci nie ja naozaj schopna, ist toho trageda navstivit domov, ked jej stale nedoplo...
@zuzanka.zuzu tak jeden sa vyjadril no je to veľká vzorka pre teba AZ jeden hmmm. Nie dvaja alebo traja ale až jeden
Keby na mňa baba nachystala taky hotel, tiež sa zlaknem. Cítil by som sa v strese že je náročná a musím podať výkon aby som ju nesklamal.
@harrisson Ale ty sa zucastnujes didkusii na mk. Ty nie si normalny chlap. Ty si baba.
@zuzanka.zuzu zdravý nezdravý vieš koľko posier chodí po svete. Človek čo dobrovoľne odmietne sex nieje ešte vysporiadany s minulosťou. Sú taký ver
@harrisson
Vies co? Zajtra sa n'a to opytam kolegov.Lebo ma to celkom zaujima,ze ako sa to vnima.
P.S.mna by to tiez nenapadlo,ze zaplatit hôtel,ale v Tom kontexte,ako to bolo opisane mi to prislo ok.Sak to nebol typek z Tinderu n'a jednu noc.
Autorka, mna by zaujimalo, aky papier a pri akej prilezitosti ti ukazal ten doklad o tom, ze si mu uverila, ze je slobodny/rozvedeny.
@akiana Nepísala si mi sama, či som sa s ním snažila spojiť a vysvetliť si to? Samozrejme, že za ním nepôjdem, nie som blbá a ver mi, že aj keď to tak nevyzerá, tak rozum mám. Ja som len napísala, že som to chcela, aby sa to vysvetlilo, že možno ak by sa ozval po určitom čase, že by som mu dala priestor na vysvetlenie, rozhovor, veď sme dospelí ľudia. Síce ma to ranilo, ale to neznmená, že si napr. nevypočujem druhú stranu. A aj keby mal niekoho v zahraničí (čo nemyslím, lebo pracuje tam s bratom a aj s vlastným otcom a keď sú oni takí prísní a poznajú ma, lebo som u nich na navšteve bola veľakrát, predstavil ma ako priateľku, tak neverím, žeby to rodičia podporovali), ale aj keby mal, tak rozumný človek sa prizná...veď by som z neho neodkusla 🙄
Vidím, že sa táto konverzácia uniesla iným smerom, nechcem, aby ste sa tu medzi sebou naťahovali.
@oliolijanka Bol s ňou na schôdzke ohľadom majetku, po tom prišiel za mnou a spýtal sa ma na niečo, čomu nerozumel, preto som tie papiere videla, kde bolo napísane, kedy bol rozvod...
@sofia1979 A fajka mu akoze nevadila,ked sa akoze zlakol? 🙈
@autor No ty vado.Toto zazit,tak ma asi klepne.Na 100% je tam nieco o com ti nepovedal.Pokial si ho nechal vybafkat,tak by urcite nemal problem aj so sexom a tym duplom,ak ste sa fyzicky pritahovali.A to,co ti spravil s tym pobytom,to neurobi naozaj normalny clovek.Hovorit ti,ze ta lubi a nakoniec urobit z teba debila?V tom bude nieco vazne a mozno ma fakt iny vztah,kedze 2 tyzdne je prec.Tam si moze robit co chce,u rodicov nemoze.
Nielenze sa zlakne,ale mu je aj vela dat 60€ za hotel???? Sorry,ale v 40 tke takto prepocitava peniaze? Nie som na peniaze,ale mna by uz len tymto odradil. To nie je chlap do zivota.
@markusrasford Aj podla mna je jedno velke H.
Akoze toto urobi jeden dospely chlap zene,ktory co to ma uz v zivote za sebou?On jej v den odchodu nezdvihne ani telefon a po par hodinach napise trapne prepac a dokonca sa urazi a zablokuje ju?To ako vazne sa ho ides zastavat?
@marca12 Mozno to prepocitaval len z toho dovodu,ze ten sex od nej ani nechcel,tak predsa nebude za to vyhadzovat peniaze.

Ďakujem každému za názor, uzatváram túto diskusiu, nech sa to viac nezamotáva. Prajem pekný večer