Nový muž zo zoznamky
Žienky, cca pred vyše pol rokom som sa zoznámila s jedným mužom cez zoznamku. Písala som si s viacerými mužmi, ale tento jeden sa mi zdal iný, ako ostatní. A pravdepodobne iný je 🙄 Stretávali sme sa pravidelne, cez týždeň po večeroch, keďže obaja pracujeme a ja mám aj dieťa, cez víkendy aj počas dňa (dieťa mi postrážila mamina na tie 2-3 hodinky). Nechcela som ho s dieťaťom zoznamovať, pokiaľ si ním a vzťahom nebudem istá, čo je podľa mňa pochopiteľné. Chémia bola od začiatku neskutočná, iskrilo to na všetky strany. Dotyky, bozky, vzrušenie po pár týždňoch stretávania. Napišem to narovinu, chcela som sex. Myslela som si, že ako chlap sa k tomu postaví nejako, že niečo vymyslíme, aby ten sex bol. Ale z jeho strany som počúvala len samé nezmyselné výhovorky. Ja som mu priamo povedala, že som typ ženy, ktorá sex miluje a potrebuje to dosť často, aj každý deň, že u mňa neexistuje, že som unavená, že ma bolí hlava, že som chorá a iné výhovorky a že intimita je u mňa veľmi dôležitá, že ak to neklape v posteli, tak to pre mňa nemá význam😁 Povedal, že takú ženu hľadal. Aj som mu povedala, že ak ho to odrádza a nie je na rovnakej vlnovej dĺžke, tak to pochopím, ale že toto si treba vydiskutovať na začiatku, aby nikto vo vzťahu netrpel. U neho sa nedá, lebo býva momentálne u rodičov (po rozvode) a u mňa tiež nie, keďže ja som u maminy, tiež po rozvode (pomaha mi s dieťaťom a byvanie si chcem zabezpečiť s budúcim partnerom). Ale keďže podnikám a financie mi nechýbajú, navrhal som xyz krát, že môžme ísť do hotela a zaplatím (raz mi na to povedal, že jemu sa zdá veľa 60€ za hotel - pohoda, nemusí platiť), tak vraj že pôjdeme na polovicu, vravím ok, hotel som zabezpečila, zaplatila, všetko dohodnuté, prišiel deň D a on sa znova vyhovoril. Hotel sa už zrušiť nedal 🙄 N3viem, čo di o tom myslieť. Napísala som mu len, že nevidím
@karolina196 kde sa ho zastávam? Ani nemám tušenie kto to je a prečo to urobil. Ale určite nebudem nikoho označovať za hovno. Možno v tvojom svete je to normálne v mojom nie. Tak keď chces slušne komunikovať tak máš možnosť ale v prípade že chces písať ako laznička viac mi nepíš
@akiana tak čítaj poriadne a nie len to čo sa tebe hodí laznička
@markusrasford V mojom svete urcite tak nikoho nevolam,ale nebudem tu poucat druhych,ked sa tak rozhodli vyjadrit sa.To som uz naschval napisala,ze tiez si to o nom myslim.
@karolina196 to že ty to neurobíš ja zmeniť neviem ale určite sa ozvem proti bulvárom a laznickam. Každý človek má svoju hodnotu. A to že sa nezachoval správne sa dá aj ináč vyjadriť ako ho nazvať hovno.
@markusrasford Uz rozumiem, co hladas na mamickovskom fore.
Rozciti ta aj slovo hovno. Co by si robil medzi normalnymi chlapmi, ze?
Chod si kazat o moralke medzi svojich... mozno zapasujes k nejakej cirkevnej mladezi... pardon... samozrejme k dievcatam.
@markusrasford v tomto musím s tebou súhlasiť, či sa to niekomu páči alebo nie. Nezastávam sa ani toho muža, čo sa na mňa vykašlal, ale nazývať niekoho hovnom a inými slovami tomu podobnými mi nepríde OK. Ja sa takto nevyjadrujem, celkovo "škaredo" nerozprávam aj keď som nahnevaná, ale nie som tu od toho, aby som niekoho poúčala. Každý sa vyjadruje spôsobom, aký mu je blízky.
@markusrasford A ty sa ako vyjadrujes?Splietas tu jedno a to iste slovo dookola kazdej...🤣 Nemas co na robote,niekde medzi chlapmi ako sliedit na MK 🤦♀️
@karolina196 uved konkrétne komu každému som splietal daj
Ani sa ti nečudujem, že si z toho zmätená, dával ti úplne iné signály, nádeje a zrazu urobí toto. Želám ti skóre uzdravenie ❣️ a veru nabudúce nečakať až 7 mesiacov, už toto nevyzeralo dobre
@karolina196 a teba čo trápi že ja upozorním laznička že nevie napísať slušne dve vety?
@oliolijanka ako môžeš ty mne rozumieť keď sama sebe nerozumieš. Ja som nikoho na rozdiel od teba nikde nepodieľal a že ty máš problém sa slušne vyjadriť je tvoj problém nie môj
@autor Autorka a toto s tym hotelom sa kedy presne stalo?Teraz niekedy.Inak,az teraz som citala,ze do zahranicia chodi s tatom a bratom,tak mozno nema dalsi vztah,ale si sama zober,ze toto spravanie je nadmieru divne.Oddialovat intimnosti aj po 7mesiacoch,toto zdravy jedinec neurobi.Mna by napriklad tiez zozierala nevedomost co je v tom,ale sama by som to uz na nejaky normalny vztah nevidela,ale urcite by som chcela vediet co v tom bolo..
@markusrasford Co skriatok,stale nemas co na robote?Asi nemas s kym chodit na pivo...
Je to urcite divne. Rozvedeny a nechce sex? A deti ma? Po 7 mesiacoch. Je urcite divny. Alebo ma nejaky iny problem. A preco sa rozviedol?
Nečítala som to celé,asi iba prve dve strany,ale o tohto chlapa by som viac nezakopla. To bude nejaký zakomplexovaný niemand...7 mesiacov sa stretavate a ziadny sex? Nakoniec ty rezervujes a zaplatis hotel a on pusti do gatí??? Preboha🙈... lepšie pre teba, kašli na neho....a vôbec nemusíš ľutovať, podľa mna by to ani nestálo za pokračovanie 😀
@markusrasford Ale ved ja ti velmi dobre rozumiem. Aj napriek tomu, ze nepouzivas interpunkcne znamienka, aj napriek tomu, ze slova, ktore si napisal, nedavaju zmysel.
Zabolelo ta, ze niekto nazval slabocha slovom hov.no. Mas s tym skusenost, ze? 😬
@oliolijanka máš zjavne problém čítať ty môžeš rozumieť len samej sebe. Rozumieš slovám ktoré nedávajú zmysel? Hmm Ja mám skúsenosti s ľuďmi ako si ty ktorí sa nevedia slušne vyjadriť. Pozdraviť keď vojdú do miestnosti. Vieš bolo to v jednom filme pre Hlupáka každý hlúpi tak slovo hlúpi si slovom Hovno a budeš mať odpoveď.
Keď žena tlači na muža kvôli sexu....sú aj muži u ktorých sex v takomto krátkom slede nie je dôležitý a môže ho to vystrašiť, doslovne odpudit
...teória o tom ze je ženatý....sa mi nezdá, práve mnohí ženatí hľadajú sex....a nie vzťah
Zober si to z tej druhej strany ak by si bola žena zo zoznamky na ktorú tlači muž neustale sexom ....
@lucinkaboz Dostal od nej fajku.Ako na neho tlacila po 7mesiacoch? 😁
@majkamasar Nemá deti a rozviedol sa, lebo si jeho žena našla iného 🙄 Viem viem, už tam mi mala zapnúť kontrolka, ale tak chcela som dať šancu.
@karolina196
@karolina196 co to znamená ze 7 mesiacov je akurát? Každý sme nastavený inak
@lucinkaboz netlačila som neustále, a vlastne som netlačila vôbec, len po tých 7 mesiacoch, po dotykoch, orálnom sexe, bozkoch, atď. som proste ten sex chcela, veď to je myslím si, že normálne. Keby nevravel ako po mne túži, keby som to necítila a nevidela na vlastné oči, tak by som to neiniciovala. Ale všetko nasvedčovalo tomu, že ten sex chce...veď nie raz mal ruku v mojích nohavičkách, ak už mám zachádzať do detailov 🙄🙄🙄
Vôbec by som už neriešila, či bol alebo nebol sex......ú mňa, by si to po.ral tým, že vopred mi nedal vedieť, že na dohodnutý welnes nepôjde, nechal ta niekoľko hodín v neistote....a nakoniec ti napísal, že PREPAC. TOTO by bol u mňa veľký dôvod sa s ním viac ďalej ani nestretla. Vysvetlenie by som rada vedela, ale nič viac.
Myslím si, že naozaj sa tvojej temperamentnej povahy a iniciatívy zľakol a zdá sa mi, že to bude tatko žgrloš.......
@lucinkaboz Tak ja neviem,ale ked sa dvaja pritahuju a iskri to tam,tak akoze 7 mesiacov je strasne dlha doba,aby nemali sex.Ked jej ho strkal do ust,to mu uz nevadilo?Ved to je tiez riadna intimnost.Takto ju len tahal za nos a nic absolutne nic z toho nemala.Ved ked sa ti niekto paci a je tam riadna chemia,tak to nejde len o samotny sex,ale o ten pocit,ze si v blizkosti toho druheho a uzivas si ho naplno.Ine by bolo keby jeden z nich necitil k druhemu tu chemiu,tak tam to moze potom zostat na bode mrazu...
@markusrasford "Vieš bolo to v jednom filme pre Hlupáka každý hlúpi tak slovo hlúpi si slovom Hovno a budeš mať odpoveď."
Ja rozumiem, co chces povedat👍😀
A stále ho chceš? Podľa mňa zbytočne strácaš čas
@karolina196 asi sa mu nechce platit hotel, mne keby povedal muž poďme na polovicu zo 60 e , asi by som sa hanbila aj za neho....a ukončila by som to určite. Nejak podvedome by u mňa padol....úplný chudák pýtať od ženy 30 e a úplne hovädo keď oral je ôk a iné nie....
@oliolijanka super tak to je dobré. Pre Hlupáka každý hlúpi a pre Hovno každý hovno. Viac sa ti už nevenujem.
@amima
Odradilo ma to samozrejme, veď koho by nie. Chcela by som vedieť len dôvod, asi aby som to nebrala ako odmietnutie, ale ono je to zbytočné. Ja som sa s tým ešte nestretla a po pravde mne vyhovuje ak muž neplatí všetko, mám skúsenosť aj s mužmi, ktorí mi zaplatili pár káv, večeru napr. ...a keď to nevyšlo, tak potom mi vyčítali, že som ich pripravila o pár drobných, takže v dnešnej dobe človek už ani nevie ako sa zachovať...či si nechať platiť alebo sa deliť, alebo čo...🤔

@autorka No pockaj, ale to som este nevedela, ze ta nechal ako kol v plote zbalenu na vikend cakat hodiny, kym sa mu uracilo, vysrat sa na teba aj slovne.